Egyébként 10.00-tól 17.00-ig vannak nyitva hétfőtől péntekig, és ha megadod a számod, sms-t is küldenek, ha elkészült a ruha.
(komolyan, részesedést kellene kérnem, annyit reklámozom őket. meg a Shoei-t is, meg a méhviaszt is. )
Már a 3dik Shark sisakom van, a bélésükkel semmi bajom, nekem egyik sem tágult jelentősen.
Amúgy is nem márkanév alapján veszünk sisakot, meghogy másnak mi a jó. Fel kell venni és azonnal kiderül, hogy illik-e a fejre, vagy sem?
Nekem sem az AGV, sem a Shoei nem passzolt igazán, így lett Shark (a 3ból volt sporttúra(RSF2i), sport(RSX) és versenysisak(RSR2) is), meg most X-lite.
motorosruhát bőrkabátot meg ilyesmi dolgokat mindig fonott zsinórral varok meg
nem olcsó(10m kb 500ft 100m kb 3000) de az életben nem szakad el, pl egy életlenebb késsel alig lehet elvágni
általában barnás vagy szürkés színű, de láttam már feketét is vagy akár zöldet
Szia, Köszi szépen a tippet, talán a neten én is őket találtam meg. Igen sikerült venni méhviaszt, és pont mákom volt mert a hétvégén volt rá 20% kedvezmény. Azóta szépen csillog-villog cuccom, és pont átápolásnál vettem észre ezt a kis cérnaszakadást.
Az előző hozzászólásomban a komfort alatt azt értettem, hogy van-e szélzaj, vagy nincs.
Mert egyébként én már a második Shoei sisakot koptatom, és elmondhatom, hogy nagyon kényelmesek. A bélés, az arcpárnák nem mennek össze, nem deformálódnak.
Az első sisakom egy olcsó, de nem a legolcsóbb sisak volt. 800 km után úgy kitágult a bélése, hogy jóformán körbeforgott a fejemen...
Az Ady Endre utcában a papír-írószer bolttal szemben van egy bőrdíszműves. Egy udvarra jutsz, ha bemész a kapun, onnantól egyértelmű a járás. Fekete-sárga a cégtábla. Szépen dolgozik, és nem drága. Mondjuk én még csak cipzárcserére vittem hozzá ruhát, de biztosan varrást is vállal.
Sikerült venni méhviaszt?
Csak a Shoei! Valóban nem halk, nagyobb tempónál elég hangos a szélzaj, de dönteni kell, hogy mi a fontosabb. A komfort vagy a biztonság?
Na, ezzel a hozzászólásommal sem leszek népszerű.
Sziasztok, Székesfehérváron esetleg Tatabányán,Tatán nem tudjátok kivel lehetne bőr ruhát javíttatni? Egy helyen el van szakadva a cérna és nem akarom, hogy tovább bomoljon.
Egy kérdés. Sisak vásárlás előtt állok és nem tudom eldönteni, hogy mit vegyek használt felsőkategóriásat vagy új középkategóriásat. Nagyjából egy árban mozognak.
értem én hogy félted a kis csinos seggeden a bőrt, de akkor mi tolja az adrenalint?
mert nem azt mondom hogy tangapapucs+ forrónadrág az ideális, de lassan már több protektor lesz az emberen mint agy
nekem mindig motorozás utáni protektorjaim voltak szép fehérek
Huszonpár éve én még csak egy kósza gondolat voltam, így nem tudom, hogy azt az időszakot ki - hogy élte túl.
Ha választanom kell, hogy beöltözök, vagy kockáztatom, hogy nem marad bőr a kezemen/lábamon/hátamon/bárhol, akkor számomra kicsit sem vonzó a lenyúzott bőr gondolata. Az ilyen fajta rizikó nem ad plusz élvezeti értéket a motorozásnak.
Egyébként 10.00-tól 17.00-ig vannak nyitva hétfőtől péntekig, és ha megadod a számod, sms-t is küldenek, ha elkészült a ruha.
(komolyan, részesedést kellene kérnem, annyit reklámozom őket. meg a Shoei-t is, meg a méhviaszt is. )