Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zuttony!
Nem nekem fáj!
Nekik,ha csattannak!
Én megpróbálom a figyelmüket felhívni!
Te azon is felháborodsz,ha a fejfájásodra nem Algoflex-t,hanem Saridont ajánlok?
GD!
Az én arcom akkor volt méretes,mikor láttam a motorost,akit felhoztak a völgyből a tűzoltók,és a mentők levagdosták róla bőrcuccait!
Szegény azóta sem tökéletes!
Na ilyen helyzetekre vigyázok én közúton!
Ehhez nem a méretes arc kell,hanem a közúton való motorozni tudás!
Itt lehetett volna 1 millás Dainese is rajta!
De ez neked miért is fáj,hogy ők "igénytelenek" ahogy Te mondod?
Ő dolguk,az ő életük! Nekem erre volt kes,még mindig jobb mintha pólóban,rövidnaciban,papucsban motoroznék!
Zuttony!
Én értem,de vannak itt emberek.akik 200 Le-s Hayabusa-k mellett,műanyag MDS sisakban,sportcipőben,és kopott farmerban feszítenek!
Szerinted ezek átgondolták a motorvásárlást,és a velejáró biztonságosabb védő felszerelés vásárlását?
Nem!
Ezek igénytelen emberek,akik a motorjukat többre tartják,mint a saját életüket,biztonságukat!
Látom nem a velem egy hullámhosszon gondolkodó emberekkel írogatok!
Nem érted!
Te engem leszóltál mert nekem ez van,azt írtad olcsójános vagyok!Engem ez zavar!Na ezt bírom a lóvésabb motorosokban,ha nincs 70 ezres kabátom,akkor én már senki vagyok!
Zuttony!
Nekem volt Shox-m!
Most 7 éve,csak Beringem van!
Talán tudom mi a különbség!
Bocsika!
Ernő!
Magyarország megítélése már nézőpont kérdése!
Soha nem volt a magyar egy önálló összefogó nép!
Pl.a nyilasok a Dunába lőtték az zsidókat,aztán a kommunistákkal kölcsönösen felakasztgatással szórakoztatták az utókort!
Mindenki saját nézőpontja szerint ítéli meg,értelmezi!
A politika soha nem fogja elmondani a teljes igazságot!
Én azokhoz szólok,akik "rajoskodnak" motorjaikkal,megvesznek hozzá minden "lim-lom-t",de szívják a fogukat amikor a biztonságukról van szó!(ha a bukás után maradt még vagy 2 a szájukban!
Ja most ez egy összehasonlítás volt,hogy melyik a jobb,a Shox,vagy a Bering?!?! Azt hittem hogy csak vélemény nyilvánítás volt a cél!Én azt mondtam hogy nekem ok,nem vagyok olcsójános,meg ki vagy Te hogy engem megítélj!
Tényleg jó cuccaik vannak én is benézek valamikor hozzájuk. Nem is ismertem eddig.
Zoli, ezen az alapon Szerbia, Szlovénia, Lengyelország sem volt soha az ország része.....a magyar király alá tartozott a török bevonulásig, onnantól önálló fejedelemség, majd a Habsburgok alatt újra egyben kezelték az országgal.
Tesztoszteront és big face szagot érzek...
Tudod Dózsa úr,mikor telefon számomat megadtam akkor sem volt bátorságuk felhívni,nemhogy megtalálni!
Esélye nem lett volna!
Nem tudhatod ki van a nevek mögött!
A motorosok ezután sem érdekelnek "nagy ívben sem"sem Ernő!
Hadd menjenek!
Voltam már sokszor motorosok látogatta helyeken,de semmi !
Talán a memória!
És pediglen mi okból?
Tudod én elfoglalt ember vagyok,én dolgozom!
Ps.
Erdély soha nem volt Magyarország!
Autonóm terület fejedelem irányította,amibe egyetlen nagy mélymagyar /Jagello Anjou,Habsburg/királynak császárnak sem volt beleszólása!
Ha tévedtem volna bocsika!
Bocs, Eger
Körzetem Győr? Csak nem megtalált valaki ott, Gyöngyös mellett, Zoli?
Köszi mindenkinek!

Ez a Superzone jó boltnak tűnik, és a Mugen ruhák is pofásak. Lehet emellett fogok dönteni.
Kíváncsi lennék rá, akkor is ilyen méretes lenne-e az arcod, mikor egy baleset után levágják rólad a méregdrága ruháidat...
Lehet neked jók a Shox-os cuccok,de a Bering mellett tangabugyi!
Térd,könyök protektorok!
Mintha egy kukoricacső lenne benne,szinte fájt!
A textil már,csak ilyen!
Nekem is volt balesetem,de Beringben!
Csak ki kellett mosni!
Röviden ennyit a 25,ezres Shox-ról,és a 72 ezres Beringről!
Oszt szevasz!
Ja!A Shox-d kukesz,talán ha felnősz nem az olcsójános dominál kis buksidban!
Hú elég régen volt már, hogy láttam azt a cuccot, de a térd, könyék az szerintem CE protektor volt. A hátában nem tudom, gondolom hogy ütésre keményedő szivacs, mivel az volt a mostani komolyabb kabátomban is :) Egy 10-es volt bele a normál gerincvédő.
Helló.
Szerintem nincs semmi baj a Shox-os cuccokkal!Jó árban vannak,szerintem elég vastagok is a bőr cuccaik.Én meg vagyok elégedve velük.Igaz nekem is van egy eladó bőr nadrágom,de csak az miatt mert kifogytam!
Örülök hogy nem lett semmi bajod
A protektorok neked is ilyen fekete "szivacsok", mert nekem anyi van benne csak, a hátába meg oylan mintha polifom lenne
Ezért akarom majd lecserélni, bár nem szeretném hogy bármikor is "szükségem" legyen rájuk.
2008-ban a Shoxban vettem textil kabátot és nadrágot. 120 körüli sebességgel estem közúton. A ruha megtette, amire hivatott. Nyilván az ütések fájtak, de nem tört semmim, teljesen egyben maradtam. A ruha szétszakadt a csúszástól, de a textil ilyen. A nadrág azt hiszem 25 körül volt, a kabát is 40 alatt, tipusra nem emlékszem. Egy eséses, városi és normál közúti motorozásra szerintem jó, kényelmesebb mint a bőr, vízálló, szellőző, a túramotorosok sem hiába használnak textilt.

Most egy márkásat tesztelek, mivel régóta vágytam rá, picit simogatom vele a lelkemet. Esni meg remélem sosem fogok vele :)