persze ha mondjuk dél-kínába utaztok
de ha csak a sarki fagyizóba akkor ez már olyan "izéééé"
aztán ha pont akkor darálják le az embert, akkor nem jött össze
vagyunk elegen még..... jut is marad is
Igen, a csizma muszáj! 2 éve még az ötvenessel megborultam, beszorult a motor alá a lábam, együtt csùsztuk ki a lendületet. Kb csak ötvennel mentem, és szerencsére volt rajtam csizma. Így is ilyen lett a lábam:
mondjuk én tudtam mire lehet számítani........
hétvégente kb mindig ráérek, bár kínlódnak a szombati melóval de megpróbálok kibújni alóla
találj ki valami célt és megközelítjük az sem baj ha nem sikerül aznap
na ja
de itt is van elvárt minimum, mert rajtam volt hosszúgatya+mez
de ugye mégsem térdgéppel meg fullprotektorba nyomtam
ellenben ha mennék egy hill climb menetre akkor csak feltolnék a bálnára egy kis műanyagot.......
amúgy semmi maradandó károsodást nem szenvedtél
Azért mikor itt mentünk a Dunához jobban örültem volna, ha nem rövid gatya, pólóba indulok el, bár a cross csizma sok mindent felfogott ha kiraktam a lábam oldalra.
az bizony és nyuszi is
nincs is keményebb dolog mint egy fürdőgatyás esti endórós csapatás után kivakarni a mellszőrzetből a döglött rovarokat
amúgy persze van egy elvárt minimum a beöltözés terén, de amikor egy endóróson több a protektor mint a motor akkor már bajok vannak
aszfaltra meg csak fel kell kapni egy fél marhát aztán jónapot, még a végén ha gebasz van a tolószékbe kerül az ember mert túl jó volt a védelem
amit ide használna az ember az sem védené meg
aki kurvának áll ne csodálkozzon hogy megba.......
nekem a nyakamról szokott a bőr nem ritkán lejönni örökké fennakadok valami szaron
mondjuk én nagyon kemény vagyok ám
Ja, az uram már ajánlgatta, hogy dobjuk fel az ő elhasznált koptatóját. De én nem szeretek más tollával ékeskedni.
Inkább majd meghúzkodom egy villanyoszlopon.
Egyébként júli végére tervben van egy Kakucs, de gyanítom, hogy ott sem fog leérni. Nembaj, nem is az a cél. Egyelőre lassan kanyarodok, de magabiztosan. A pályázással a tapasztalatszerzés és a fejlődés a cél.
Áh.. Ezeken a szar hazai utakon nem is lesz meg, hacsak nem mész pályára. Bár már hallottam olyat is, hogy 1-2 fagyizó előtt menőző motoros vett csúszott bőrruhát, meg más által lekoptatott koptatót, mert úgy csak vagányabb. Lehet venned kellene Neked is.
Tudom-tudom.
Létezik egyébként ilyen koptató gyárilag is, de ezt speciel az uram festette nekem makettfestékkel.
Még jó darabig látszani fog, mert sajnos még nem ér le kanyarodáskor...
Ja, köszi.
Ilyen elölről, és oldalról. (nem vagyok egy fotosop' bajnok, most használtam először. csak azért na, még a végén valaki megjegyzést tenne, aztán kénytelen lennék összeverni. )
Korábban írtam, hogy sisakot vennék. Néztem a FG-17-es HJC-t ami nem olcsó. De olvastam hogy a nagy sikereket elért FG-15 utódja. Angliából még olcsóbban lehet venni FG-15-t mint itthon. Érdemes FG-15-t venni?
Az kérlek egy eredeti No Name, Made in Pakistan bőrruha.
Egyébként ehhez képest igen jó minőségű, kellően vastag a bőr, és nem sok textil van benne.
Miért kérdezed?
de ha már ilyen bizalmas viszonyba kerültünk akkor én is megmutatom az enyémet
de ha csak a sarki fagyizóba akkor ez már olyan "izéééé"
aztán ha pont akkor darálják le az embert, akkor nem jött össze
vagyunk elegen még..... jut is marad is
Mondjuk rám egy negyed marha is elég.
hétvégente kb mindig ráérek, bár kínlódnak a szombati melóval de megpróbálok kibújni alóla
találj ki valami célt és megközelítjük az sem baj ha nem sikerül aznap
de itt is van elvárt minimum, mert rajtam volt hosszúgatya+mez
de ugye mégsem térdgéppel meg fullprotektorba nyomtam
ellenben ha mennék egy hill climb menetre akkor csak feltolnék a bálnára egy kis műanyagot.......
amúgy semmi maradandó károsodást nem szenvedtél
nincs is keményebb dolog mint egy fürdőgatyás esti endórós csapatás után kivakarni a mellszőrzetből a döglött rovarokat
amúgy persze van egy elvárt minimum a beöltözés terén, de amikor egy endóróson több a protektor mint a motor akkor már bajok vannak
aszfaltra meg csak fel kell kapni egy fél marhát aztán jónapot, még a végén ha gebasz van a tolószékbe kerül az ember mert túl jó volt a védelem
aki kurvának áll ne csodálkozzon hogy megba.......
nekem a nyakamról szokott a bőr nem ritkán lejönni örökké fennakadok valami szaron
mondjuk én nagyon kemény vagyok ám
Inkább majd meghúzkodom egy villanyoszlopon.
Egyébként júli végére tervben van egy Kakucs, de gyanítom, hogy ott sem fog leérni. Nembaj, nem is az a cél. Egyelőre lassan kanyarodok, de magabiztosan. A pályázással a tapasztalatszerzés és a fejlődés a cél.
Létezik egyébként ilyen koptató gyárilag is, de ezt speciel az uram festette nekem makettfestékkel.
Még jó darabig látszani fog, mert sajnos még nem ér le kanyarodáskor...
Ilyen elölről, és oldalról. (nem vagyok egy fotosop' bajnok, most használtam először. csak azért na, még a végén valaki megjegyzést tenne, aztán kénytelen lennék összeverni. )
Egyébként ehhez képest igen jó minőségű, kellően vastag a bőr, és nem sok textil van benne.
Miért kérdezed?
Ezt neked küldöm.
Csak ez az 1 db van,és ez a méret.