Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Urak!
Vadi új profi bőrkabát eladó, utolsó 2 db!
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Valakit érdekel ?
Amúgy ha már kabát is szóba került. Én most a SHOX kordura kabátomhoz külön gerincprotektort használok, de a gumi meg a pántok már nagyon el vannak fáradva és gondolkodom egy új gerinc protin.

Mivel a kabátban van rá lehetőség, arra gondoltam, hogy a kabátba vennék egyet és nem külön protit. Van olyan jó egy ilyen mint egy különálló gerincprotektor? Illetve milyet ajánlanátok ha igen?
Nem csak a krossz ing létezik, van soft shell anyagra épített protektor ing is. Én pl. pont egy olyat említettem. Az lélegző anyagból van, olyan mint egy technikai aláöltözet, persze csak ebből a szempontból.
Jah, bocsánat :) A protektoring nem utcai motorozásra való, ha a GS500-hoz akarod venni. Nekem is van ebay-ről (New Motorcycle Full Body Armor Jacket/Vest Protector Gear Racing), olcsó volt, jól néz ki, szerettem, használtam egy darabig plucsi alá, meg pólóra húzva is, szerencsére sosem csúsztam benne. Melegben városban viszont ugyanúgy ömlött rólam a víz, menet közben pedig a textil alatt a levegő ugyanúgy lehűt. Amúgy offroad célra tervezték ütések tompítására, nem csúszásra. Aszfalton nagy valószínűséggel a háló beleég a bőrbe.
Én nem dzsekire gondoltam, hanem protektoringre.
http://www.motorinfo.hu/shop/dainese/5554_1.jpg
Fogalmam sincs sajnos. Csak onnan tudom, hogy kesztyű vásárlásban voltam épp az eladó sráccal, amikor behozták neki a szállítmányt. Aztán megmutatta, de fogalmam sincs mi volt a márkája, csak hogy meggyőző cucc volt. Az árát én is sokalltam.
Lehet megéri mellé tenni azt a 20-ast.
Én múlt héten vettem egy Alpinestars Viper-t 60-ért, plusz egy 10-es volt bele a hátprotektor, mert az a szivacs nem volt túl bíztató. Eddig tökéletesnek tűnik, kapott már el eső is, és a hajnali hűvöst egy pulcsival simán elviseli. Ezen szerintem nem érdemes spórolni.
Nem tudod esetleg a konkrét nevét? Bár 70 az nagyon sok nekem sajnos.
Nekem meg 2 napja mutatta az eladó a 70-est amiről csak jókat. Nem minden van fent a honlapon. ;)
Shox evo-t láttam csak amiről rosszakat olvastam, vmi 20ezerért.
A SHOX-éknál van egy fasza fajta, ha jól emlékszem 70e Ft. Mondjuk ez jóval több mint a kereted.
Hello!

Tanácsot szeretnék kérni ruhával kapcsolatban. Nézegetem ezeket a protekor ingeket/mellényeket/páncélokat, mert már 25 fokban is rosszul vagyok beöltözve. Van valakinek tapasztalta velük? Mennyit védenek esés közben? Milyen márkát érdemes nézegetni? A keret ilyen 40-50 ezer forint lenne rá.

A neten egyelőre csak a Shoxx-ét találtam ami nem 100ezer felett van, viszont az olcsóról meg úgyhallottam, hogy semmit nem ér mert esésnél szétszakad a háló, meg az izzadtságtól szétfoszlik.
ha nem kell ujj akkor húzz fel egy boxkesztűt és törölgesd
teszteld a különféle papírokat
amúgymeg papírral már csak a pórnép törölget........
Felénk papírral szokás kitörölni, nem ujjal
Nem mindig te vagy a hibás. Ha már nem tudod kivédeni a szitut az életed múlik azon, mi van rajtad. Nem csak a bukón, de a gerincprotin is. A csizmán is. A kesztyűn is, hiszen nem mindegy, hány ujjaddal törlöd ki a továbbiakban.
Helósztok!
Keresek megvételre SHOEI XR 1000 diabolic 3 sisakot jó állapotban lévőt s es esetleg xs es méretbe!
Van egy szinte új L-es (nekem nagy) Dainese pulóverem. Hátha valakit érdekel 10.000+postáért eladom.
Egy gondolat erejéig hozzászolnék a sisak témához.
A youtubon van 1 video, a dolgozó elővesz 1 Marushin samura tip. sisakot, plexi nélkül, - előző sisakom ilyen volt - leteszi 1 székre, és egy komolyabb kalapáccsal igen határozottan ráüt. Utána megmutatja, hogy a fényezésén látszik valami. Ezután elővesz egy noném sisakot, rá a székre, és egyetlen ütéssel kivégzi - szanaszét hullik - a sisakot. Utána újra előveszi a Marushin sisakot, ötször még megkínálja a kalapáccsal, de a sisak kiállja a próbát.
Vagy az igazi próba: a Tesómnak is Marushin sisakja volt, egy nő - autóva - fellökte, a sisakja pedig alászorult az autónak, csak az volt a baj, hogy a Tesóm még nem vette le.
Szerencséje volt, húzódásokkal megúszta, de a sisak elvégezte a feladatát, kuka lett.
Szívesen máskor is!
Talált, süllyedt! Ma meg is vettem, köszi még egyszer!
kedves Doktor...

erre mondhatnám ellen példának azt a régi barátomat aki ugy halt meg hogy a zsir uj márkás bukoja a fején volt, és semmi extra nem látszott a sisakon nem volt betörve szétszakadva, de mikor levették rola szinte szétfolyt az agya és a fél feje az aszfaltra....

ezért mondom én mindenkinek hogy a legfontosabb védelmi eszköz az agyad....a többi az csak kirakat.
csizma érdekel !egy mailt az adatlapomon az elérhetőség drzxr
Látok én is "belevaló" motorosokat!
1000-s gép Zeus,és egyéb trágya bukó,mely csattanáskor törik,és meglékeli a koponyáját!
Tudod, volt egy olyan ügyem, ahol a srác meghalt, mert a bukó leszakadt a fejéről, neki pedig betört a koponyája. A D gyűrűs csat, ami egy teherautót is el kell, hogy bírjon kiszakadt. Az eset úgy történhetett, hogy korábban sérült a bukó, amit újrafestettek, majd megvette. Régi motoros volt, nagy gyakorlattal. Nem volt felpuhulva még az eset után sem......Na ezért nem veszek én használtat, és ezért cserélem 5 évente. Nekem ennyit ér a fejem.