Ls2 belépő szintű sisakokról érdeklődnék, ha van valakinek vele tapasztalata.
Utas sisaknak kellene évi 20 alkalmas motorozáshoz, semmi csecsebecse nem kell hozzá, se belső szemüveg, se semmi.. Melyik típust ajánlanátok? S-es méret minden bizonnyal, hölgynek lesz... szóval tuti valami rózsaszín pillangós fog tetszeni neki...
Eladó a képen látható bukósisak. Karcmentes, hibátlan állapot, levehető állvédő, mosható bélés, napellenző, minden gyári tartozékával, dobozban. Törésteszten a zárt sisakoknak előírt szintet is elérte! Kiválóan szellőzik! Még 3 év garancia van rá!
A púptól nem fog elmászni, én púpos overálra hátizsákot is szoktam felvenni.
Nekem Spidi van, havernak is, igaz, még púposon nem hordtam, de 2részes bőrcuccon már igen. Nem nagyon mozog, nem csúszkál a ruhán.
De ha jót akarsz, akkor bőrruhában menj el esőruhát venni, akkor rá tudod próbálni, hogy tuti jó méret legyen.
Köszi a választ! Igazából a púp miatt kérdeztem rá, meret nem akarom hogy elálljon vagy amiatt elmásszon rajtam. Valami konkrét darabot tudsz ajánlani?
A lélegzős esőruhák nagyon drágák, 50-60e-nél kezdődnek. Ezért leginkább simát használ mindenki, amit kb 20e-ért már igen márkás darabokat is vehetsz (SPIDI, Alpinestars, Spyke, Dainese, stb).
Lazer Bayamo Z-t vettem nemrég.
27 e, beépített napszemcsi, bogárháló, kismaszk van benne, meg némi zaj, de mindegyikben van több kevesebb.
Az MT Blade is hasonló árban van, és ugyanezeket tudja.
Rs taichi kesztyű eladó "M" méret 6500 Ft
Lehet jó "L" kézre is, nem egy pici méret.
Új, nagy lett a lánynak akinek hoztam, ezért eladó.
Nem volt használva még.
a kiskőrösi bukót alig bírtam agyonverni egy 10 kilós hosszúnyelű kalapáccsal
az első suhintáskor csak úgy pattant vissza a kalapács
szóval akkor irány a bolhapiac lehet venni ezerééééé
http://www.kepesmotor.hu/texti...