Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyan 160-ra saccolom.... imetnél majd 180...hát nem sokkal olcsóbb. Az xspirit2 éri meg valamivel jobban mert az itthon 270 kintről meg 190, de függ az árfolyamtól, vámtól...stb.
Ernő!(Bear)
Akkor ne engem fikázzon,akinek 12 éves motorja van,de többet költök a biztonságra!
Ja!
Fontos dolog a vásárlásnál,hogy dolgozzon,és pénzt keressen!
Én heti 60-70 órában nyomom,hogy fenn tudjam tartani az életszínvonalam!
Ugye nem lehet mindenki "Papcsák ügyvéd",aki 1 személyes irodájában nettó 160 milliót keres!
Ezt is magyarázd el nekik,ők miért nem egyenlőbbek?
Miért van az,hogy ők nem találnak munkát mások meg 2 évente cserélgetik a motorjukat!
Visszatérve!
Az LFP legálisan működik?
Már,csak azért,mert a (18) nincs kitéve!
Lehet,hogy a kis Ubulka pont azt olvassa,amit a Krisztián,Gábor,Ádám papájuk a másik szobában nick néven trágárkodik!
Ez,csak kis szösszenet!
Majd utána nézetek a Barátommal!
Szeva!
Harlequinxxx!
Keress rá a neten kis bögyörő!
Látszik elég "földhözragadt" emberke vagy!
Menj be az "Ócenáriumba"!
És lőn világosság!
Na csákó!
Megkérdezhetném, hogy shoei gt-airt mennyiért tudnál vagy emailt írjak én is?:)
A külföldi hatóságok konkrétan szarnak a magyar rendőrség megkereséseire ilyen kis érték esetén. Szóval, külföldről óvatosan rendelgessetek.
pár képet a kabátról mail elérhető az adatlapon
Sz@rnak rá. A futárnak mi köze ahhoz, ha valaki trükközik?
Ők azért vállalnak felelősséget, hogy adott csomag eljusson A-ból B-be, a csomagtartalmát a súlyán és a halmazállapotán kívül nem firtatják.
Mondok egy zseniális megoldást, fizess paypal-al. Nekik van apparátusuk, hogy kezeljék a csalásokat.
link
Igen, ez szerintem is így lenne logikus, de az előzetes megtekintésre vonatkozó kérésemet legutóbb a GLS-es futár is megtagadta. Megkérdeztem a kiscsomagok átvételével foglalkozó kollégámat, de szerinte is ez a gyakorlat. Most felhívtam az ügyfélszolgálatukat kíváncsiságból, a tájékoztatás szerint a csomagot csak fizetés után bonthatom ki, a pénzt nem kérhetem vissza felbontás után és ők csak a csomagolás épségéért felelősek, külső sérülésről kérhetek jegyzőkönyvet, de a csomag tartalmáért csak a feladónál reklamálhatok. Rákérdeztem, hogy jogosan kérhetek-e jegyzőkönyvet a futártól ha fizetés után a szeme láttára kibontom a csomagot és nem az van benne amit kértem (effektíve mint szemtanútól), de erre is nemleges választ kaptam... Az UPS-nél lehet, hogy "címzett-centrikusabbak", ezekszerint érdemesebb lehet őket kérni ha rugalmas a feladó.
Még megvan a Japán kapcsolatom, tudok shoei-t meg arait is.
Írj email-t és megbeszéljük
Szia pohi!
Sisakokkal nem foglalkozol véletlenül? Vennék egy új SHOEI-t. Nem drágállom a bolti árát, - ha nincs lehetőség olcsóbban, akkor megveszem annyiért- de egy próbát megér.
Köszi.
Nem akarok hülyeséget mondani, ritkán van készpénzes fizetés nálunk (egy szállodában vagyok beszerző/áruátvevő), de olyankor többnyire a Posta és a UPS az, amelyik árut hoz hozzánk. Azt hiszem az elsőnél szokott KP-s fizetés lenni, a másik meg csak aláírást kér, de lehet hogy ott is volt már készpénzes áruérkezés. Azt viszont biztosra mondom neked, mint mindennapos rutint, hogy amíg nem bontom ki az árut (sokszor a számla a doboz belsejében van), nem hasonlítom össze a számlát az áruval és a szállítóval ha egyáltalán van olyan, nemhogy nem fizetek, hivatalosan át sem veszem/nem írom alá a futárnak az átvételt.
Eladó:Dainese enduro kabát.Kordura,vizhatlan kivehető váll-könyék protektorokkal.kék-piros fekete szinű,turamotorozáshoz-Quadoáshoz tökéletes Képet kérésre küldök.Ára 22.000.-Ft Mérete 56 os xl-xxl.
Sziasztok !
Azt szeretném kérdezni hogy hol van olyan bolt ahol meg lehet oldani motoros felszerelést (cross csizma, bukó, meg hasonlók vásárlását MKB egészségpénztári kártyára ? Remélem tudtok segíteni :) vagy létezik ilyen hely .
Eddig akármit rendeltem futárral, csak fizetés után bonthattam ki. Konkrétan melyik futárcégnél lehet fizetés előtt belenézni a csoamgba?
És hol mondtam ezzel ellenkezőt? De ha ezt engedheti meg magának attól még nem nézem le. Legalább vett valamit.
Még egy jó tanács aztán befejeztem nyelvészkém: nincs a nyíregyházi állatkertben "Comodó-i varánusz" úgyhogy ne utazz oda máskor feleslegesen.
Szia Bozsó!
Ruhát alakíttatsz Komáromban? Ha igen, érdekelne az illető címe, nekem is van ilyen gondom.
Üdv gabor
gondolom magyar posta lesz utánvéttel, ott is megtehetem hogy megnézem a benne levő dolgot ?
ha olyan a doboz, akkor elér a Wella hatás... megérdemled
Tudsz a kézbesítéskor fizetni, úgy kérd a küldést. Megjön a csomag, kibontod, és ha azt kaptad, amit kértél, kifizeted a futárnak.
Ajjaj valaki felvette a kesztyűt, aztán hogy ki hogy ruházott meg kit, kinek lett bukó, eldöntik a felek. Ideje felhúzni a csizmát, és elballagni innen...
és ha követ tesz a dobozba ?
alkudj! és ha belemegy, akkor utánvét.
Valaki talált már csalót a ruhák-csizmák között ? Van egy gyanús !

gyanús

Hogyan lehet megállapítani kamu-e ?
Annyit válaszolt:
Helló!

Küld el a címedet és postázom még ma!
no de mi az a Nyíregyház?