Valaki ismeri ezt a márkát,most vagyok kesztyű vásárlás előtt ez most 13EFt de nem ismerem a márkát,amúgy viszont jól néz ki,csak kérdés milyen strapabíró.
Kínai gp pro méretezésével kapcsolatosan érdeklődnék?!
A tenyerem 9.5-10cm széles és 23.5-24cm a kerülete.
Ezek alapján mi a nekem való méret?
Xl vagy XXL?
Igazad van, és egyszerű a válasz: mert álszent vagyok!
Nem akarok vitát nyitni, és sötétzöldnek látszani. Motorozni szeretek, szemetelni viszont nem. Biciklizni is szoktam, bár azt inkább a mozgás öröme miatt teszem, munkába nem szívesen járnék vele.
Nekem 5-éves a Berik ruhám de igen jó a szellőzése, még kakucsi tornaóra után sem volt szigorú szaga. Ami meg van, azt a napsütés és a szabad levegő megoldja. Ha egyszer majd megbüdül akkor elküldöm szaGszerű tisztítóba mert nem akarom szétbarmolni a hálós bélést.
van benne igazság, de ha nem zsákmányolják ki azt a szegény kínait akkor a rizsföldeken-mellette éhezne
de még mindig kevesebb környezetkárosítással jár egy bicikli készítés-használat mint a motor
Azt ugyebár tudjuk, hogy a nők nem izzadnak, így nekem ezzel nincs gondom.
Viccet félretéve, ha nagyon elázna, akkor kirakom a napra "kinyitva" a kabátot, a nap kiszárítja, valamennyire fertőtleníti is.
2 éve használom a ruhát, mikor csináltam a jogsit, ebben voltam a rutinpályán 40 fokban, de semmi szaga nincsen. Ha viszont kellően koszosnak ítélném már, akkor a belső tisztítást szakemberekre bíznám, hozzájuk vinném.
Gyuri... Nem a pénzről van szó.
Lelkesen óvom a környezetet azzal, hogy nem szemetelek, ha egyszer meg tudom oldani vízzel és ronggyal is. Meg amúgy is... Én kifejezetten szeretek bogármaradványos vízben matatni.
Tényleg csillagászati összeg... Évente 3-400Ft-ot is felemészt, a Tuskós gazdaságos csomag előbb szárad ki, mint ahogy elfogyna. Nincs csöpögő víz, nincs bogárbél-maradvány csak csillogás és tisztaság.
Sejtettem, hogy lesz valaki, aki fillérb@szónak gondol majd. Pedig tényleg nem erről van szó. Nem is firtatom tovább, minden szóval rontok a saját helyzetemen.
Tudom-tudom. Egyszer már letakarítottam a ruhádat ezzel a technikával, ha visszaemlékszel. Nekem nem jött át. Persze, le lehet vele mosni, és biztosan ápol is, de nekem túl pazarló. Egy koszosabb ruhára elmegy minimum 15-20 törlőkendő. Ha minden motorozás után lemosod, akkor is sok szemét feleslegesen. Ezzel szemben ha vízzel és ronggyal mosom, akkor a vizet utána ráöntöm egy növényre, a rongyot pedig legközelebb is használni fogom. És nincs szemét.
Nem ezzel akarom megoldani a bolygónk szemét-problémáját, de részemről megpróbálok minél kevesebbet pazarolni, szemetelni.
Egyébként ötletnek jó, lehet, hogy valaki felhasználja majd. Én akkor is a vizet meg a méhviaszt javaslom.
Elárulok egy titkot. Lanolinos, lehetőleg szagosítatlan babaseggtörlő. 3-4 szelettel lejön a legdurvább nyári esti Dinnyésnél tömeggyilkolt árvaszúnyog had megszáradt teteme is és egyúttal a bőrápolás is megvolt. Ja a bukóról is lehozza gyönyörüségessen-igényesssen-jóóóócskán.
Én azokat javasolnám amiket írtam, plusz a Dainese (bár itthon nem kapsz ennyiért akciósan sem D-t, de legalább megtudod a ruha méretedet - és kintről rendelhetsz).
Javasolt boltok: Fokt, Euromotor, Pardi és Karasna, de viszonyítási alapként elnézhetsz a Shox-ba is, hogy érezd/lásd a különbséget.
Attól félek kicsit, hogy kínai és nem pontos a méretezése...