Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Jutányos áron hozzájuthatnék most egy használatlan Shox Factory Evo bőrkabáthoz, és látom,hogy SW protektorok vannak benne. Ez mivel jobb / rosszabb, mint a CE? Eddig mindenhol azt olvastam, hogy a CE az ász, az SW-ről meg csak annyit látok, hogy valami bioelasztán ütéselnyelő technológia bla bla bla. Szerintetek megéri a 35 ezret? Ennyi pénzért protektoros bőrkabátot nem igen láttam sehol.
Nekem is volt Diadoram! (Eagle FX Extreme)
És hát a talpa állandóan levált hiába ragasztottuk.(bár a csavarozás megoldotta)
Hátul a rugalmas szövet szétfoszlott.
A jó bokavédelemről meg annyit mert olvastam hogy valaki dicsérte hogy simán kettőbe hajtod a csizmát ha úgy van.
Viszont nagyon kényelmes és jól szellőző csimma!
Zsír új.
Mérethiba miatt eladó vagy cserélhető új vagy alig használt krossz cuccra. XXL-es de inkább XL-esnek felel meg!
10000ft
Szia! Igen, nem egyedi a probléma nekem is volt ilyen csizmám és elég gyorsan előjött a probléma, mint a képeken. Sajnos ahogy mozog a bokád benne, akkor a műanyag elnyírja a varrást és ennyi. Nem nagyon lehet vele mit csinálni, nekem csinálta cipész is, ragasztottuk is de csak időlegesen oldotta meg a problémát. Én ezek után nem javasolnám ezt a csizmát. Üdv
Nekem HJC van, nem Fg-17, de itt érdemes körbenézni mielőtt megveszed. link
Valakit érdekel egy Shark RSI Shuriken szép állapotban, frissen mosott belsővel, karcmentes plexivel "M"-es méretben tetején pici festéklepattogzással (leesett 20centiről) mondjuk 17 pénzért?
Sziasztok motoros barátaim!
Lenne egy két felesleges motoros ruhám, amik várják leendő új gazdijukat. Jó áron adom őket. Nézz szét nálam. Nem bánod meg!
-Nyári 2xl-es dzseki: 8.000.-
-gerincprotektor:3.900.-
-Dainese bőr kesztyű (M-es): 4.900.-
-Gaerne túramotoros csizma (44-es):14.900.-
-Alpinestars cross mez:4.900.-
http://hasznaltmotorosruha.hu/
Igen.
Úgy olvastam "amcsiban"nagyon mennek a HJC-k!
Nekem FG-14 volt pár éve,és tényleg zajos huzatos volt!
Emelgette a menetszél!
Azóta volt FG-15,és azt sem kapkodták!
Most Lorenzo használ,de Mo. nem nagy a kapkodás érte!
Tegnap atomra megáztam. A bőrruha megszáradt. Bőrcipőre való színtelen impregnáló jó a bőrruhára?
Sziasztok! Segítségeteket kérném, Shido sisakról lenne szó volt már valakinek? Nem nagyon hallottam még róla és ma mutattak egyet elég jól néz ki és jó áron is van (új). Nem valami gagyi?
Dainese enduro dzseki,kivehető váll-könyék protektorral,jó állapotú..20.000.- 70 427 01 56.
Kesztyű eladó 20.000:

FIVE RFX1
Én úgy tudom az nem, csak a bélése....
Neked is köszönöm. Sajnos akkor nem egyedi eset amit a neten kutakodva találtam róla.
Pedig képek alapján nem egy agyonvágott, leharcolt darab.
Köszönöm a választ, ha jól rakom össze a dolgokat akkor te írtad a boncteremben a véleményt a csizmáról.
Sziasztok! Bukósisak vásárlása előtt állok.Kinéztem egy HJC FG-17-es bukósisakot. Van-e esetleg valakinek ilyen bukója,mi a tapasztalata,mennyire zajos stb?
Nekem van , 2 éve használom! Kényelmes , szellözik, a védelem is megfelelő, megvagyok vele elégedve. Egy probléma volt vele, a jobbos csizmán a saroknál kezdet leválni a talp és javitani kellett.
Nekem van!
Kiváló egy sportcsizma,nagy védelemmel!
Sziasztok!

Eladó egy szinte új (4-5 alkalommal használt) L-es SixGear Evo kétrészes cipzározható bőrruha,mélyen ár alatt.Rendszeresen méhviasszal ápolt,karcmentes térdkoptatóval,tényleg hibátlan a cucc. 178cm és 82kg vagyok,rám pont jó.

Érdeklődni mail-ben vagy telefonon:
mezo.renato@gmail.com
70/4118313

Ár: 55.000.-
Sziasztok!

Diadora sportcsizmával van valakinek tapasztalata?
Konkrétan Eagle FX-ről lenne szó, de más típusról is érdekelne vélemény.
Puma túracsizmákról mi a véleményetek? Tartósak?
Forma F1 csizma
25.000.-Ft
Közepes, egy régi grex után jó. 100-ig nem kell benne füldugó.
Sziasztok.
Infót kérnék hogy a Shoei x Spirit sisak alján csrélhető-e a bőrözött rész.?
Előre is köszi.