Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen + orrmasz+ az állnál lévő bogárvédő + pinlock
Tudom, hogy fel kellene próbálni csak sajnos nem 10ropiról van szór hanem 40-ről és esélyem sincs felpróbálni.
Nagyon viszonyítási alapom sincs,mert ezelőtt egy sima spy "játéksisakom" volt, ami S-es és picit lötyög.
Neki xs-es van és annál kisebb nem nagyon van már. Hát ezt így meg nehéz kipróbálni, vagyis inkább lehetetlen. Csak a vásárlás után derül ki az igazság.
Bár az igaz, ha veszek egy ilyet pont 60-70ért, akkor még normális áron el tudom adni. De fg17et nehezebben.
Majd elmegyek az importőrhöz és ott megmondják a tutit.

Ennél a rpha10-nél jól értem, hogy 2 plexivel adják a sisakot? Víztiszta + sötétített is jár hozzá?
pfff
akkor az nem az ő fejére való (méret vagy fej forma probléma)
az én fejemen tökéletesen áll és 140-nél is halknak mondom.
Arról nem is beszélve hogy 200 felett sem cibálja a fejedet a szél ha kijössz a plexi mögül.
Egy ismerős a fórumról cserélte az fg-15ösét erre, vagy a +-os változatra. Az a tapasztalata, hogy nagyon hangos lett. Pont ez miatt váltanék sisakot.
HJC RPHA 10!
Na abban nem fogsz csalódni
Szerintem nem ezt néztem, annak tetszett a festése.
Az fg-17-en gondolkodok, ennek a továbbfejlesztett változata, rosszabb csak nem lett. Frissebb fejlesztés, a másik 6-7 éves már.
Szerintem mindenképpen próbáld fel. Ha másnem valakitől a forumról, mert centis mérés semmit se ér.
Én mikor mértem a fejemet M-L közötti méretek jöttek ki. Bementem egy boltba és S-essel kezdtünk, de nagy lett. Én inkább adok 10ezerrel többet érte, de ne legyen utána macera vele, hogy el kelljen adni. Pláne egy 100ezer forintos sisaknál. De ha tudsz próbálni, akkor megéri rendelni.
Nálam egyébként a HJC XS-ese, a shoei S-ese a megfelelő méret.
Az sisaktól változik. s és xs a méretem. De egy gyártótól és sisakformától is változhat. Szívesebben próbálnám fel a sisakot előtte.
Neten akarok sisakot venni.
Shoei xr 1000
A fejem mérete 54.2cm.
Nem tudom, hogy S-est vagy XS-est vegyek.
Sajnos boltba se tudtam próbálni, mert már nem volt, csak online van 1-2db elfekvőben.
Melyik méret legyen?
aki fosik ne motorozzon
hihetetlen mekkora összegeket akasztanak le a "díszbuzitól"
aki kemény alsógatyában is kemény
Méret nélkül g.ci nehéz ám segíteni bárkinek...
Ja.
Pont mint a halos protektoring.
Szegecseld fel es ott marad orokre.
Végül is igen, teljesen jó ez így is, hiszen ne adj isten egy csúszás / bukfenc esetén maximálisan a helyén marad
Nem.Lattam emberen.
Nem volt gondja hogy szuk a kabat.
Köszönöm szépen a tanácsokat!
Találtam egy Alpinestart olcsón de az postás lenne, így akkor nem vásárolom meg. Ha valamerre járok motorral és látok akkor majd fel próbálom és ha jó akkor fektetek bele pénzt.
legyél politikus, utána sosem lesz baj a gerinceddel, mert felszívódik és távozik a vizelettel
Nekem volt több gerinc védőm is a Dainese BAP volt eddig a legkarcsúbb, még szük ruha alá is bement, de kapni kabátba valókat is de az vagy belemegy vagy nem... bármit veszel harci diszbe menj, és próbálj.. mászkálj benne légy egy pár percet "motoron" pózba, különben b**aszhatod ha rosszat veszel! Én 2* ba**tam is :) szerencse azok olcsó hamisítványok voltak igy hamar tuladtam rajtuk, ez a mostani meg istenkirály!
Ezt magadtól találtad ki, vagy a hangok súgták?
Vedd fel kívülre.
Akkor ne vegyél külön protektort hanem lehet a kabátba venni vastagabb gerincprotektort a gyári vékony helyett.
Egész egyszerűen bőrruhában kell elmenni megvenni... Forcefield L2Pro
Lenne hozzátok egy kérdésem!
Utcai használatra mennyire ajánljátok a Gerinc védő használatát? Van egy komolyabb bőr ruhám (Berik Titán) de nem vagyok benne biztos hogy alá férne, mivel elég szűk szabású. Nézegetem már egy ideje de sajnálom rá kiadni a pénzt. Elvileg van a kabátban is gerinc protektor, de nem tudom mennyire lehet benne meg bízni. Tudom mindenkinek magának kell eldönteni, de meg hallgatnám más véleményét is.
Köszönöm!
Nálam nem, elég masszív minden állásában, csak úgy ugrik a helyére. Mondjuk 90felett még nem mentem vele.