Sziasztok!
Tegnap sikeresen elhagytam az egyik koptatómat a Rossi ruhámról. Valakinek van ötlete, hogy honnan tudnék szerezni helyette egyet? Az se baj, ha emberi az ára.
szia!
Én még a testápolós sztorit nem hallottam. Nem biztos, hogy rákenném a testápolómat a bőrruhára.
Vannak akik a lanolinos popsitörlővel tisztítják, és egyben ápolják is a ruhájukat. Én ebben sem hiszek.
Szerény véleményem szerint a langyos szappanos víz + méhviasz kombónál nincs jobb.
sziasztok
még a k*t*y*ng*s idők előtt mivel tisztították a bőrruhákat? az alap, hogy motorozás után langyos szappanos vízzel lemosom a bogarakat, ill. nem hagyom hogy magába szívja a vízet majd impegrálom méhviasszal. de előtte mivel ápolták? hallottam olyanról, hogy tisztítás után testápolóval kenték be. jobb mint a méhviasz?
Kizárólag méretprobléma miatt elsősorban elcserélhető (eladás elől sem zárkózom el) egy rendkívül jó állapotú, szakadás, kopás-és varráshiány mentes térdnél-oldalt-deréknál protektorokkal ellátott, megfelelő dzsekivel össze zipzározható RICHA motoros bőrnadrág. Koptató is feltehető rá.
A mérete 34-es ami más rendszerben kb. 48/M-nek felel meg. (Feljön rám, de pár kiló súlyfelesleg miatt sajnos nem kényelmes.) Méretei: dereka belül (!) mérve 2x42 cm, első rész tetejétől a szárak találkozásáig 30 cm, szár belső rész hossza 69 cm, szár külsőrész hossza 105 cm.
Cserébe érdekel:
-Hasonló állapotú és kialakítású motoros bőrnadrág 36/52/L jelzésű kb. 47 cm belső derékmérettel
(koptató tartó léte nem fontos)
-43-as sport, vagy sport-túra csizma
Ezért járom már másfél-két hete a boltokat
Mindegyiknél csak 1-2 márka van, típusonként is csak pár méret. Jó lenne ide is egy Louis, Bike Expert vagy FC-Moto...
hjaa már látom... én erre a GRW-re gondoltam. De már látom van sima cipzár+tépőzáras verzió is.
Nekem még a TCX RS1 van, nem gondoltam hogy a 2-es ilyen drága...
Olyat válassz ami kényelmes
Biztos, hogy ugyanarról beszélünk? Nem hátulról bebújós, olyannak nekem csak a Dainese rémlik. A GRW sima szokásos belső oldalon zipzáros és felül tépőzáras.
A GP1 tényleg merevebb volt, és döntöttebb bokaszögű; a GRW egyenesebben álló, túrásabb, felállva nem csúszott annyira előre a lábam. Talpbetéteket meg külön adnak hozzá, legalábbis nekem a boltban ezt mutatták, ott volt egy stóc belőlük. De ha nem is, lehet, hogy egy vékony talpbetétet ígyis-úgyis bedobok: befér, rámfér (lúdtalpas vagyok), és motoros csizma majdnem többet van rajtam, mint utcai cipő
TCX RS2 már kicsit más árkategória. Igen, tényleg jobb benne felállni, mint az SR1-ben vagy S-Race-ben, ellenben 100-110k; a kifutó nem-Evot egy helyen láttam leértékelve 80k-ért, ami már egy pár fokkal elfogadhatóbb, de még így is rengeteg egy hétköznapi motorosnak...
nem érezted keménynek a GRW-t?
nekem volt az is de eladtam, mert annyira kemény volt a talpa, mintha nem is lenne benne talpbetét, fura volt benne járni, nagyon merev az egész, de főleg ezt a hátulról belebújós-becsatolást nem tudtam megszokni, így maradt a TCX rs. nekem ez sokkal kényelmesebb...
Nekem ilyen van. 2 éve nyúzom, nem látszik meg rajta. Kényelmes. Remélem strapabíró is, de azt inkább nem tesztelném.
A Pink Motors-nál Tatabányán is van ilyen kesztyű, biztos árulnak valahol arra feléd is.
Tegnap sikeresen elhagytam az egyik koptatómat a Rossi ruhámról. Valakinek van ötlete, hogy honnan tudnék szerezni helyette egyet? Az se baj, ha emberi az ára.