Második bukónak kéne, nem sokat lenne használva. Valahol azt találtam róla, hogy a Sharp teszten 4csillagot kapott, de használati tesztet nem találtam róla azon kívül, hogy püfölik.
Előre is köszi a segítséget.
Gábor!
Van egy Revit versenykesztyűm, amit tavaly használtam, a mérete XL-10-es. Az általad felrakott videókban szereplő kesztyűkkel azonos tudású vagy jobb. A színe: fekete, fehér, zöld. Nekem egy kicsit szoros az egyéb XL méretűekhez képest, ezért eladnám, elcserélném egy kicsit nagyobbra. Az új ára 38000 Ft volt, egy 20-ast megér.
Sziasztok! Most tervezek 50 ezer körül sisakot venni. A vemar geo pro az eddigi kiszemeltem. Van valakinek ezzel a márkával vagy konkrét tipussal tapasztalata? Vagy esetleg ebben a kategóriában egy jó sisak tipp?
XTreme Air-t nem tudtam próbálni mert csak 43-as volt az üzletben, az viszont fel se jött a lábamra. Az Eagle viszont a visszajelzések alapján nem tűnik jó választásnak a sorozatos leválás miatt. Valahol olvastam, hogy a Diadora kivonul a motoros csizma piacról, úgyhogy egy pár hónapig még valószínűleg akciózni fogják itt ott a csizmákat, de ahogy az lenni szokott ilyenkor már mérethiányos a választék.
Sziasztok! Eladó egy március végén vásárolt (még bőven garanciális), teljesen hibátlan, kifogástalan állapotban lévő, összesen háromszor hordott, Mugen Race Cordura textil nadrág, M-es méretben, beépített CE protektorokkal (eredeti ára 30.000 Ft).
Sajnos mellé lőttem méretben, mikor megvettem még nem volt meg a motor, most pedig a cserét már hiába próbálnám.
Ár: 20.000 Ft
Nekem XTreme Air van,eddig minden rendben van vele.
Nagyon kényelmes és baromi jól szellőzik!
A bokavédelmet is jól megoldották,csak kicsit nyikorgós "robotzsarus" hangja van :) Egy pici kopást láttam hátul a rugalmas résznél,de nem szakadás,inkább csak mintha a szürke szín kopna.Bár,csak 8000km van benne,de eddig csak dicsérni tudom! Én 42-ért vettem,szerintem annyi körül most is kapható.Ennyi pénzért szerintem a legjobb választás.
Valakinek van valami tapasztalata a THH bukókkal? Konkrétan erre gondoltam:
https://citybike.hu/Bukosisak_...
Második bukónak kéne, nem sokat lenne használva. Valahol azt találtam róla, hogy a Sharp teszten 4csillagot kapott, de használati tesztet nem találtam róla azon kívül, hogy püfölik.
Előre is köszi a segítséget.