Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy!

Kesztyűben mit ajánlanátok nyáriban max 10 ropiig "kici-óccó"ban?
legyen?
ha valami kocsmában lennénk a sokadik alkoholos termék után akkor már mondanám
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene, mondjatok légyszi típusokat amik megfelelnek ezeknek a feltételeknek:
- Felnyitható áll
- Neon sárga szín
- beépített napszemcsi

Köszönöm!
Neki mindenhez van, csak még nem vette észre, hogy írtál.
Sorry.. Iá.: 80.000HUF
Hernyó... Ezt se hallottam még így. Egyébként jól tetted! Ezerszer többet ér egy ilyen, mint amit a kabátba lehet tenni.
Ár?
Köszi a megerősítést, már letettem a Sidiről és Formáról.

Gixxergabi tanácsára felpróbáltam egy pár TCX-et, azt meg mintha a lábamra öntötték volna
S volt az előrébb-dőlős sportcsizmák mellett egyenesebben állós, de szintén TCS-rendszeres S-Speed is
Egy gondom volt csak velük: a TCS-rendszer nem igazán mászkálásra van kitalálva. Nehézkes mozogni bennük. De legalább bíztató volt, hogy végre egy, ami méretben jó.

Aztán elmentem megnézni Gaernét is, GRW is majdnem olyan jól illeszkedik, a más felépítése miatt könnyebb benne mozogni, és a boka körül is erősebb a védelme, mint a TCX S-Speedé, és nem mellesleg 14 / 18k-val olcsóbb is. Már csak arra várok, hogy színben és méretben megfelelő érkezzen a boltba
Szia nekem nem tagult , 3 eve megvan szerncsere nem is nyomja a labamat .... vertigo lei
Sziasztok!

Eladó egy 50-es Arlen Ness bőrkombi. A ruha méret probléma miatt kerül eladásra. 2 szezont használtam, a nadrág maximum 10 alkalommal volt rajtam. Nem estem benne egyszer sem, illetve mindig megfelelően volt ápolva és tárolva. Ennek köszönhetően szinte újszerű állapotban van, de a képeken ez látható is!
Nem volt himihumi a hirdetõ, aki nem válaszolt az ímélre.
Felhívtam, és már meg is kaptam a cuccot.
Nem bíztam a kabátomba 'beépített' protektorban, ezért vettem egy hernyót. (vajon ininek lesz hozzáfûznivalója? )
Oks. Ennyit megér. Jó kis nyári kabát. Jól szellőzik. Ritka a púpos. Jól néz ki. Én most voltam Zakopane-ban motoros túrán volt 30 fok, de nem volt melegem. Pont jó volt.
Még keresgélek aztán meglátom
Nyáron farmerhez elmegy kifejezetten...
töltöttkáposzta rántotthússal aztán őszre jó lesz
nyáron úgysem kell kabát mert meleg van
Hát nem is vészes Egy pulcsi vész esetre alá fér....
Igen sztem is azér köszi
Nem lenne passzentos az biztos. Nekem az egyel kisebb van és 185 vagyok 85 kg. Lógna rajtad szerintem....
Szia!
184cm vagyok és 83 kg szted nagy lenne ez a kabi nekem?
Hát igen az árát meg lehagytam! Ez a rendkívüli ajánlat csak neked és csak most 35000ft+posta! Ne hagy ki ezt a páratlan lehetőséget!
Mennyiért ajándékoznád?
Eladó jó állapotban lévő AXO motoros ruha méretprobléma miatt! Szakadás, kopás és csúszásmentes! A mérte 54-es! Ennyiért szerintem ajándék! Tel.:30/236-1413
Olyat 2-őt is tudok, aki kicseréli a cipzárat, ha kell a cím, írj egy mailt.
Az egyik gyors, a másik gyorsabb, ez utóbbi cserélt már nekem, ha jól emlékszem 5-7ezer körül volt.