Nyugodtan legyél! Senki sem lesz értékesebb ember még a háromszáz ezer forintos motorosruhától sem. Ezt csak azok gondolják, akiknek az összes emberi értéküket a rajtuk levő motorosruha teszi ki. Legyenek boldogok vele!
Nekem is a Shoxból van a bőrkabátom, anno motorkiállításoj vettem akciósan 30 körül. Idén Shox kordura kabátot kaptam szülinapomra feleségemtől szintén 30 körül lehetett. Az esetek 99%- ban városba járkálok, úgy gondolom elég az átlagos védelemre, van még külön térdvédőm amit farmerre csatolok fel és ennyi. Sok más motoros de főleg robogós a negyedét nem veszi fel ezeknek és mégis száguldozik 60-70 el.
HarlekinXXX !
Az meglehet!
A "töltött káposzta"is melegítve jó!
Egyébként a Nyíregyház-i állatkertbe készültem a Comodó-i varánuszt nézni,ezért bocs,ha a majomketrec előtt megálltam nézelődni!
Na szeva!
Neked is jó reggelt! Hatalmas poén volt ez annó a 80-as évek végén és értékelem, hogy próbáltad megspékelni, azonban így is soványka ez a hozzászólás, kár volt egész éjjel ezen gondolkozni, inkább aludtál volna.
Viszont nem vívok szellemi párbajt, olyasvalakivel aki folyamatosan bizonyítja, hogy fegyvertelen, így egyet kell, hogy értsek veled.
Kedves HarlekinXXX !
Mivel nagy állat,és természetvédő vagyok fogadd őszinte részvétemet a fejedben éhen halt agyrágó bogár iránt!
Olyan lehet a fejed a kitinpáncéltól,mint egy babacsörgő!
Nem lehetsz mindig győztes!
Istenem, hogy egy egyszerű kérdésből ilyen hisztit meg vergődést kell kerekíteni, gratulálok. Veszek majd akkor Simsont, mert nincs 300ezrem ruhára. Köszi.
Azért mert Shox és olcsó, attól még funkcióját teljesítő védőfelszerelés. Vannak ám követelmének aminek megfelel a shox, hiszen nem lehet e forgalomba hozni ha nem.
Én például a 15.000 Ft-os ventex nadrágjukat és kabátjukat simán felvenném az R1-re, ha túrázni indulnék-----
Bear doki!
Te írtad 3-4 napja,hogy aki nem foglalkozik a megfelelő védő felszerelésekkel könnyen tolókocsiban találja magát egy életre!
Elynye.belynye vs. ejnye-bejnye.....
Zuttony!
Ne zavarjon az ilyen hsz. Te legalább veszel egy olyan szinten védőfelszerelést, amit megtehetsz. Az ember akkr költ ilyenekre, ha megteheti. De attól nem vagy kevésbé motoros.
Pohi!
Hát az illető nem említette az általad leírtakat!
Én meg arra aszondom ,akkó vegyen Szimszont!
Egyébként felőlem mindenki olyat vesz amire telik,illetve akar!
De!
Akkor ne kérdezzen!
Nekem a motorom 12 éves,és nem szoktam tanácsot kérni főleg itt senkitől!A Beringem átlag középkategóriás 72 erzes,ugyanis a csúcs 140 ezer körül van a teksztil zsakettek között!
Ha ez nagyzolás akkor a Shokszolás "Koldusopera"?
Utána meg eljátszom a megszeppent,vérig sértett kis szaros seggű nyámnyila gyereket!
Oszt jóccakát befejeztem e nívótlan társasággal a dumát!
Kollégám szerint a motor nem pokróc, hogy azzal takarózzál
Szóval egy kawa er5-höz városi motorozásra legyen már elég egy shoxos cordura is ami jól szellőzik. Persze van jobb, drágább meg szebb is, de nem biztos, hogy szükséges ahhoz, hogy a városban 50-el guruljál.
Ezért írom azt, hogy mindenki a felhasználáshoz vegyen ruhát.
Képzeld,Komáromba landolt a ruhám. Elég jónak tűnik az ember,majd kiderül milyen melót végez,de első körben teljes mértékben meg vagyok elégedve a hozzáállásával. Ha beválik mondom az infót : O)
Az meglehet!
A "töltött káposzta"is melegítve jó!
Egyébként a Nyíregyház-i állatkertbe készültem a Comodó-i varánuszt nézni,ezért bocs,ha a majomketrec előtt megálltam nézelődni!
Na szeva!
Viszont nem vívok szellemi párbajt, olyasvalakivel aki folyamatosan bizonyítja, hogy fegyvertelen, így egyet kell, hogy értsek veled.
Mivel nagy állat,és természetvédő vagyok fogadd őszinte részvétemet a fejedben éhen halt agyrágó bogár iránt!
Olyan lehet a fejed a kitinpáncéltól,mint egy babacsörgő!
Nem lehetsz mindig győztes!
Én például a 15.000 Ft-os ventex nadrágjukat és kabátjukat simán felvenném az R1-re, ha túrázni indulnék-----
Mindenképpen mielőbbi jobbulást kívánok!
Nagyjából kihámoztam a mondanivalót!
Tudod az élettől kell félni!
A halál nem fáj!
Legalább is eddig még senki nem mondta!
Te írtad 3-4 napja,hogy aki nem foglalkozik a megfelelő védő felszerelésekkel könnyen tolókocsiban találja magát egy életre!
Elynye.belynye vs. ejnye-bejnye.....
Ne zavarjon az ilyen hsz. Te legalább veszel egy olyan szinten védőfelszerelést, amit megtehetsz. Az ember akkr költ ilyenekre, ha megteheti. De attól nem vagy kevésbé motoros.
Hát az illető nem említette az általad leírtakat!
Én meg arra aszondom ,akkó vegyen Szimszont!
Egyébként felőlem mindenki olyat vesz amire telik,illetve akar!
De!
Akkor ne kérdezzen!
Nekem a motorom 12 éves,és nem szoktam tanácsot kérni főleg itt senkitől!A Beringem átlag középkategóriás 72 erzes,ugyanis a csúcs 140 ezer körül van a teksztil zsakettek között!
Ha ez nagyzolás akkor a Shokszolás "Koldusopera"?
Utána meg eljátszom a megszeppent,vérig sértett kis szaros seggű nyámnyila gyereket!
Oszt jóccakát befejeztem e nívótlan társasággal a dumát!
ITT
Szóval egy kawa er5-höz városi motorozásra legyen már elég egy shoxos cordura is ami jól szellőzik. Persze van jobb, drágább meg szebb is, de nem biztos, hogy szükséges ahhoz, hogy a városban 50-el guruljál.
Ezért írom azt, hogy mindenki a felhasználáshoz vegyen ruhát.
Képzeld,Komáromba landolt a ruhám. Elég jónak tűnik az ember,majd kiderül milyen melót végez,de első körben teljes mértékben meg vagyok elégedve a hozzáállásával. Ha beválik mondom az infót : O)
Üdv!