Sziasztok!
Egy kis segítség kellene, mondjatok légyszi típusokat amik megfelelnek ezeknek a feltételeknek:
- Felnyitható áll
- Neon sárga szín
- beépített napszemcsi
Köszi a megerősítést, már letettem a Sidiről és Formáról.
Gixxergabi tanácsára felpróbáltam egy pár TCX-et, azt meg mintha a lábamra öntötték volna
S volt az előrébb-dőlős sportcsizmák mellett egyenesebben állós, de szintén TCS-rendszeres S-Speed is
Egy gondom volt csak velük: a TCS-rendszer nem igazán mászkálásra van kitalálva. Nehézkes mozogni bennük. De legalább bíztató volt, hogy végre egy, ami méretben jó.
Aztán elmentem megnézni Gaernét is, GRW is majdnem olyan jól illeszkedik, a más felépítése miatt könnyebb benne mozogni, és a boka körül is erősebb a védelme, mint a TCX S-Speedé, és nem mellesleg 14 / 18k-val olcsóbb is. Már csak arra várok, hogy színben és méretben megfelelő érkezzen a boltba
Eladó egy 50-es Arlen Ness bőrkombi. A ruha méret probléma miatt kerül eladásra. 2 szezont használtam, a nadrág maximum 10 alkalommal volt rajtam. Nem estem benne egyszer sem, illetve mindig megfelelően volt ápolva és tárolva. Ennek köszönhetően szinte újszerű állapotban van, de a képeken ez látható is!
Nem volt himihumi a hirdetõ, aki nem válaszolt az ímélre.
Felhívtam, és már meg is kaptam a cuccot.
Nem bíztam a kabátomba 'beépített' protektorban, ezért vettem egy hernyót. (vajon ininek lesz hozzáfûznivalója? )
Oks. Ennyit megér. Jó kis nyári kabát. Jól szellőzik. Ritka a púpos. Jól néz ki. Én most voltam Zakopane-ban motoros túrán volt 30 fok, de nem volt melegem. Pont jó volt.
Eladó jó állapotban lévő AXO motoros ruha méretprobléma miatt! Szakadás, kopás és csúszásmentes! A mérte 54-es! Ennyiért szerintem ajándék! Tel.:30/236-1413
Olyat 2-őt is tudok, aki kicseréli a cipzárat, ha kell a cím, írj egy mailt.
Az egyik gyors, a másik gyorsabb, ez utóbbi cserélt már nekem, ha jól emlékszem 5-7ezer körül volt.
Kesztyűben mit ajánlanátok nyáriban max 10 ropiig "kici-óccó"ban?