Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali

Shark S600 sisak milyen?
500ccm motorhoz kéne.
Eladó Oneal Sierra Adventure plexis enduro/cross sisak.
Fehér színben, újszerű állapotban. Mindösszesen 3 alkalommal volt rajtam. Eladás oka: elkottáztam a méretválasztást.
Van rajta egy raklap nyitható-zárható szellőző, beépített napszemüveg, dupla D gyűrűs csat, bogárháló, kivehető-mosható bélés.
Mérete: S (55-56cm)
Listaára itthon és ebay-en is 50 eFt körül mozog.
Dobozával, sisakzsákjával együtt adom.
Ára: 42 eFt.
Hibák: egy légyfingnyi leverődés valahol egy észrevehetetlen ponton.
Érdeklődni az adatlapomon található telszámon lehet.
..
Ez a topic a motoros öltözetről szól. Szerintem menj szépen át az LFP topic-ba és ott megtalálod a magadhoz hasonló írókat
azt sem értem, hogy ettől a Zolitól mi a fenét vártok? Már annyiszor eljátszotta ezt. Ne reagáljatok rá!
Na idefigyelj NAGYARC!

1. Ha már megszólítasz valakit, illik rendesen leírni a nevét.
2. Tőlem érezheted MAGAD vadlibának is.
3. Hogy mit keresek itt? TÉGED biztosan nem és a magasívű kommentjeidet sem.
4. Nem véletlenül van minden topiknak címe, vagyis ez itt nem az anyázós, beszólogatós, nagycsávós.
5. Átugranám a témát, de napok óta TE próbálsz itt osztani valamit, ami NEKED nagyon nincs és már nem is lesz!
Itt vagyok, de valóban, a munkából lesz pénzem, nem ebből a végtelen, rosszindulatú szapulásból.
Gyerekek, a troll abból él, ha válaszolgattok neki. Javaslom, hogy felejtsétek el, hagyjátok figyelmen kívül, és elfújja a szél....
Synriel!
Az adóbevallásod nem te fizeted!
A postán feladod,de az átvevőt nem jogosítja fel annak felbontása!
A futár előtt felbonthatod,de ő tanúsítani tudja,ha nem az van benne!
Bagzoli!
Az elhúzás a vadlibákra vonatkozik!
Mit keresel itt?
Lehet másról is beszélni,nemcsak a biciklipumpáról!
Ugord át a témát,és ne oszd azt ami neked nincs!
Srácok! Mi lenne, ha elhúznátok privátba szapulni egymást?
A levélen rajta van a bélyeg, ami a szállítás díja. Megilleti a Postát a fuvarért. Felénk azt a feladó fizeti :)
A levél tartalmának értékét viszont nem a postásnak fizetem ki. De tök felesleges ezen háborogni.

Kérdésedre, felénk (munkahelyemen) a legtöbb futár automatikusan kibontja nekem az árut, mert tudja, hogy tételesen ellenőrzöm, beleértve a szavatosságot is.
Zuttony!
Van egy régi mondás!
Ügyvédtől,paptól,és orvostól mentsen meg a jó Isten,mert a gatyádat leszedik rólad!
Dolgozni kell barátom kőkeményen,ha már van egy drága hobbid!
Látod!Bear eltűnt,mert ügyvéd,és tulajdonképpen leszarja mi van itt,mert ebből nem lesz pénze!
Nagyon örülök,hogy rendben van az a Honda és hogy ennyit elrepít!A ruha + sebesség?
Ja,azt hittem ez egy fórum ahová lehet írni,de úgy látszik,hogy Te valami nagy király vagy,hogy olthatsz mindenkit!
Figyusz már te különlegesen gondolkodó!
Felétek a postás elolvassa a levelet,mielőtt bedobja a postaládába?
Mekkora értetlen emberek vannak!
Tudod 280-t még most is elpirít!
Ez meg van kímélve!
Shoxban,csak 110-t!
Nem neked szól,de lefingalak vele az útról!
Dugulj már be!
Ez nekem szól:"Akkor ne engem fikázzon,akinek 12 éves motorja van,de többet költök a biztonságra!"
Szia Bozsó,
Frankó! Érdekel a dolog!
Most jött egy Trans-o-flexes futár, náluk tényleg nem lehet kibontani, amíg nincs kifizetve :) Azt mondja, ha gond van az áruval, a vevő és a feladó külön kell, hogy egyezkedjen, mert csak bontatlan tudja visszavinni az árut. Vele már előfordult, hogy kinyitották a csomagot azelőtt, hogy átvették volna, aztán visszadobták, és a sofőrnek kellett kifizetnie az árut. Érdekes. Mint futárszolgálat, egyértelmű az álláspontjuk, hogy a szállítmány tartalmából/minőségéből teljesen kivonják magukat. Akinek muszáj megnéznie az árut átvétel előtt, olyan helyről fog rendelni, ahol saját kocsival terítenek.

Magánemberként is megvan a biztonságos rendelés módja, mindig figyeltem hogy az ebay eladó hogy van értékelve, miért kapott negatív véleményt, stb stb... az internet meg elég ügyes eszköz, hogy egy vállalkozást tönkretegyél ha átvertek. Hiba előfordulhat, de nem jellemző, hogy ne orvosolnák azonnal.
Na egy kis topikhoz tartozó dolog a sok OFF után:

Kesztyűm eladó, új!

LEÁRAZTAM KLIKK IDE
Elkeserítő, hogy az ilyen analfabéták mint te kaphatnak jogosítványt, de ma is nagylelkű leszek és nem tagadom meg tőled a tudást:

Komodo

Komodói varánusz

Kispajtás, megismétlem, tanulj meg olvasni is! Aztán most már találj magadnak másik játszótársat én befejeztem!
Igen, csak az nem mindegy, hogy te, mind fogadó fizetsz valamiért, vagy a feladó fizeti a fuvart. Mi van, ha azt sem tudod, hogy mi érkezik, mert pl nem rendeltél semmit? Nem fogod csak azért kifizetni, hogy rájöjj, tévesen címeztek neked valamit. A futárszolgálat teljesíti a fuvart, a fuvardíjat pedig a feladó fizeti ki. Az áru értéke más dolog. Ha nem azt kapod, vagy egyáltalán nem tudod miért kapod (nálunk pl nem várt áru, és nincs meg az a belső ember, aki rendelte), akkor megy vissza a feladónak, akire ráterhelik az extra költségeket. Amit te fizetsz, az amúgy sem a futárszolgálaté.