Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Plexi magasabb sebességnél nem nyílik fel? Múltkor volt egy kölcsön sisak nálunk, Shiro valami... annak felnyílt....
https://citybike.hu/Bukosisak_...
Én egy ilyet vettem most szintén 2. sisaknak, eddig semmi panasz nincs rá, 4* os sisak ugyhogy biztonságos is.
Sziasztok!

Ls2 belépő szintű sisakokról érdeklődnék, ha van valakinek vele tapasztalata.
Utas sisaknak kellene évi 20 alkalmas motorozáshoz, semmi csecsebecse nem kell hozzá, se belső szemüveg, se semmi.. Melyik típust ajánlanátok? S-es méret minden bizonnyal, hölgynek lesz... szóval tuti valami rózsaszín pillangós fog tetszeni neki...
Helló!
Csizmát keresek kb 38-as méretben. Valakinek van esetleg eladó?
Szia! S es méret!
Szia!

Mérete?
Sziasztok!

Eladó a képen látható bukósisak. Karcmentes, hibátlan állapot, levehető állvédő, mosható bélés, napellenző, minden gyári tartozékával, dobozban. Törésteszten a zárt sisakoknak előírt szintet is elérte! Kiválóan szellőzik! Még 3 év garancia van rá!
A púptól nem fog elmászni, én púpos overálra hátizsákot is szoktam felvenni.
Nekem Spidi van, havernak is, igaz, még púposon nem hordtam, de 2részes bőrcuccon már igen. Nem nagyon mozog, nem csúszkál a ruhán.
De ha jót akarsz, akkor bőrruhában menj el esőruhát venni, akkor rá tudod próbálni, hogy tuti jó méret legyen.
Sziasztok!
Vannak felesleges motoros cuccaim nagyon kedvező árban. Válogassatok kedvetekre:8000ft-tól textil dzsekik:-)
http://hasznaltmotorosruha.hu/
Köszi a választ! Igazából a púp miatt kérdeztem rá, meret nem akarom hogy elálljon vagy amiatt elmásszon rajtam. Valami konkrét darabot tudsz ajánlani?
A lélegzős esőruhák nagyon drágák, 50-60e-nél kezdődnek. Ezért leginkább simát használ mindenki, amit kb 20e-ért már igen márkás darabokat is vehetsz (SPIDI, Alpinestars, Spyke, Dainese, stb).
Helló Megvan még a kabát mekkorának felel meg: L-es? 185magas és 90kg vagyok beérne?
Én is bukót keresnék. A mostani hjc zf9 már nagyon hangos.
Elvárások:
Halk legyen még 120-140nél is.
Jól lehessen a plexiket variálni.

Eddig a hjc fg15-öt nézegettem, bár picit régebbi sisiak, de 40k-ban megállna.
Mérettől függően Ebay-en nézz szét a Lids direct-ben.
Sziasztok!

Esőruha ügyben kérnék segítséget. A képen látható, kis púpos Mugen bőrruhám van.

Ehhez keresnék jó minőségű, lélegző, nem gagyi esőruhát, amit rá tudok húzni a Mugenre ha jön a vész. :)

Köszi!
Dani
Lazer Bayamo Z-t vettem nemrég.
27 e, beépített napszemcsi, bogárháló, kismaszk van benne, meg némi zaj, de mindegyikben van több kevesebb.
Az MT Blade is hasonló árban van, és ugyanezeket tudja.
Helló,
Milyen sisakot tudok ajánlani ami azért véd és legfőképp csendes 30-40 ezer FT körül.?
Sziasztok! Eladó Arai Rx7 Bukósisiak plexi nélkül. 40.000 ft
Rs taichi kesztyű eladó "M" méret 6500 Ft
Lehet jó "L" kézre is, nem egy pici méret.
Új, nagy lett a lánynak akinek hoztam, ezért eladó.
Nem volt használva még.
Modeka 2 részes női S méretű újszerű talán 2x viselt bőrruha eladó
(kb 165-170 cm, 50-53 kg )

Személyes átvétel Budapesten, vagy postázás.
Ár : 29.000 Ft
Nem akarok kekeckedni, de ez már 4 nappal ezelőtt fel volt téve, még hozzá is szóltam.
Már bocs.
a kiskőrösi bukót alig bírtam agyonverni egy 10 kilós hosszúnyelű kalapáccsal
az első suhintáskor csak úgy pattant vissza a kalapács
szóval akkor irány a bolhapiac lehet venni ezerééééé