Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az aláöltöző nyári?
Mekkora méret?
Mekkora a lábad?
még pár
Sziasztok!Motoreladás miatt eladó pár motoros cuccom!
Az apródon több képpel leírással,telefonszámmal megtaláltok!
Az árak irányárak,normális keretek között!
czako20@freemail.hu

http://aprod.hu/hirdetesek/hir...
Sziasztok,

Szétment a csizmám és szeretnék valami újat venni van róla videó is kb. mit szeretnék.
http://www.sportmotor.hu/motor...

Nem sok ráfordítanivalóm van, 20-30 ezrest szánnék rá legszívesebben. A fenti elképzelés csak körülbelüli a lényeg az lenne, h legyen racing mocihoz, fekete, nem túl magas szárú és ne fűtse a lábam mint egy kazán.
Tudom 954-re vehetnék jobbat is, költhetnék rá többet is... elkerülve ezeket a kommenteket gyerekek 90 ropiból havonta ennyire futja. Ha most 100ezrekért veszek csizmát akkor igazából nem is kell motorozni a nyáron mert benyára meg nem lesz guba.

Ha tud valaki segítsen, egy link-el, címmel, telefonszámmal.

Köszönöm!
Teljesen ÚJ egyszer se használt, Minőségi enduró,krossz csizma
teljes barkás marhabőr felsőrész rugalmas mosható zselés antiallergén belső cipővel, APS levegőpumpáló talpbetéttel hibátlan kényelem ortézisek használatát lehetővé tevő szárbőség
BOKA CSUKLÓS szár ami igazán megkönnyíti a váltást... bolti ára 107.000ft ... de 80.000 ft megválnék tőle méret probléma miatt hívj bátran ! 0630-5567363
Sziasztok
Cimborám megkért hogy adjam el a kesztyűjét mert ő külföldre utazott.
A kesztyű egy piros-fehér M-es jelölésű de inkább L-es kézre való kínai Alpinestars Gp-Pro.
Annyit kér érte mint egy olcsóbb bőrkesztyűért 10e Ft-t.
Használni nem használta még a címke is rajta van.
Jelenleg Budapesten átvehető és próbálható de elpostázom bárhova utánvéttel is.
Sziasztok!

36 perforált, vagy jól szellőző csizmát keresek! Ha valakinek lenne eladó kérem jelezze!

bekiss2@gmail.com
Berik kengurubőr ruha, 56-os méret.
100.000.-Ft
Szeretem ezeket a az "unokaöcsém testvérének a szobatársának a kiskutyájának a 3. gazdájával..." történeteket.
Nyilván nem mindegy, hogy a netről honnan rendel az ember, mert a "net" mint fogalom ingoványos környezet.
Van egy Nolan N86 fehér L-es eladó buksim. link
Barátnőnek, feleségnek, gyereknek, kis termetű motorosnak használt, de pöpec Forcefield gerinc proti: http://www.kepesmotor.hu/hat_g... Kb. 160-168 cm magas emberre jó.
Sziasztok ! Lenne 1-2 eladó ruházatom :

Női Vanucci bőrruha (szinte új)
Stylmartin csizma
Vanucci rövid nyári kesztyű
Ufó könyökvédő

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Nézz fel a Fokt hoz is mert még vannak egy-egy darabjai akciósan. Vagy a Kelo motornál HJC is van szerintem még akciósan.
E-bay-es vásár, tehát félre rakatni nem tudom! Akkor ha még meg lesz mindenképpen felmegyek megpróbálni! Köszi
Érdekel a kesztyűd, ha megoldható utánvétellel. Dobj egy mailcímet, az enyém kint van az adatlapomon.
e-bay buyer protection?
Szia!
Én aFokt motornál vettem Shark RSI sisakot. Először L-es de az állam belöl hozzá ért, majd XL-st, de az kicsit nagy volt. Majd egy másik XL.st csak másik színben és az jó volt. Tehát nehéz lenne megmondani, neked mekkora méret kell belőle, de fel kellene próbálnod. Kérd meg az eladót, hogy szombatig tegye félre számodra. Remélem sikerül.
Csak az a baj, hogy leghamarabb szombaton tudok felmenni Pestre próbálni, és félek hogy addig elmegy, 1 darab van belőle csak
Ha addig meglesz, felmegyek!
Aztán vered a fejed a falba, mert nem ugyanaz a sisak jön meg.
Egy cimbi járt így !
Mondta nekem hogy milyen hülye vagyok, a hetven pénzbe kerülő sapkát ő megrendelte az e-bayről 45-ért szállítással.
Kicsit bosszantott is a dolog, hogy micsoda kapufát rúgtam magamnak
Aztán megjött a csodakupak a "netről" és nem volt bogárvédő háló, valami másféle csattrendszer volt rajta , és kb másfélszer akkora volt a súlya. Pinlock meg náne a plekón.
Bevallom gonosz dolog, de helyreállt a lelki békém.
Igény esetén eladó egy Axo Street Fashion textildzseki.
Fekete-fehér színű, L-es méretű (kb. 180 cm-ig jó).
Hiányossága, hogy a könyökprotektorok hiányoznak belőle (ezért is ennyi az ára).
22000 Ft (+ posta), Budapesten lehet felpróbálni.
elvileg minden gyartonak van egy merettablazata, hogy naluk az adott meret mekkora fejkormeretet jelent.
a fejkormeretet pedig ugy hatarozzak meg, hogy a legszelesebb reszt kell alapul venni. ez pedig allitolag a fuled es a szemed folott 2.5 centivel van. ott kell elvileg korbemerni.

na most ezzel csak az a problema, hogy en en eddig egy HJC CL-ST sisakot koptattam XS-es meretben. aztan felprobaltam par masik HJC tipust, es volt amibol nem jott ram az XS-es, mert mas formaju volt a "hej".
szoval erdemes azt csinalni, hogy elmesz egy boltba, felprobalod az adott tipust, aztan ha jo, akkor megveszed netrol olcsobban
Sziasztok!
Eladó egy fekete/fehér, XXL-es 0km-es Alpinestars SP-08 motoros bőrkesztyű.
Ár:15.000Ft.
Nyíregyházán próbálható/átvehető. Posta is megoldható.