Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igényes hátprotektort szeretnél ?Szeretsz márkás holmit olcsón venni?
Klikk: http://www.darazsgarazs.hu/ter...
bazismotornal pl. bandit alien II neven ilyesmi van.

http://www.bazismotor.eu/index...
Szia!
Fokt motornál. De a festése sima. Mert ami a képen van az egyedi festés.
Sziasztok! :D
Ilyen bukót hol lehet venni? :D
sziasztok! női komplett felszerelést (bőrruha, bukó, csizma, kesztyű) hol lehet BÉRELNI? lehet ám, hogy én vagyok a hülye, de google-ön sehol nem találtam ilyen szolgáltatást, pedig nem létezik, hogy nincs ilyen. Köszi!
G@ciputtony parilla megszopatott, így most adhatom el én a cuccaikat:

Prexport Strike motoros/robogós cipő.
Fekete, helyenként perforált bőr, váltókarnál erősítéssel, bokánál párnázással.
45-ös (29,5 cm belső talphossz), egyszer volt felpróbálva, persze hogy nagy rám
13990 Ft.

WRP univerzális supermoto első sárvédő, fekete színben.
Vadiúj, gyári csomagolásban.
5300 Ft.
Személyesen Budapesten lehet átvenni őket, vagy posta a vevő költségére (akár utánvéttel is).
Szia.
Próbálj állítani a váltókar szögén lehet hogy más beállítást igényel , mivel a csizma más mint egy cipő.
Esetleg a féken is megteheted ha fontos számodra.
De meg lehet (kell) szokni.
Szia!

Kezdetnek kezd el használni az első féket!
Ez már nem,Simson ezen már van komolyabb fékrendszer!
Majd belejössz türelem, előbb utóbb megszokod a csizmát.
Hali.

Idén kezdem végre a komolyabb motoros szezonomat túl léptem a Simsonról egy Yamaha Yzf 125 re vettem is hozzá egy teljes öltözetet köztük egy Forma Freccia csizmát szépés és jó, de a kemény orr miatt annyira nehezen érzem hogy mikor van a féken a lábam, vagy a váltó alatt-felett hogy az hihetetlen...(sokkal több idő mire elkezdek fékezni mert félek hogy besatuzok és mikor nyomom akkor se érzem hogy nyomnám ezért vagyok bizonytalan.) más is így volt ezzel vagy csak én vagyok ennyire béna ... ? Ki mennyi idő alatt szokott hozzá ha egyáltalán volt ilyen problámája :D Tudni akarom hogy mennyi idő után adjam fel a benne való motorozást :D
A 200 ról leárazás az csak üzleti fogás, viszon a mostani 80-120 ezres ár kedvezőnek tűnik, elmegyek megnézem én is.
Köszi az infókat, hasznos volt. Ám a Berik ruhámnak is voltak hasonló bajai, szóval ezek apróságok amiket írtál...
Szia!
Én tavaly vettem egy kétrészes MugenRace ruhát. Kb. 10000km után,az ujjánál lévő gumi szövet(vagy milyen) anyag elkezdett bolyhosodni.Gondolom a kesztyű miatt.Azonban,ezen kívül semmi hibája nincs.A kar és belső comb résznél lévő anyagon keresztül,elég jól szellőzik.Protektorok is elég jók szerintem,bár a gerinc proti vásárlás után eldobandó :) Az nem sokat ér. Én 120-ért vettem,elvileg 200-ról leárazva.Bár,én soha nem láttam 200-ért...Mióta látótérbe került nálam,azóta 120.Esni még nem estem benne (nem is szeretnék). Cipzárokkal sincs gond eddig,jól működnek. Szóval, a bolyhosodáson kívül nem tapasztaltam hibát.Hozzáteszem csak 10000km van benne.
Csizmában pedig a Diadora Xtreme Air-t nyúzom,szerintem ennek jó a bokavédelme.
Sziasztok!

Mostmár jópár éve kaphatóak a MugenRace cuccok. Van valami kialakult vélemény ezekről a termékekről? Konkrétan az egyberészes bőr ruhájuk érdekelne, képeken eléggé tetszetősek, jó fazonúnak néz ki, de anyaga és minősége mennyivel térhet el a hasonló márkáktól ami a Superzone-ban kapható?

Valamint korábban volt egy XPD Xp- 5R csizmám, belső merevítésű, nagyon szerettem, arra lennék kiváncsi, hogy melyik csizmák rendelkeznek hasonló boka merevítéssel? Esetleg ilyen csizmát vagy hasonlót honnét tudnék még beszerezni?
max 45-50K a keret egy csizmára...

Na akkor megint mindenki megnyugtatta magát, hogy amit ő vett meg az a legjobb mert valaki már hallott arról, hogy egy haverjának az ismerősének a 150 ezres bukója egy méterről leesett a földre és kettétört. végül is egy kiskőrösi és jobb mint a semmi. mondom még egyszer mindenki annyit költsön védőeszközökre amennyit a saját testi épsége megér. az én fejem pedig drágább 30 ezer forintnál.
Na ezt mondtam én is mindenki más a tapasztalata az bukóm egy 30 ezres rőmer és én tökéletesen meg elégszem vele
Na erre akartam kilyukadni mindenkinek megvannak a tapasztalatai de a szélr tényleg jobb a drágább mindenképp
NEmérdekel valakit?

http://www.kepesmotor.hu/felny...

Vadonat ujj cirvit sport buko
Felnyithato m.es napszemuveges
Plusz egy garnitura komplett belso
Plusz egy plexy ajandekba
Zsàkkal
5ev garancia val

Mèret problema miatt elado! Vadonat uj
így igaz
Na erről van szó. Attól mert valami drága még nem biztos hogy az jó!
konkrétan semmi ugyanis egyszer egy messzi messzi galaxisban éppen akkor mentem be egy motoros boltba amikor erről az oldalról rendelték a cumót!
De arra mi a garancia hogy a boltban vásárolt drága cucc eredeti?
Olcsó vs drága

Szerintem a "biztonságosabb sisak" jelzővel nagyon kevés ember győzhető meg, hogy vegyen drágább, minőségibb darabot. De a kényelemmel igen, mert az egy azonnal, hosszú távon érzékelhető tulajdonság, míg a biztonság csak "akkor" derül ki.
Csak hát ez sem könnyű kérdés, kinek, melyik és persze milyen áron lesz jó, az elég lutri.

Egy haverom elkezdett motorozni és mint sokan, ő is belefutott, hogy vett egy 15ezres sisakot magának. Amíg a jogsira járt jó is volt neki. Majd meglett a motorja és néha panaszkodott, hogy huzatos, na de "csak 15ezer volt".
Aztán a következő évben sikerült rádumálni, hogy menjünk, nézze meg legalább a leolcsózott Shark sisakokat. Felhúzta a fejére és le se akarta venni többet. Aztán azóta is isteníti, amikor csak szóba kerül a sisaktéma, hogy mekkora komfort ugrás volt neki az új sisak, nem fáj benne a feje, egész nap bírja viselni, könnyű, szellőzik, stb.

Én motoron inkább az aláöltözőkön spórolok, a bőrruha alá teljesen felesleges megvenni a 20ezres szetteket, tökéletesen megfelel a 3000-es cucc az ALDI/LIDL/stb bármelyikéből...

Ja és nekem is van Pohitól kesztyűm, lassan 3 éves és hibátlan.
Én kővőn koppantam és nem éreztem ütést sem, de most félre értettetek mert nem azt mondtam hogy vedd meg az olcsó kínai szart hanem,hogy igazából nem tudhatod mennyire éri meg a több százezres cucc az én bukóm sem volt olcsó amit használok de szerencsére nem estem még benne. De szerintem egy méteres laza kis koppanástól nem szabadna ketté törnie de ez az én véleményem
Persze teljesen igazad is van Pohi de hát kinek mennyit ér az épsége. Mondjuk én magamnak elég fontos vagyok . Nem azt mondom hogy ami olcsó az csak szar lehet csak hát az a gond, hogy ami szar minőségű arról éppen akkor fog kiderülni hogy nem látja el a feladatát amikor a legnagyobb szükség volna rá. És lehet hogy utána már hiába vásárol a fejed hogy lehet nem lett volna olyan rossz ötlet kiadni a gerincprotira 10 ronggyal többet.
De mondom ki mennyire tartja értékesnek saját magát. Így kerek a világ
Figyelj... Annak a bukónak AZ A DOLGA hogy törjön ha esel benne mert így nyeli el a mozgási energiát ahelyett hogy a haverod agyának átadná. Mint a kocsik irányítottan gyűrődő kasztnija. Ezért van az, hogy egy nagyobb perec után ajánlatos cserélni a sisakokat Az, hogy a te sisakodról csak a festék pattant le vagy azt jelenti hogy füvön estél benne vagy azt hogy hatalmas szerencséd van és nem kellett úgy kiönteni az agyvelőt a kőkemény és sértetlen siskakból, ami minden erőhatást szépen továbbított a koponyádra.
Zoknit alsógatyát strandpapucsot szívesen megrendelek egy kínai garázsműhelyből de olyasmit amin az életem vagy az épségem múlhat inkább nem. Mert ezeknél sajnos nagyon nagy ára van ha utólag derül csak ki hogy olcsó húsnak híg a leve.