Probiker PR2 sisakrol van valami vélemény? kawa er-5höz vennék vmi sisakot, (értelmes áron).
Menynire biztonságos ez, vagy tudtok valami jót ajánlani? 40-50 körül gondolkozok kb
Én SHOXba vettem a cuccaimat, igaz én kétrészes bőrt vettem, ugyanehhez a motorhoz méghozzá
Szerintem nézz szét a cordura cuccok között, nem hiszem hogy oylan rosszak lennének, bár a protektorok egyik "olcsóbb" ruhába sem megfelelőek szerintem, igy valószinüleg azokat én is cserélni fogom, de amugy mi baja lehet ?!
Nos a csapatás távol áll tőlem, egy Kawasaki ER-5-tel közlekedek nyugdíjas tempóban városban és néha városon kívül, betartva a sebesség határokat. Eddig egy ősrégi bőrkabát+farmer kombinációval toltam, de most hogy lett egy kis pénzem szeretnék valami komolyabb védelemre is beruházni.
Egybe részest semmiképp nem vennék, én a praktikussága miatt tartok motort, ha fel akarok szaladni a városba valamiért vagy munkába megyek, akkor nincs kedvem bőr felszerelést ölteni, főleg 35 fokban.
Tehát mindenképp kabát + nadrág kombó kéne.
Ez a komine tetszetős, de nem találok magyar oldalon ilyet.
Az említett Shox termékeket már én is nézegettem, de eddig minden motoros akivel beszéltem le akart beszélni róluk, nem tudom miért, nekem egy Shox kesztyűm van és elégedett vagyok vele.
gyűjteménybe keresek megvételre velorex oskar 250-es vagy 350-es régi 3 kerekű rokkantautót, lehet romos, hiányos, ép, nem gyári, bármilyen állapotú, valamint alkatrészeket is. ugyanitt keresek régi motorkerékpárokat és ezek alkatrészeit is bármilyen állapotban bárhol ! érte megyek. kossuthlaci80@freemail.hu
Kismotor, túramotor, lassú, megfontolt tempóra elég a shox ventex nadrágja és kabátja 15.000/db.
Vagy a superzone bármelyik mugen cordura terméke.
Ezek szellőző betétesek, nyáron a melegben, amikor a legtöbb ember szeret motorozni nagyon hálásak, nem rohadsz beléjük
Ha hidegben is motorozol akkor célszerű olyan cordurát nézni amiben van bélés.
Nagyobb hidegekre zárt kevésbé szellőzős cordúra kell.
Nagy motor, sportmotor, folyamatos csapatás, tehát csak amikor motorozol akkor tolod neki mint az őrült közúton, hát akkor kétrészes bőrruha, lehetőleg minél több helyen perforált, ha melegben jó időben motorozol csak.
Ha pályán motorozol akkor egyrészes agyonperforált bőrruha.
Persze csak szerintem.
Egyébként én az városba legurulós motorozáshoz, meg túrázáshoz nem favorizálom a nehéz, feszes bőrruhát, mert kényelmetlen, belesülsz. Ezért találták ki a cordura, textil kabátokat.
Én ringre, vagy csapatáshoz a suomy bőrruhámat használom, ősrégi darab, nem is volt drága, már jó párszor hemperegtem benne, de megvédett mindig.
Sima közúti motorozás esetén cordura kabátot használok, könnyű, kényelmes, jól szellőzik.
Ha lenne pénzem akkor a komine textil kombóját venném, az minden téren megfelelne nekem.
Szerintem a funkcionalitás és a kényelem az első, aztán jön a kinézet és ár.....
Sok jó márka van.......de lehet egy alpin vagy dainese magas áron nem lesz olyan jó mint egy bering vagy akármi más.
Ha már a 100ezres körben nézelődsz, nem gondoltál arra, hogy picit többért vegyél egy 2részes bőrruhát? Egyrészt jobban meg is éri, másrészt ha valami véd, akkor az összecipzározott 2 részes ruha az fog. Az életed ez sem menti meg (ahhoz vegyél gyorsabb őrangyalt), de nagyobb védelmet ad, mint egy kabát, amihez ki tudja milyen gatyát húzol, a sima farmer leszakad rólad 1 mp alatt, ha esel.
És ha benézel a Superzone-ba, ott 120-130e körül mennek a 2részesek. Persze, nem egy Dainese, de nekem még se az Arlen, se a Berik ruhámmal nem volt semmi bajom (kesztyűvel már igen).
Szerintem mind jó. 100e Ft nagyon sok érte szerintem. De én bajom, én vagyok a csóró
A felhasználás jellege a lényegesebb szerintem és nem az ár meg a márka...
Olcsón is vannak nagyon jó dolgok és drágán is xarok...
Sziasztok! 54-es méretű Suomy kétrészes ruhámat cserélném 56-os kék-fehér-fekete vagy max. szürke egy- vagy kétrészes ruhára! Sajnos kinőttem, de kopás és csúszásmentes
Eladó Gaerne G-King Aquatech túracsizma.
Fekete bőr, Drytech vízálló, lélegző membránbéléssel, sarok-, boka- és sípcsontprotektorral, saroknál fényvisszaverő betéttel.
Keveset használt, méretprobléma miatt eladó.
42-es méretű, belső talphossza: 28 cm.
Új ára (legolcsóbb hazai forrásból): 38990 Ft
25000 Ft (+ szállítás), Budapesten lehet átvenni.
Csere érdekelhet, olcsóbb, nyári motoros/robogós bakancsra.
Szevasztok!
Keresek egy motoros kiegészítőket árusító nőt,aki tavaly a Dunaújvárosi motorosnapon árult ruhákat,kesztyűket stb.Akinek van infója róla kérem jelezze!Sajnos elvesztettem a névjegykártyáját,és szeretném meghívni az idei rendezvényre.Köszönöm!
kenyer@citromail.hu
Sziasztok! Eladó Madif Racing egyrészes motoros ruha! 50-es méret, ár 80e Ft! alig használt , nincs szétszakadva mindig kezelve volt, ezt az állapota is mutatja.
Segítséget kérnék, kb max 100e forintért szeretnék bőr dzsekit venni, de nem tudom melyik márka lenne a megfelelő. Bering, Alpinestars, esetleg Dainese.. Ebben az árkategóriában van esetleg valamilyen minőségbeli eltérés, vagy mindegy melyiket veszem(úgy hallottam a legjobb márkák ezek) ?
Probiker PR2 sisakrol van valami vélemény? kawa er-5höz vennék vmi sisakot, (értelmes áron).
Menynire biztonságos ez, vagy tudtok valami jót ajánlani? 40-50 körül gondolkozok kb