Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

huszonpár éve az összes védőfelszerelés elfért az egyik farzsebben aztán még mindig egyben vagyunk

ha kiiktatunk minden rizikós tényezőt a motorozásból mi marad akkor?
kb mint a lapostévé+szobabicikli kombó
Jelenleg van Probiker Traveller csizmatok? (45-46os meret)
Ha a legjobbat akarod választani!
http://www.darazsgarazs.hu/hir...
Ezt nézze meg mindenki, akinek még nincs védőfelszerelése.
Dobsz egy ímélt árakkal, képekkel? f2tommy kukac dzsímélpontkom
Igazán nincs mit!nekem is ilyen van es állítom hogy az egyik legjobb csimma!
Szeva Luká!Hálás köszönet az infóért! ."Használtat",ilyen állapotban..,100 évente egyet ha lát az ember!Ez ugyan így se egy olcsó"mutatvány",de messze nem annyi,mint az új ára és makulátlan.Az én Őrangyalaim is vigyázzanak Rád és még egyszer köszönöm!Üdv:Zoli
Megvan.
legalább lesz rajtad kemény kalap-plexivel...

ha-ha-ha
Igen, azt megtaláltam., köszi. Kicsit sokallom az ötezret azért a kis műanyag darabért. Meglátjuk. Ha lesz sötét plexi, akkor lehet, hogy nem is kell, mert úgy nem látszik majd a krumpli orrom.
van még 5-ért orrvédő is
Én erre miért nem bukkantam rá?
Ennyiért már délután meg is rendelem. Köszi szépen!
Akkor marad a :
Az Auner nem forgalmaz Shoei-t. Így erre való plexi sincs náluk.
Az Imet volt a Shoei forgalmazó, most meg a Pardi. Pardinál is 18e a sötét plexi.
Aunerban nézted már?

Nekem pl felesleges a sötét plekó, mert állandóan kell a napszemüveg, mert anélkül nem látok mert annyira fényérzékeny a szemem, a huzatról nem is beszélve.
Szia! Érdeklődnék, hogy megvan-e még a shoei sisakhoz a zajcsökkentő kit-ed?
Most vettem új bukót, épp ahhoz kéne a sötét plexi. Az Imet-nél 20ezer egy új sötét plexi, az e-bay-ről is 18ezer környéke. Ezért reméltem, hogy valakinél kallódik egy használt, de jó állapotú, fele ennyiért, mert arra lecsapnék.
Szia cíp jány!

Biztos találsz külön plekót a sityakodhoz, igaz sokszor nem éri meg mert annyira húzós az ára, akkor inkább egy új bukó...
Szia!
Pedig abban reménykedtem, hogy valamelyikhez kettő van. No, nem baj, keresgélek az apróban. Köszönöm a válaszodat.
Sziasztok, hátha valakit érdekel!
http://auto-motor.vatera.hu/mo...
Talán hétvégére BP-n lesznek a sisakok.
A KBC-re 15000-ret gondoltam.
Csaó !
L a méretem, de valamiből jó az M, szal nekem próbálni kéne, ha megoldható. Merre vagy ? Keddtől Pesten leszek 1hétig.
Ha a KBCre jó árat mondasz és frankó, akkor már viszem is.
/ superzone-ban most 35 a zsír új /
szia. A képeknél találod a méreteket is. 9-én irtam az üzenetet.
Melyik érdekelne?