Zuttony!
Nem nekem fáj!
Nekik,ha csattannak!
Én megpróbálom a figyelmüket felhívni!
Te azon is felháborodsz,ha a fejfájásodra nem Algoflex-t,hanem Saridont ajánlok?
GD!
Az én arcom akkor volt méretes,mikor láttam a motorost,akit felhoztak a völgyből a tűzoltók,és a mentők levagdosták róla bőrcuccait!
Szegény azóta sem tökéletes!
Na ilyen helyzetekre vigyázok én közúton!
Ehhez nem a méretes arc kell,hanem a közúton való motorozni tudás!
Itt lehetett volna 1 millás Dainese is rajta!
De ez neked miért is fáj,hogy ők "igénytelenek" ahogy Te mondod?
Ő dolguk,az ő életük! Nekem erre volt kes,még mindig jobb mintha pólóban,rövidnaciban,papucsban motoroznék!
Zuttony!
Én értem,de vannak itt emberek.akik 200 Le-s Hayabusa-k mellett,műanyag MDS sisakban,sportcipőben,és kopott farmerban feszítenek!
Szerinted ezek átgondolták a motorvásárlást,és a velejáró biztonságosabb védő felszerelés vásárlását?
Nem!
Ezek igénytelen emberek,akik a motorjukat többre tartják,mint a saját életüket,biztonságukat!
Látom nem a velem egy hullámhosszon gondolkodó emberekkel írogatok!
Nem érted!
Te engem leszóltál mert nekem ez van,azt írtad olcsójános vagyok!Engem ez zavar!Na ezt bírom a lóvésabb motorosokban,ha nincs 70 ezres kabátom,akkor én már senki vagyok!
Ernő!
Magyarország megítélése már nézőpont kérdése!
Soha nem volt a magyar egy önálló összefogó nép!
Pl.a nyilasok a Dunába lőtték az zsidókat,aztán a kommunistákkal kölcsönösen felakasztgatással szórakoztatták az utókort!
Mindenki saját nézőpontja szerint ítéli meg,értelmezi!
A politika soha nem fogja elmondani a teljes igazságot!
Én azokhoz szólok,akik "rajoskodnak" motorjaikkal,megvesznek hozzá minden "lim-lom-t",de szívják a fogukat amikor a biztonságukról van szó!(ha a bukás után maradt még vagy 2 a szájukban!
Ja most ez egy összehasonlítás volt,hogy melyik a jobb,a Shox,vagy a Bering?!?! Azt hittem hogy csak vélemény nyilvánítás volt a cél!Én azt mondtam hogy nekem ok,nem vagyok olcsójános,meg ki vagy Te hogy engem megítélj!
Zoli, ezen az alapon Szerbia, Szlovénia, Lengyelország sem volt soha az ország része.....a magyar király alá tartozott a török bevonulásig, onnantól önálló fejedelemség, majd a Habsburgok alatt újra egyben kezelték az országgal.
Tudod Dózsa úr,mikor telefon számomat megadtam akkor sem volt bátorságuk felhívni,nemhogy megtalálni!
Esélye nem lett volna!
Nem tudhatod ki van a nevek mögött!
A motorosok ezután sem érdekelnek "nagy ívben sem"sem Ernő!
Hadd menjenek!
Voltam már sokszor motorosok látogatta helyeken,de semmi !
Talán a memória!
És pediglen mi okból?
Tudod én elfoglalt ember vagyok,én dolgozom!
Ps.
Erdély soha nem volt Magyarország!
Autonóm terület fejedelem irányította,amibe egyetlen nagy mélymagyar /Jagello Anjou,Habsburg/királynak császárnak sem volt beleszólása!
Ha tévedtem volna bocsika!
Lehet neked jók a Shox-os cuccok,de a Bering mellett tangabugyi!
Térd,könyök protektorok!
Mintha egy kukoricacső lenne benne,szinte fájt!
A textil már,csak ilyen!
Nekem is volt balesetem,de Beringben!
Csak ki kellett mosni!
Röviden ennyit a 25,ezres Shox-ról,és a 72 ezres Beringről!
Oszt szevasz!
Ja!A Shox-d kukesz,talán ha felnősz nem az olcsójános dominál kis buksidban!
Hú elég régen volt már, hogy láttam azt a cuccot, de a térd, könyék az szerintem CE protektor volt. A hátában nem tudom, gondolom hogy ütésre keményedő szivacs, mivel az volt a mostani komolyabb kabátomban is :) Egy 10-es volt bele a normál gerincvédő.
Helló.
Szerintem nincs semmi baj a Shox-os cuccokkal!Jó árban vannak,szerintem elég vastagok is a bőr cuccaik.Én meg vagyok elégedve velük.Igaz nekem is van egy eladó bőr nadrágom,de csak az miatt mert kifogytam!
Örülök hogy nem lett semmi bajod
A protektorok neked is ilyen fekete "szivacsok", mert nekem anyi van benne csak, a hátába meg oylan mintha polifom lenne
Ezért akarom majd lecserélni, bár nem szeretném hogy bármikor is "szükségem" legyen rájuk.
2008-ban a Shoxban vettem textil kabátot és nadrágot. 120 körüli sebességgel estem közúton. A ruha megtette, amire hivatott. Nyilván az ütések fájtak, de nem tört semmim, teljesen egyben maradtam. A ruha szétszakadt a csúszástól, de a textil ilyen. A nadrág azt hiszem 25 körül volt, a kabát is 40 alatt, tipusra nem emlékszem. Egy eséses, városi és normál közúti motorozásra szerintem jó, kényelmesebb mint a bőr, vízálló, szellőző, a túramotorosok sem hiába használnak textilt.
Most egy márkásat tesztelek, mivel régóta vágytam rá, picit simogatom vele a lelkemet. Esni meg remélem sosem fogok vele :)
Nem nekem fáj!
Nekik,ha csattannak!
Én megpróbálom a figyelmüket felhívni!
Te azon is felháborodsz,ha a fejfájásodra nem Algoflex-t,hanem Saridont ajánlok?