Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Köszönöm szépen a gyors válaszodat.
Igazából most egy cross bukót használ, de az nyomja a fejét meg letépi a fülét.
De "rendeltetés szerűen" használja, szóval úton és offroad egyaránt.
Ezért lenne ideális a dualsport, azért vacilálok csak, mert nem ismerem a másik márkát. Nem tudom mennyire megbízható.
A leírásaikban is teljesen különböző adatok szerepelnek, anyagot, kapcsolódás, a shild szerű izé fixálhatóságát is.
Van más márka ami megbízhatóbb? Vagy ilyen színvonalú mint az AGV?
Azért a fokt honlapját aki csinálta, odaültetném, hogy keressen meg 6-8terméket és gyűjtse ki az árát...laza fél óra...
Eladó! :)
Givi
A két sisak amit néztél, szvsz túlárazott gagyi, egy Shark vagy Lazer olcsóbban, sokkal többet tud.
Szia!
Első körben azt kellene tudni, hogy mire kell, mire használja a kedvesed a motort? Bár valószínűleg nem a sárban dagonyázik az ember a Kátéemmel.
Szerintem a 2 bukó, amit kinéztél, tök más funkciókat lát el. Míg az AGV tipikus krossz sisak, szemüveg kell alá. Ezt akkor ajánlanám, ha terepen használja a kedvesed a motort.
A Shiro-nak van plexije, sokkal praktikusabb akkor, ha túrázni jártok, illetve ha közúton motoroztok.
Nem vagyok valami krossz szakértő , nem is nagyon érdekel a motorozásnak ez a része, így bocs, ha pontatlan voltam, de fogadni mernék, hogy közúton motoroztok, szóval válaszd a Shiro-t.
Köszi szépen!
Én csak Sidi-t hordok. Leszámítva, hogy a lábtartóm szétszedte az egyik csizma talpát, így azt talpaltatni kellett (utólag tudtam meg, hogy cserélhető a talp is), semmi baja egyiknek se, pedig van 2pár VertigoCorsa, meg egy utcai Streetfighter cipőm is, ezek ugye mind damilosak, de azok is hibátlanok, pedig a csizmák 6-7 évesek már.
Sidi csizmámról leszakadt a cipzár húzókája 2 hónap után. Olyan elcseszett mérete van hogy nem tudták kicserélni. Dainese sok év után se csinált ilyet.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni bukót illetően.
A kedvesemet szeretném meglepni egy bukóval születésnapjára. Mivel egy KTM Adventure típusú motorja van vagy dualsport vagy cross sisakot szeretnék neki vásárolni. (Tudom hogy egyébként meg kellene próbálni mielőtt megvásárolom, de tudom a méretét, és ha nem jó van lehetőség kicserélni, ezért merem vállalni)
Két bukót néztem ki a Shox oldalán. AGV MT-X (nagyon színes változat) és Shiro SH-310 Fighter nevűt.
Őszintén nem nagyon értek ahhoz hogy milyen szerkezetű kell hogy legyen, úgyhogy ha valaki tud nekem ebben némi segítséget nyújtani legyen kedves és írjon!
50 000 Ft körül nézegettem sisakokat. Ennyiért érdemes venni vagy inkább várjak és magasabb árkategóriát célozzak meg? (szóval az 50 eFt-os selejt?)
Köszönöm szépen!
Az ő hirdetései között leltem rá az enyémre (ami még mindig fent van). Mondjuk szerencsém volt, az XXS-es kellett, ami nem egy gyakran keresett méret, így könnyen beragad belőle 1-1 darab.
Hófehéret szerettem volna, de végül fekete lett, mert ez volt. Viszont kárpótol, hogy új volt a sisak, a matricákat én vettem le róla, és pinlock-os a plexi. A pinlock nagyon jó, mert a sima plexit én még 40 fokban is képes vagyok belehelni, nem tudom hogyan.
Érdemes felhívni az embert, mert több sisakja van, mint amennyit a hirdetések között látsz.
Az fasza. Azért adj Nekik még 1 esélyt, barátnőmnek forma ice-t vettünk, használtan talán ha 2szer hordták, mert a talpán még a matrica is rajta volt és kevesebb mint féláron sikerült megvenni. Így megérte, de az új ára köszönő viszonyba sincs azzal mint amennyit valójában ér. Ráadásul a sidim 1000szer masszívabb, de nem megy a sétálás rovására. Igaz haverok robotzsaru cipőnek hívják, de ezzel együtt tudok élni.
43-as TCX 35.000
Vazze írok egy fél oldalt, és újra bejelentkeztet

Többi boltot már megnéztem, nincs náluk olyan, ami érdekelne, vagy nem olyan áron.

Pumáról eddig még nem sok jót hallottam.

Sajnos tönkre tud az menni, a lecserélendő csizmám rá az élő példa.
2010 szezonvégi leárazásban akciósan 30k
2-2.5 évesen elkezdett foszladozni a lábfeji redőzés lehelet-vékony műbőr borítása. Fél évre rá főleg a bal a váltástól ocsmány, szinte nincs ép redő, kilátszik a fehér textil alatta.
Szintén 2-2.5 tájt belyukadt saroknál a talpa, gyűjti a murvát, kavicsokat.
Kicsit később a csizma is belyukadt lábujjak környékén, kis pocsolyába belelépek, nedves lesz a zoknim, még ha nem is esett eső
S amiért sürgős lett a csere: lábfejen a varrás több helyen enged el....
Remélem így már érthető, hogy miért vacillálok ennyit a csizmával. Remélem csak én fogtam ki egy állatorvosi lovat, és amúgy jobban bírják.
Ha már arra jártál, érdemes lett volna végigszaladni a környékbeli boltokat is: Fokt, Shox, Bázismotor...
Amúgy meg ugorj be a DangerBikes-ba, náluk is sűrűn vannak leértékelve korábbi évjáratú Puma csizmák. És ugye a csizma nem olyan, mint a sisak, nem megy tönkre az anyaga néhány év után...
Meh...
Ma munkából egy kicsit hamarabb elrohantam a Sidiket megnézni Motorline-ban, mert ugye a webshop szerint 17:30-ig van csak nyitva. Mindenfelé elterelés, dugó, de még odaérek ~17:15 körül. Erre zárva van, 17:00-ig volt csak nyitva. Köszvazze, ezért bumlizok át a fél városon... 9-17, hogy érjen így dolgozó ember oda?

Visszafelé benéztem a Superzone-ba, ők legalább gondolnak a nyitvatartási időkkel a normál emberekre is. Méretemben semmi akciós. Beriken a nagy látványos csavar a bokánál csak dísz, nem mozog a felső rész. Mugen totál fix. Más nem is volt a méretemben (43~44). Hát ez nem volt egy sikeres kör...
Az email cím lemaradt: krisztianperesztegi@gmail.com
Sziasztok!
Keresek kétrészes női bőrruhát XS-S méretben.(168cm 53-55kg)
Fekete,vagy fekete-fehér lenne a legjobb és ami keveset használt.
Piros és szivárvány színű nem érdekel!
Van egy TCX Dune csizmám, ha valaki krossz csizmát venne véletlen
http://www.parilla.hu/termekei...

Szerintem eleg jo aron van..
Szerintem sem lehetett náluk kártyával vásárolni...
Hol találtál még xr1000-et?
Akkor helyesbítek, visszazuhantak a sötét középkorba . Tavaly nyáron vettem kesztyűt, kabátot, kp only.
Hmm pedig úgy rémlett, mintha 4-5 évvel ezelőtt ott kártyára vettem volna a ruhám

GD: nincs kizárva, de sajnos ami ebben az árkategóriában van, azoknak nem tűnik olyan masszívnak a vádli-védelme.
Ha a superzone-ba mész, kp-t vigyél, mert ott még nem ért véget a sötét középkor és nincs kártyás fizetés.