Eladó HELD fekete-szürke színű, 'L”-es méretű, motoros kabát. Beépített (nem kivehető) hát-váll-könyök protektorok, ujjak végén tépőzár, öv, kifejezetten jó állapot, esztétikus és tisztított külső-belső.
(Sikerült a motoromhoz illó sárga-fekete dzsekiket vennem, így ezt nem használom.)
Kisebbre cserélhető (esetleg eladó) egy 56-os méretű (úgy tudom XXL a betűs méret megfelelője) jó állapotú, protektoros, bőr motoros nadrág, lyukacsos szövet belsővel.
Cserébe érdekel egyel kisebb méretű hasonló kivitelű és állapotú 54-es (XL) méretű nadrág.
Kicsit nehézkes, mert most kezdődik a SUN fesztivál és dolgozok éjjel nappal. Szombaton Szécsényben leszek 10-18 között, ha arra gurulsz ott megtalálsz.
Hálás köszönetem! .Beszélek velük ill.beugrok hozzájuk egyeztetni,mert egyszer már sikerült rendesen mellényúlnom egy"nagy tudásúval".Mégegyszer köszi!Üdv.:Zoli
Szia!Érdeklődnék,hogy amit tudsz Fehérváron helyet ahol cserélnek cipzárt,ott a kétrészes bőrruhába is tudnak cserélni azt ami derékba összefogja a kabátot a nadrággal?Esetleg tel.számot vagy valami elérhetőséget tudnál küldeni?Előre is köszi!Üdv.:Zoli
az internetes aruhazak szabalyzataban szokott lenni egy olyan kitetel - ami nem csak az internetes aruhazra ervenyes - hogy a vasarlastol szamitott 8 napon belul mindenfele-fajta indokolas nelkul visszakerheted a penzed, vagy csereltetheted az arut, vagy valami ilyesmi.
szerintem egy telefont, vagy egy email-t - hogy irasos nyoma maradjon - megerne a kerdes, hogyha nemjo a meret, akkor csereljek ki.
ebben az esetben max a visszapostazas dijat bukod.
esőruha
van olyan "olcsó" 2 részes cucc aminek a cippzárjám kívül még van egy ráhajtós-patentes rész?
vettem egy gagyit kb 10 perc és szarrá áztam annyi eső jött be a cippzáron
régen volt ilyen ráhajtós kivitelem de most nem találok sehol
drágát nem akarok mert 1 út 1 cucc, ágak-bogak szétszaggatják a drágát is
Nem sok különbség van köztük, ahogy nézem.
Viszont a Gaerne G-RW majdnem feleannyiba kerül, mint az Alpinestars, viszont nem tud arányaiban kevesebbet. Ilyen esetben én az olcsóbbat választanám.
Az a baj ezzel, hogy mi hiába segítünk szívesen, mégsem tudjuk megoldani a problémád.
Az egy dolog, hogy tudod a talphosszát a cipőidnek, de az kevés. Lábfej magasság, szélesség, az ujjaid "állása"...stb. Ezek nem elhanyagolható adatok... Lehet, hogy talphosszra jó lesz a csizma, ha sikerül ezt kiderítened, de mondjuk bele se fér a lábad. Ezt csak próbával tudod kiszűrni.
Esetleg a 'Miskolci motorosok' topikban megkérdezni, hogy van-e valakinek ilyen csizmája, és megengedi-e, hogy felpróbáld. Bár az sem 100%, mert a csizma valamennyire felveszi a viselőjének a lábformáját, de még mindig közelebb vagy, mint így.
Mérlegelek még, mert két félére szűkítettem, erre és a Gaerne GRW GP-re, csak mivel úgy dolgozom, hogy nem tudok felmenni Pestre (itt meg semmi sincs Miskolcon) kérdezgetek a hozzáértőktől.
Segítségre lenne szükségem!
Venni szeretnék egy Alpinestars SMX-6-os csizmát, de sajnos csak rendelni tudom, mert az időm nem engedi, hogy elmenjek próbálni.
Sajnos nem tudom, hogy milyen méretet vegyek, mert sehol sem találok mérettáblázatot a belső talphosszához.
A lábam 43-44-es és a cipőim belső talphossza 28 cm.
Ha valaki tudna segíteni, van táblázata, vagy esetleg ilyen csizmája azt megköszönném!
jó ez a protektoring mert ha a gizdák felveszik + rá a mezt akkor kb olyan dagadtak lesznek mint én egy zokniban.......
aztán nem is leszek köztük feltűnően vaskos
nekem a bőr alatt van a puhaprotektor eddig még kb megvédett mindentől, leszámítva pár csonttörést és szalagszakadást
(Sikerült a motoromhoz illó sárga-fekete dzsekiket vennem, így ezt nem használom.)
Cserébe érdekel egyel kisebb méretű hasonló kivitelű és állapotú 54-es (XL) méretű nadrág.
14.000-ért eladnám.
Érdeklődni: czekmeisterd kukac gmail.com
Engem továbbra is érdekel, beszéljünk meg egy találkozót. Ha jól látom Te Őrhalomban laksz, én gyöngyösi vagyok, ami nem olyan nagy távolság.......
Nem jelentkezik a srác, már 3x írtam neki email-t.
Írj rám és megbeszéljük a kabátot
Biztos ezeb a számon is elérhetõek.
Itt megtalálod az elérhetõséget, címet, nyitvatartást.
Biztos, hogy a kabát-nadrág "összekötõ" cipzárt is tud cserélni.
szerintem egy telefont, vagy egy email-t - hogy irasos nyoma maradjon - megerne a kerdes, hogyha nemjo a meret, akkor csereljek ki.
ebben az esetben max a visszapostazas dijat bukod.
nezegesd at ezt az oldalt:
http://www.magyarefk.hu/hu/has...
van olyan "olcsó" 2 részes cucc aminek a cippzárjám kívül még van egy ráhajtós-patentes rész?
vettem egy gagyit kb 10 perc és szarrá áztam annyi eső jött be a cippzáron
régen volt ilyen ráhajtós kivitelem de most nem találok sehol
drágát nem akarok mert 1 út 1 cucc, ágak-bogak szétszaggatják a drágát is
Viszont a Gaerne G-RW majdnem feleannyiba kerül, mint az Alpinestars, viszont nem tud arányaiban kevesebbet. Ilyen esetben én az olcsóbbat választanám.
Gearne GRW GP
vagy
Alpinestars SMX-6?
Az egy dolog, hogy tudod a talphosszát a cipőidnek, de az kevés. Lábfej magasság, szélesség, az ujjaid "állása"...stb. Ezek nem elhanyagolható adatok... Lehet, hogy talphosszra jó lesz a csizma, ha sikerül ezt kiderítened, de mondjuk bele se fér a lábad. Ezt csak próbával tudod kiszűrni.
Esetleg a 'Miskolci motorosok' topikban megkérdezni, hogy van-e valakinek ilyen csizmája, és megengedi-e, hogy felpróbáld. Bár az sem 100%, mert a csizma valamennyire felveszi a viselőjének a lábformáját, de még mindig közelebb vagy, mint így.
Mérlegelek még, mert két félére szűkítettem, erre és a Gaerne GRW GP-re, csak mivel úgy dolgozom, hogy nem tudok felmenni Pestre (itt meg semmi sincs Miskolcon) kérdezgetek a hozzáértőktől.
attól hogy még sokan dicsérik a szomszéd szőkét nem biztos hogy a legjobb választás lesz
Segítségre lenne szükségem!
Venni szeretnék egy Alpinestars SMX-6-os csizmát, de sajnos csak rendelni tudom, mert az időm nem engedi, hogy elmenjek próbálni.
Sajnos nem tudom, hogy milyen méretet vegyek, mert sehol sem találok mérettáblázatot a belső talphosszához.
A lábam 43-44-es és a cipőim belső talphossza 28 cm.
Ha valaki tudna segíteni, van táblázata, vagy esetleg ilyen csizmája azt megköszönném!
Amióta írtad, bőrt keresek én is inkább!
nagy thx
aztán nem is leszek köztük feltűnően vaskos
nekem a bőr alatt van a puhaprotektor eddig még kb megvédett mindentől, leszámítva pár csonttörést és szalagszakadást