Eladó egy két részes FLM női bőrruha, a kabát S, a nadrág M-es méretű, tehát inkább nőies alkatú hölgyre való.. Irányár: 44 990 Ft.
Info: lucifer0820@freemail.hu
Sziasztok
Shoei XR 1000-re lenne szükségem valami bogarak elleni védelemre tud valaki valami megoldást?(letépőfólia stb.)
Valamint plexit keresek ehhez a tipushoz .
Ha van esetleg valakinek kérem jelezze.
A gond nem ez. Hanem a héj és a párna forma. Nekem van olyan, hogy a L fél óra alatt szétnyomja a fejem és fáj az XL meg körbefordul rajtam. Másik márkából pedig az L hibátlan.
Netes rendelésnél mindig van rizikó. Jó ahogy csinálod. Az én fejem "M"-es ez minden sisaknál bevált. Szerintem ha rendeléskor küldesz egy fejkerület méretet az eladónak akkor be tudja határolni mekkora sisak ami jó. elméletileg ugyanazon méretek alapján gyártanak S:55-56, M:57-58, L:59-60, XL:61-62 nem?
Ettől mondjuk azért fosikálok, mert még az életben nem láttam itthon ilyen sisakot, és nem tudom boltban felpróbálni. Ha veszek valamit a netről, előtte boltban mindig megnézem, hogy mégis milyen a cucc. Vagy Pesten van ilyen valahol?
DIADORA X-Treme speed csizmaval kapcsolatban valakinek van tapasztalata? Mennyire strapabíró , szellőzés, kényelem?
Vagy esetleg tudtok most valahol valami motoros csizma akciót?
Nem ragaszkodom a Diadorához! De mindenképp szeretnék újat vásárolni 50-70e körül.
Volt ilyenem, nem vészes a zajszint, de vacak. Volt, hogy kinyílt a csat, a plexi nem jól záródik, nagyon párásodik.
Átminősítettem utas sityóvá, 20-al elestünk, picit odaütődött, úgy eldeformálódott, hogy azóta nem csak rosszul záródik a plexi, hanem sehogy.
Arról nem beszélve, ha a vám is megtalálja.
Nekem legutóbb kínából 1 hét alatt itt volt a vámnál a cucc. (Tracking alapján) aztán 2 hetet rohadt a vámon.
3 het?!
nalam csak masfel het volt, mire a statusz shippedre valtott, meg egy het, mire kaptam egy kovetokodot, aztan ez alapjan most valahol kanadaban hederezik a cucc, amit rendeltem... ebay-en valahogy gyorsabban megoldjak az ilyesmit
Info: lucifer0820@freemail.hu
Shoei XR 1000-re lenne szükségem valami bogarak elleni védelemre tud valaki valami megoldást?(letépőfólia stb.)
Valamint plexit keresek ehhez a tipushoz .
Ha van esetleg valakinek kérem jelezze.
HJC-ből "S"-es vagy "XS"-es sisak jó rám, nolanból meg "M"
Ettől mondjuk azért fosikálok, mert még az életben nem láttam itthon ilyen sisakot, és nem tudom boltban felpróbálni. Ha veszek valamit a netről, előtte boltban mindig megnézem, hogy mégis milyen a cucc. Vagy Pesten van ilyen valahol?
DIADORA X-Treme speed csizmaval kapcsolatban valakinek van tapasztalata? Mennyire strapabíró , szellőzés, kényelem?
Vagy esetleg tudtok most valahol valami motoros csizma akciót?
Nem ragaszkodom a Diadorához! De mindenképp szeretnék újat vásárolni 50-70e körül.
Köszi!
link
ghostbikes
Hajrá Srácok!
Akkor megérné egyel magasabb kategóriából szemezni?
Átminősítettem utas sityóvá, 20-al elestünk, picit odaütődött, úgy eldeformálódott, hogy azóta nem csak rosszul záródik a plexi, hanem sehogy.
Nekem legutóbb kínából 1 hét alatt itt volt a vámnál a cucc. (Tracking alapján) aztán 2 hetet rohadt a vámon.
nalam csak masfel het volt, mire a statusz shippedre valtott, meg egy het, mire kaptam egy kovetokodot, aztan ez alapjan most valahol kanadaban hederezik a cucc, amit rendeltem... ebay-en valahogy gyorsabban megoldjak az ilyesmit
Azért azt ne mond, hogy csak ez a kesztyű van ott.
26 dodó