Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A talprögzítés milyenségének pont semmi köze nincs a tartóssághoz.
1 kérdésem lenne csak srácok. Krossz csizmában a vasalt orrú vagy a ragasztott a tartósabb?
A five kesztyű még mindig eladó

ITT
Jó ez kezdetnek:

Kabát

Nadrág

Aztán majd veszel még gerincprotektort ha lesz pénzed. Én életemben nem hordtam. Persze az én felelőtlenségem. Esni is estem már jó párat.

De van az is olcsón:

Gerincvédő

Megúszható az egész 45.000-ből......
SziaSZtok heves megyében van valakinek eladó 42-43 csatos csizmája ? :D NEM TUDOM MEKKORA KELL,EZÉRT KERESEK KÖZELBEN (Pétervására közelében)
Nem olcsó ez a Forcefield. Ezt találtam eddig:
Forcefield Pro L2K

Ennél tudtok olcsóbb beszerzési forrást esetleg? Köszi!
Gerinc protektor ügyben: Vettem, értettem! :)
Ami a kabátok túlnyomó részében mint gerincvédő található, az nem más, mint egy 1cm vastag polifoam méretre vágva. Az megint más kérdés, hogy az a méret igazán semmire sem elég. Tehát bármilyen kabátot úgy illik vásárolni, hogy viszed a grincvédőt magaddal és azzal próbálod fel.
Aki meg rábízza magát arra a polifoam darabra, az meg is érdemli. A legolcsóbb gerincvédő is jobb, mint az a semmiség.
Nem csapatom neki, normálisan közlekedek városban leginkább. Eddig egy sima bőrdzsekiben nyomtam, de most már hogy gyűjtöttem egy kis pénzt akarok valami normálisat is venni. Akkor azt mondjátok a külön gerinc protektor jobban megéri, mint ami benne van eleve a kabátokba? Sajnos ez így akkor megint rátesz plusz 20-30ezer forintot.
Vadi új kabátok eladók:
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Én azt mondom, ha utcán motorozol és:

-túrázol a Shox 15.000 Ft-os szellőzős nadrágja és a 16.000 Ft-os szellőzős kabátja tökéletesen megfelel. Nem drága, a melegben komfortos.

-Ha csapatod neki akkor pedig mindenképpen bőrruha.

A protektor ing jópofa, de inkább a terepmotorosoknak való. Persze csak szerintem.
Eladó:

Alpinestars GP pro és five RFX1 kesztyű:

Ide kattints
ha nem külön protit használysz soha nem lesz elég hosszú. A lényege az lenne, hogy védje a gerinced, teljesen a farcsontig. Ha valahol törik te tolókocsizol.....nekem a 150.000-es kabát alatt is ott figyel egy Forcefield gerincproti.A páromnak is. Túl sok balesetet láttam már, ahol kellett volna.
Előtte Shox volt amit a motorhoz adtak a kereskedésben!
Odaadtam a keresztfiamnak,mert robogóra még elmegy!
Amúgy egy rakás szar protektorostól 25 ezer HUF-tól!
Inkább jéger alsó-felsőben motorozom!
Láttam Hayabusást Shoxban!
Igénytelen,és felelőtlen figura!
Ne vegyen 200 Le-s motort,ha a testi védelemre nincs pénze!
Nem "rajoskodni" kell!
Laxius!
Nekem 2008-ban volt egy komolyabb közúti balesetem!
Bering volt rajtam,és a műszaki szakértő is megállapította,hogy nagyon sokat felfogott az csapódáskor! :(
Eladók: EREDETI !(Nem papír címkés)
Five RFX sosem használt,csak próbált 2XL-s sportkesztyű!
25 e.HUF.
UFO nem használt gerincprotektor!(Csak PRÓBÁLT)
180-190 cm-s emberkére.
Kb. 15 e.HUF-ra gondoltam!
Mert gondolni szabad!
Én 185 vagyok,és kiváló!
Köszönöm a válaszokat!

Kissé elbizonytalanított a sok eltérő vélemény, lehet végül mégis egy dzseki mellett fogok dönteni. Bering márkát néztem ami jónak tűnik, ott ilyen 80-ezertől már vannak olyanok, amiben van CE gerincprotektor is. Csak azok a fránya anyagiak ugye
Azt hiszem ilyet mutattak a shox-ban is.
én a forcefield márkát használom, ajánlom neked

az egyik legjobb ha nem a legjobb márka
Hát én sem vettem a baleset után újat, ezt meg elvitte a biztosító.
Nem állítom, hogy a mostani hálós dzsekim jobb, de azt legalább utcára tervezték...
És még sok hasonló szerencsét neki a szerencsétlenségekben :)

De hogy ez miért nem mérvadó. Exemmel 120 körül csúsztam mikor rámhúzta magát egy kamion, rajta nem volt semmi védőruha. Sors iróniája, hogy épp a Shox-ba tartottunk neki venni teljes felszerelést :)

Nekem a Shoxos textil kabátom és a nadrágom is szétszakadt, de a protektorok megtették amire hivatottak. Legfőképp a térdemért és a lábfejemért vagyok NAGYON hálás. A ruhán kívül semmi bajom nem lett. A hátsó utas angyala összejátszott az enyémmel, és úgy terelgették őt a levegőben, hogy végig rajtam pattogjon, az aszfalt szinte csak velem érintkezett... egy picit meghorzsolódott a térde alatt... :) De ebből nem az a tanulság, hogy nem kell a hátsó utasnak felszerelés. A protektor inget nem erre találták ki, még akkor sem, ha én kb 4ezer km-en keresztül használtam közútra
Bátyám most csúszott el nemrég egy olajfolton Budaörs környékén egy körforgóba.
Azt mondta kb 30 al ment és csak a dainese protektor ingje volt rajta amit hozattam neki és semmi baja nem lett hál Istennek se neki sem az ingnek.
Én estem benne városban, szerencsére nem csúsztam az aszfalton, de a vállánál így is elpattant egy pillanat alatt a hálós anyag. Krossznál más, hiszen jó esetben homokba, sárba esik vele az ember, meg kívül van rajta egy mez is még.
sziasztok!

Keresek Bőr Kabátot 52-s méretben. (187cm 90 kg)

Piros-fehér-fekete vagy fehér-piros kombinációban.

Ha valakinek van ne tartsa magában....