Probiker-t nem javasolnám,legalábbis nekem rossz tapasztalatom van!A varrásnál alig használat során szétjött,egy esésnél sztem az egész lefoszlott volna,de lehet csak az enyémnél volt ez....
A sliccénél és a derekánál engedte el a varrás!
2 új és 2 használt bőrruhám volt,egyik sem lett nagyobb a használat során!Passzentos legyen,ez a lényege,esés során a protektorok ne mozduljanak el!"Második bőröd legyen" belém ez így ivódott jó pár évvel ezelőtt!
Keresek bokavédős sport csizmát, 44-es lábra, XPD, Spidi, Dainese, Sidi, Puma, vagy hasonló gyártóktól. Csak jó állapotú, megkímélt csizma érdekel!Külső, vagy belső merevítős is lehet. Lehetőleg ne piros, és rózsaszín.....
Továbbá 58-as körüli bőr ruhát, 100Kg, és 190 cm magaska emberkére... Ez is férfias színekben pompázzon!
shark rsi xs-es : 38000 Ft
dainese gtr 38000 Ft
dainese : 48000 Ft 48-as mind a két ruha,esés mentesek!
oxtar csizma 41-es 13000Ft
Kesztyű s-es hibátlan,utasé volt 4500 Ft
Van még riasztóm,kesztyű stb!
Kérdezzetek nyugodtan emailben ,ne itt!
czako20@freemail.hu
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem,motoros ruhát akarok venni,tanácstalan vagyok baráti körbe megoszlanak a vélemények,hogy milyen méretűt vegyek pont megfelelőt ami kényelmes vagy olyat ami még kicsit feszül rajtam,mert idővel úgy is tágul (probiker bőr motorosruhára gondoltam) egy gsx-r 1000 motorom van. Ti mit tanácsoltok?!
Az a "karc nélküli ragyogás", a reklám szlogen szerint.
Amúgy mikroszemcsés, tehát valamilyen szinten árt, de nem hiszem, hogyha egyszer, kétszer alkalmazza az ember, hogy nagy kárt okozna. Én az igen viharvert kesztyűmön próbáltam ki egyszer, de annak már a sima szivacs is csak ártott volna!
Viszont a fehér bőr edzőcsukámmal csodát tett! Hófehér lett!
Bar nekem nincs tul sok feher a ruhamon, de en ciffel varazsoltam feherre a megsargult es dzsuvas reszeket. Szivacs dorzsis felevel lagyan "atsuvickoltam", aztan vizessel letoroltem es szep feher lett. Mondjuk nem tudom h mennyit artott neki, de utana kapott borapolot is...
Olyan segítség kellene, mit ajánlotok fehér csizma és bőrruha besárgásodására? Valami praktikus tisztítószer, vagy csak otthon valamivel?
Várom az ötleteket!
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Tudja valaki, hogy egy Shark sisakon meg tudom-e nézni valahol a gyártási időt? Valami széria számból vagy valamiből? Illetve, van valakinek tapasztalata plexi fóliáztatással autófóliával?
Köszönöm előre is a segítséget!
Hasonló méretekkel rendelkezem, felpróbáltam én is több bőrkabátot, mielőtt megvettem a sajátom. 56os lett jó a spidiből, de volt olyan, hogy egy adott márkán belül egyik fajta kabátból 56os volt jó másikból 58as. Szóval mindenképpen próbáld fel vásárlás előtt, csak akkor rendelj netről, ha biztosan tudod a méretet.
Az jól hangzik, de sajnos nekem nincs lehetősségem ilyen holmikhoz hozzájutni... Sajnos én még nem láttam ennyiért ilyen ruhákat... Ha mégis, mond merre keressem....?!?
Hát nemtudom, de ruhában azért gondold át a dolgot.
Lehet már abban az árban komolyabb ruhát is venni(pl Dainese, Alpinestars, Spyke).
Pl a cimbim most vett novi új Dainese ruhát(még a cimke is rajta volt) 120-ba.
http://www.kepesmotor.hu/felny...
Az összecipzározás meg kissé problémás volt mindíg is..
Probiker-t nem javasolnám,legalábbis nekem rossz tapasztalatom van!A varrásnál alig használat során szétjött,egy esésnél sztem az egész lefoszlott volna,de lehet csak az enyémnél volt ez....
A sliccénél és a derekánál engedte el a varrás!
2 új és 2 használt bőrruhám volt,egyik sem lett nagyobb a használat során!Passzentos legyen,ez a lényege,esés során a protektorok ne mozduljanak el!"Második bőröd legyen" belém ez így ivódott jó pár évvel ezelőtt!
Én kifogytam de sztem rád jó lehet.
Vagy csak 1 részes érdekel?
Keresek bokavédős sport csizmát, 44-es lábra, XPD, Spidi, Dainese, Sidi, Puma, vagy hasonló gyártóktól. Csak jó állapotú, megkímélt csizma érdekel!Külső, vagy belső merevítős is lehet. Lehetőleg ne piros, és rózsaszín.....
Továbbá 58-as körüli bőr ruhát, 100Kg, és 190 cm magaska emberkére... Ez is férfias színekben pompázzon!
több kép leírás róluk!
Pár eladó cuccom,nagyon jó áron!
shark rsi xs-es : 38000 Ft
dainese gtr 38000 Ft
dainese : 48000 Ft 48-as mind a két ruha,esés mentesek!
oxtar csizma 41-es 13000Ft
Kesztyű s-es hibátlan,utasé volt 4500 Ft
Van még riasztóm,kesztyű stb!
Kérdezzetek nyugodtan emailben ,ne itt!
czako20@freemail.hu
Lenne egy kérdésem,motoros ruhát akarok venni,tanácstalan vagyok baráti körbe megoszlanak a vélemények,hogy milyen méretűt vegyek pont megfelelőt ami kényelmes vagy olyat ami még kicsit feszül rajtam,mert idővel úgy is tágul (probiker bőr motorosruhára gondoltam) egy gsx-r 1000 motorom van. Ti mit tanácsoltok?!
Amúgy mikroszemcsés, tehát valamilyen szinten árt, de nem hiszem, hogyha egyszer, kétszer alkalmazza az ember, hogy nagy kárt okozna. Én az igen viharvert kesztyűmön próbáltam ki egyszer, de annak már a sima szivacs is csak ártott volna!
Viszont a fehér bőr edzőcsukámmal csodát tett! Hófehér lett!
Próbáld meg a nyeregszappant hátha.....
Olyan segítség kellene, mit ajánlotok fehér csizma és bőrruha besárgásodására? Valami praktikus tisztítószer, vagy csak otthon valamivel?
Várom az ötleteket!
Köszönöm
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Tudja valaki, hogy egy Shark sisakon meg tudom-e nézni valahol a gyártási időt? Valami széria számból vagy valamiből? Illetve, van valakinek tapasztalata plexi fóliáztatással autófóliával?
Köszönöm előre is a segítséget!
köszi ;)
Lehet már abban az árban komolyabb ruhát is venni(pl Dainese, Alpinestars, Spyke).
Pl a cimbim most vett novi új Dainese ruhát(még a cimke is rajta volt) 120-ba.