Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Modeka 2 részes női S méretű, újszerű (talán 2x ha viselt) bőrruha eladó. (Kb 165-170 cm, 50-53 kg-os hölgyre). Váll/könyök/térd eu. alapprotektorok, gerincnél szivacsprotektor.. Ára 29 900 Ft.

Személyes átvétel Budapesten, vagy postázás.

Ha nem vagyok elérhető, küldj sms-t, vagy e-mailt..
Felesleges Mindenféle nyújtástól csak a cérna és a varrott rész szenvedi meg.
Eladó egy két részes FLM női bőrruha, a kabát S, a nadrág M-es méretű, tehát inkább nőies alkatú hölgyre való.. Irányár: 39 990 Ft.
Info: lucifer0820@freemail.hu
Pont a héten kérdeztem a cipészemnél, hogy szerinte mi a megoldás (persze azon túl, hogy megvárod, amíg párszor beleizzadsz és a kezedre formálódik). Ő azt javasolta, hogy vmi 40%-os alkohollal kell óvatosan átkenni, úgy kézrevenni, mert az alkoholtúl nyúlik a bőr. De utána kezelni kell valami lanolinos cuccal, mert szárítja is.
Amúgy meg kb 2 napig viseled és máris jó lesz.
Hello!

A tel számom:06202695366. hívj megbeszéljük.
Szia, nem küldtél :) Nem jött meg.
vizes homokot kell beletenni és megpörgetni erősen és sokáig
FIVE RFX1 XL eladó. 20.000
L-es kézre ajánlom, nekem picit szűk, lehet nyúlna, de nem akarok vele szenvedni....
Küldtem email-t.
Szia, engem lehet, hogy érdekelne. Jársz valamikor pesten? Vagy egy találkozó félútön (Gyöngyös?). Ha jó a méret, el is hoznám.

Valakinek valami tapasztalat zajszintről?
Matska már felsorolt mindent, amit én is mondtam volna. Tehát itt , itt és itt nézelõdj.
Ok. Köszi!
Tudnál adni egy elérhetőséget, ide, vagy az e-mail címemre?
8+posta.
rákérdezek
Pohi!
Kérdezd már meg légyszíves a barátodat, hogy a sötét plexi nem eladó-e külön!
Köszi
megtörtént :)
Rendben :)
Köszönöm. A lidlis dolgot lehet a legvégére hagynám :)
Ja és szépen megkérünk, hogy töltsd ki az adatlapodat meg dobj pár képet rá, úgy egy kicsit hangulatosabb a fórumozás. A kemény mag nem is válaszol üres adatlapos hozzászólásokra.
Bocs, nem engem kérdeztél.

Ivanics a Baumax mögött (Shark, LS2 illetve a Superzone viszonteladói tehát ami ott van azt le tudják hozatni)
Borsó Tibi (Motorsprint) a Sárkeresztúri úton (készletét nem ismerem de van neki polcon is sokféle illetve a Louisból hoz bármit hetente)
Motorcenter a Horváth István úton (Régen HJC volt pl. náluk de rég láttam őket, nincs már Hondám)
Volt itt régn RMC is de megszűnt szerintem már a Timo-Moto is a vállalkozói központ mögött. Több nem jut eszembe de biztos vannak nálam tájékozottabbak.

Ja, néha lidliben is van felnyitható, bukó alakú virágcserép.
Most látom, hogy székesfehérvári vagy. Nem tudsz olyan boltot, ahol sisakot is árulnak?
Ott a pont.
Sisakokra értettem nem virágcserépre.