Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja.... nadrág 13 ezer, kabát 11 ezer.
Ment mail!
Eladó HELD fekete-szürke színű, 'L”-es méretű, motoros kabát. Beépített (nem kivehető) hát-váll-könyök protektorok, ujjak végén tépőzár, öv, kifejezetten jó állapot, esztétikus és tisztított külső-belső.
(Sikerült a motoromhoz illó sárga-fekete dzsekiket vennem, így ezt nem használom.)
Kisebbre cserélhető (esetleg eladó) egy 56-os méretű (úgy tudom XXL a betűs méret megfelelője) jó állapotú, protektoros, bőr motoros nadrág, lyukacsos szövet belsővel.
Cserébe érdekel egyel kisebb méretű hasonló kivitelű és állapotú 54-es (XL) méretű nadrág.
Van egy vadi új GPPro M-es kesztyűm (ma jött meg), de sajnos kicsi lett. Csak felpróbáltam.
14.000-ért eladnám.

Érdeklődni: czekmeisterd kukac gmail.com
Ok. Írok privátot az e-mail címedre.
Kicsit nehézkes, mert most kezdődik a SUN fesztivál és dolgozok éjjel nappal. Szombaton Szécsényben leszek 10-18 között, ha arra gurulsz ott megtalálsz.
Üdv,

Engem továbbra is érdekel, beszéljünk meg egy találkozót. Ha jól látom Te Őrhalomban laksz, én gyöngyösi vagyok, ami nem olyan nagy távolság.......
Szia!

Nem jelentkezik a srác, már 3x írtam neki email-t.
Írj rám és megbeszéljük a kabátot
Hálás köszönetem! .Beszélek velük ill.beugrok hozzájuk egyeztetni,mert egyszer már sikerült rendesen mellényúlnom egy"nagy tudásúval".Mégegyszer köszi!Üdv.:Zoli
Illetve errõl a számról szokott sms-t küldeni, ha elkészült a munkával: +36 20 2933710
Biztos ezeb a számon is elérhetõek.
Szia!
Itt megtalálod az elérhetõséget, címet, nyitvatartást.
Biztos, hogy a kabát-nadrág "összekötõ" cipzárt is tud cserélni.
Szia!Érdeklődnék,hogy amit tudsz Fehérváron helyet ahol cserélnek cipzárt,ott a kétrészes bőrruhába is tudnak cserélni azt ami derékba összefogja a kabátot a nadrággal?Esetleg tel.számot vagy valami elérhetőséget tudnál küldeni?Előre is köszi!Üdv.:Zoli
De ugyanezt írtuk már le páran korábban is. Ha nem hiszel nekünk, minek kérdezősködni?
az internetes aruhazak szabalyzataban szokott lenni egy olyan kitetel - ami nem csak az internetes aruhazra ervenyes - hogy a vasarlastol szamitott 8 napon belul mindenfele-fajta indokolas nelkul visszakerheted a penzed, vagy csereltetheted az arut, vagy valami ilyesmi.
szerintem egy telefont, vagy egy email-t - hogy irasos nyoma maradjon - megerne a kerdes, hogyha nemjo a meret, akkor csereljek ki.
ebben az esetben max a visszapostazas dijat bukod.

nezegesd at ezt az oldalt:
http://www.magyarefk.hu/hu/has...
esőruha
van olyan "olcsó" 2 részes cucc aminek a cippzárjám kívül még van egy ráhajtós-patentes rész?
vettem egy gagyit kb 10 perc és szarrá áztam annyi eső jött be a cippzáron
régen volt ilyen ráhajtós kivitelem de most nem találok sehol
drágát nem akarok mert 1 út 1 cucc, ágak-bogak szétszaggatják a drágát is
Nem sok különbség van köztük, ahogy nézem.
Viszont a Gaerne G-RW majdnem feleannyiba kerül, mint az Alpinestars, viszont nem tud arányaiban kevesebbet. Ilyen esetben én az olcsóbbat választanám.
Még egy kérdés:

Gearne GRW GP

vagy

Alpinestars SMX-6?

Az a baj ezzel, hogy mi hiába segítünk szívesen, mégsem tudjuk megoldani a problémád.
Az egy dolog, hogy tudod a talphosszát a cipőidnek, de az kevés. Lábfej magasság, szélesség, az ujjaid "állása"...stb. Ezek nem elhanyagolható adatok... Lehet, hogy talphosszra jó lesz a csizma, ha sikerül ezt kiderítened, de mondjuk bele se fér a lábad. Ezt csak próbával tudod kiszűrni.
Esetleg a 'Miskolci motorosok' topikban megkérdezni, hogy van-e valakinek ilyen csizmája, és megengedi-e, hogy felpróbáld. Bár az sem 100%, mert a csizma valamennyire felveszi a viselőjének a lábformáját, de még mindig közelebb vagy, mint így.
Igaz :)

Mérlegelek még, mert két félére szűkítettem, erre és a Gaerne GRW GP-re, csak mivel úgy dolgozom, hogy nem tudok felmenni Pestre (itt meg semmi sincs Miskolcon) kérdezgetek a hozzáértőktől.
fel kell próbálni.
attól hogy még sokan dicsérik a szomszéd szőkét nem biztos hogy a legjobb választás lesz
Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem!
Venni szeretnék egy Alpinestars SMX-6-os csizmát, de sajnos csak rendelni tudom, mert az időm nem engedi, hogy elmenjek próbálni.
Sajnos nem tudom, hogy milyen méretet vegyek, mert sehol sem találok mérettáblázatot a belső talphosszához.
A lábam 43-44-es és a cipőim belső talphossza 28 cm.
Ha valaki tudna segíteni, van táblázata, vagy esetleg ilyen csizmája azt megköszönném!
Egy kis összefoglaló: Wiki is segít.
Oké, mos'má' világos :)
Amióta írtad, bőrt keresek én is inkább!
nagy thx
jó ez a protektoring mert ha a gizdák felveszik + rá a mezt akkor kb olyan dagadtak lesznek mint én egy zokniban.......
aztán nem is leszek köztük feltűnően vaskos
nekem a bőr alatt van a puhaprotektor eddig még kb megvédett mindentől, leszámítva pár csonttörést és szalagszakadást