Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miért nem mondtad a dokinak hogy jobban varrja össze
Nálunk az asszonynak a szülés után kitágult a lábfeje és pont ott ahol írod nyomta a lábát.
Beleraktam egy vasgolyót oda a váltóvédő műanyaghoz és hőlégfúvóval megmelegítettem egy picit gyönyörűen engedett annyit hogy azóta hibátlanul jó a lábára.
Valamilyen Sidi-je van neki is.
ez a végleges megoldás
a nagyot hagyd meg mert az fontos de a kicsi mehet a picsába
Ha a szeles labfej a problema javaslom nezd meg spyke totem air. Nekem csak az lett jo
Ja, csak ki kéne azt fogni, amelyik jó...
Voltam reggel a Motorline-ban. A Sidik lábujjnál keskenyebbek, mint az én lábam, rendesen nyomták a két szélső lábujjam Sajnos azon a részen, ahol egyik oldalon a protektor, másik oldalon a váltó erősítése van, ami elég merev és nem tágul sokat, s alatta vékony a talp, tehát kitaposás sem jelent sokat. A 44-es után megnéztük a 45-öst is, ott már szélesebb a lábujjaknál, viszont hosszabb és magasabb annyival, hogy már nagyon lötyög benne a lábam
Hazafelé benéztem a Shoxba. Forma Ice széria dettó, a kislábujjam be volt gyűrve.

Akinek Vertigója van/volt, tágult még valamennyit a lábujjaknál?
2010-ben vettem egy Diadórát 46-ért.
Mai napig bírja pedig aztán sétálva és koncertezve is volt benne bőven
Igaz 1x az egyik sarkát hátúl ragasztani kellett mert vált fel de ennyi, azóta is működik és tart.
Nem muszáj 70-80 ezreket költeni mire talál az ember valami jót.
sztem
Vagy tole vettem a gt air sisakomat es elotte tobb xr1000, 1100 hez plexit. Korrekt gyors megbizhato ajanlom. S lattam nala van 1-2 hasznalt is..
Aproban keresd zart sisakok latsz vagy 50 shoeit istvan szabolcs megye
Köszönöm, nem lesz ilyen :-)
IMET weboldalán szegényes a kínálat, majd valamikor benézek hozzájuk.
Kettot rendeltem ebayrol nem gyarit mindketto huzatos volt es kurvara parasodott. Es olyan volt mint egy 500 ftos szemuveg torespont volt benne ami miatt volt olyan resz ami homalyos vagy delibabos volt..
Egy szo mint szaz NEM javaslom
Igen, tulajdonképp igazad van, de szerintem kevesen vannak ebben az országban akik egyszerre 90-100ezret tudnak költeni csizmára. De igen, valóban sajnos ez a kategória tudja azt amire mindannyian vágyunk. Nekem nagyon bejövős lett a Puma. Csak sétálgatni ne kelljen benne.
Majdnem megrendeltem az arany színűt, de az uccsó pillanatban offoltam. Kínai, nem akarom, hogy átszúrja az agyamat vagy ne lássak ki rajta :D
Megveszem majd az eredeti SHOEI-t.
Nem tudom, hogy melyiket kéne megrendelni :D Tetszik szinte mind :D

Ilyen a sisakom:
Azt mondják a nagyon hozzáértők, hogy az amerikai plexi is jó, csak kicsit más beállítás kell hozzá a sisakon.
Én is ezeket a hirdetéseket néztem, csak nekem ugye CX-1V kell.
Ennyit szerintem is megér egy új plexi, csak mivel ez nem Shoei termék, így kérdéses a minősége. Ahhoz meg azért sok a ~9ezer forint, hogy kidobjam az ablakon. Ezen agyalok egy hónapja, és pont ezért próbálok levadászni akár használtan, de eredeti Shoei sötét plexit.
Mindenesetre, ha rendelsz magadnak ilyet, és megjön, akkor írjál már rám légy szíves, hogy milyen minőségű a termék. Meg, hogy passzol-e.
Ha menet közben mégis rendelek én is, és Te még nem írtál, akkor majd írok, hogy milyen.
Szia!

Raid 2-n CX plexi van és az XR1000-on is az van imet szerint.

Nekem XR1100 van, akarok majd plexit, de az imet és társainál 20-30.000 Ft a plexi..
Találtam ebay-en, esetleg valaki vett már onnan plexit? Egy fajtát árulnak, nincs nagy szórás, 9000 Ft, majd kipróbálom, hogy milyen, mert ennyit megér, de még nem döntöttem el, hogy melyik kellene nekem :-)
http://www.ebay.com/itm/Helmet...
http://www.ebay.com/itm/X11-CX.
..
Oké. Köszi.
Bocs, de egyben szeretném eladni.
Szia!
A sötét plexi és az orrvédõ vajon kompatibilis az XR-1000-rel? A plexi CX-1V? Külön nem adod el ezeket esetleg, ha jók az én sisakomra?
fél év?
a 25ezres trace tcx csizmámon a talp az első út után levált csak a spiccvas tartotta
de
telinyomtam facsavarral és már 4 éve úgy szolgál, idén újra kellett csavarozni mert elkoptak
Mihez képest "kur.a drága"? Hiszen azt állítod, hogy minden szempontból tökéletes számodra.
Ráadásul, ha a versenytársai mellé helyezed, mindjárt nem is lesz annyira kurvadrága, hiszen szinte fillérre ugyanannyiba kerülnek. És nem a 30-40ezres himihumi csizmákra gondolok, hanem mondjuk a SIDI, a TCX, az Alpinestars, vagy a Daytona felsőpolcos versenycsizmáira.
Ezeknek ennyi az ára. A minőséget meg kell fizetni.
Ha elsőre veszel valami csizmát 30-40e-ért, ami mondjuk félév után szétesik és kénytelen vagy venni egy másikat, na az a drága!
Én megnézném a helyedben a Puma v 1000 széria bármely tagját. Néha lehet látni hirdetésekben, hogy használt de gyakorlatilag újak. Nekem ilyen van, nyüstölöm eléggé de megbízható tartós. Gyakorlatilag kevés eleme van ami elromolhat (nincs zipzár, csatos, brutál bokavédelemmel). Egyetlen egy dologra kell odafigyelni: csavarok húzgálása kb évente két alkalommal. Lehet nekem a V2 miatt, de másnál is hallottam már ilyet. Danger.hu a forgalmazó de újonnan kur.a drága. Csak egy tipp volt.
Pikkelycsillogtatás, tűzkőcsere?
tüzes a leányka