Köszönöm a véleményeket az aliról. azt gondolom aki olcsón árul, az sanszos, hogy onnan szerzi be, de az akár a drágábbra is igaz lehet :-)
szóval még kikupálodok vásárlás elött :-)
Én koppantam az 5 ezer forintos kínai bukómban és még csak a festék sem pattant le róla havernak viszont a 30 ezres márkás bukója a kormányról le esve ketté törött mindegyikben ki lehet fogni jót és rosszat egyaránt
Itt nincs otthon gyerekkel összevarratás..... lopott anyagból, ez nagyüzemben megy... Én már 2 éve használom a kesztyűmet és tökéletes. Volt gyári, boltból vásárolt, eladtam, kényelmetlen volt, pedig ugyan azon típus és sokszor drágább volt.
Mindenki azt vesz amit akar.... de akkora minőségbeli különbség nem lesz, mint árkülönbség...
Csak tudod nem vagyok biztos benne, hogy amit Csing-cseng a gyárból kilopkodott, szalagról leesett alkatrészekből a garázsában összerak, az ugyanolyan minőségellenőrzésen esik át mint az, amit az a termék amit lehet hogy háromszoros áron, de a boltban megveszel.
És ha valaki éppen a saját testi épségét védő cuccokon akarjon így spórolni, az megérdemel egy Darwin-díjat. Ne érts félre, én sem adok ki 50 rongyot egy kesztyűért és 2 kilót egy sisakért, de egy jó közepes árkategóriáéra inkább fogom és összerakom a pénzemet. Mert azért ezek egyike sem olyan tétel ami az egyik pillanatban még nem kell, a következőben meg már igen, és amikor látom hogy lassan szükség lesz rá akkor elkezdem félrerakni a szükséges összeget. A motorozás árába igenis bele kell kalkulálni ezeket a kiadásokat is.
Az aliexpressről védőeszközöket vásárolni éppen ezért nem igénytelenséget vagy faszariságot jelent szerintem, hanem rövidlátást és hatalmas felelőtlenséget.
Csak tudod nem vagyok biztos benne, hogy amit Csing-cseng a gyárból kilopkodott, szalagról leesett alkatrészekből a garázsában összerak, az ugyanolyan minőségellenőrzésen esik át mint az, amit az a termék amit lehet hogy háromszoros áron, de a boltban megveszel.
És ha valaki éppen a saját testi épségét védő cuccokon akarjon így spórolni, az megérdemel egy Darwin-díjat. Ne érts félre, én sem adok ki 50 rongyot egy kesztyűért és 2 kilót egy sisakért, de egy jó közepes árkategóriáéra inkább fogom és összerakom a pénzemet. Mert azért ezek egyike sem olyan tétel ami az egyik pillanatban még nem kell, a következőben meg már igen, és amikor látom hogy lassan szükség lesz rá akkor elkezdem félrerakni a szükséges összeget. A motorozás árába igenis bele kell kalkulálni ezeket a kiadásokat is.
Az aliexpressről védőeszközöket vásárolni éppen ezért nem igénytelenséget vagy faszariságot jelent szerintem, hanem rövidlátást és hatalmas felelőtlenséget.
Hát nem mindegy hány ázsiai gyermekkönnycsepp áztatja a termék anyagát! :) Ezt kell megfizetni! Habár bukót lehet nem vennék onnan már csak a próba miatt is...
Nem mindegy melyik eladótól vásárolsz. Minden nagy gyár Alpin, Dainese, stb. Kínában gyártatja a termékeit, a központjuk ugyan olasz, de csak a vízfej, a gyártás kint történik. Innentől kezdve minden hozzávaló megszerezhető és gyártható. Hamis e az a dolog amin nincs rajta az anyacég haszna, miközben ugyan abból az anyagból készül..... és nem fing fong hanem csing csen varja.... az más kérdés.....
Micsoda? Hogy az Aliexpress.com hamisítványokat árulna? Még a feltételezés is felháborító! Fudzsian tartomány ipari termelésének krémjét árulják! És még ha egészen véletlenül a hamisítványok közül is csak a másodosztályúkat kapod meg, az is a mi érdekünkben van. Mert aki innen gerincprotektort meg sisakot vesz az nem is baj ha kiesik az emberi génállományból
Sziasztok!
Aliexpress.com -ról van tapasztalatok, konkrétan Alpinestars hátprotektrot néztem, de bagóért van minden, legyen az Shark vagy AGV sisak bármi. Minden hamis lenne?
Várom véleményetek, köszi :-)
A tavasz érkeztével mi sem tétlenkedtünk és igyekeztünk új termékeket beszerezni, mint ahogyan most a napokban is azon dolgozunk hogy újdonságok kerülhessenek a polcainkra!
Elsőként a LAZER bukósisakgyártó kimagasló termékeire szeretnénk felhívni szíves figyelmetek!
A LAZER 1919-es alapítása óta, magas szinvonalon szolgálja ki a motorosok népes táborát.
Termékeit részben személyes meggyőződéből értékesítjük, mert túl azon hogy a nemzetközi törésteszteken kimagasló eredményt produkálnak, személyesen is megtapasztalhattam már nagy sebességű frontális balesetben hogy a sisak kiváló védelmet biztosít magas szintű komfortja mellett.
A LAZER által használt anyagoknak köszönhetően a sisakok nem használódnak el ideje korán, tehát egy –két szezon után sem veszítenek minőségükből.
Személyes ismeretségi körömben több olyat is ismerek aki 4-5 év után, csakis a biztonság kedvéért cserélt sisakot .Természetesen márkahűek maradtak.
Idén , az aktuális trendeket meglovagolva a LAZER egy kiváló új modellt dobott a piacra LAZER CORSICA néven.
Ez a teljes szezonos, városi , illetve kiránduló motorosokat megszólító újdonság, kézbe véve azonnal kedvező benyomást kelt.
Magas minőségű fényezése, és a belső szivacsozás minőségi érzetet ad. Felpróbálva , a füleknek külön kialakított mélyítést, illetve a könnyen, nehézség nélkül mozgatható napszemüveget emelném ki.
A sisak egészen kivételes látómezővel bír, sokkalta szélesebb kilátást biztosít mint más sisakok. Ennek a vezetésbiztonságban betöltött szerepét azt gondolom nem kell hangsúlyozni.
Az újítást , a könnyedén (1 másodperc alatt) levehető állrészt is megcsodáltuk kipróbálva a sisakot. Más hasonló sisakoknál sosem tapasztalt könnyedséggel lehet a kánikulai napokon levenni az állrészt, amennyiben erre igényünk van. A plexi ilyenkor is az állig ér, megakadályozva hogy a menetszél a szemünket bántsa.
Bízvást állítjuk, hogy más gyártókhoz képest is előkelő helyen szerepelhet a termék, amely rendkívül felhasználóbarát, szinte minden azonnali természetességgel valósul meg rajta!
Ilyet eddig csak az üzletünkben szintén beszerezhető Nolan N71 /az országban nálunk a legolcsóbban/ tudott.
Most bevezető áron 44990Ft-ért elérhető a sisak üzletünkben! www.darazsgarazs.hu
Valakinek Szeged környékén van esetleg LS2 FF386 sisakja XS-S-M méretben? Szeretnék egyet felpróbálni, hogy tudjak rendelni. Vagy tudtok esetleg üzletet ahol tartanak LS2-t?
Köszönöm!
Mai agyf@sz:
még két hete érdeklődtem a Parillánál Prexport motoros cipő iránt (ne kelljen krosszcsizmában rohasszam a lábam a robogányon), a honlapjukon megadott egyik e-mail címükön, válasz több nap után sem jött, megpróbáltam a másikon is, ott másnap válaszoltak. Konkrétan az volt a kérdésem, hogy ha 27,5-28 cm belső talphosszú cipőket hordok, akkor a Prexportból mekkora kell a lábamra. Visszaírtak, hogy lemérték, a 45-ösnek 28 cm a talpbetétje és van is raktáron (de ha esetleg mégsem jó, kicserélni csak nagyobbra tudják, mert a 44-es viszont elfogyott). Még rákérdeztem hogy a KTM-hez, fekete színű első sárvédőjük van-e és hogy mennyibe kerül, visszaírták hogy mennyi az ára és hogy van.
Meg is rendeltem őket, ma jött meg a csomag...a cipő természetesen nagy rám, kiveszem a talpbetétet, megmérem: 29,5 cm. Nézem a sárvédőt, feketének fekete, de formára köze nincs a KTM-éhez, a zacskón a felirat: 'universal front fender supermoto'...és hogy kicsit fokozzák még a fokozhatatlant, számlát természetesen nem mellékeltek a dobozban.
Eddig sem voltak túl jó tapasztalataim velük, de most még a korábbi önmagukat is sikerült alulmúlniuk...
Sziasztok! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy győr, illetve pápa környékén van e olyan segítőkész emberke, akinek scorpion exo 1000 bukója van, xl-es méretben. Kinéztem egyet pesten, de jó lenne előtte felpróbálni egyet, és ha jó a méret akkor mennék csak fel érte. Ha tudna ebben valaki segíteni, azt nagyon megköszönném!
Üdv: Botond.
Csúcskategóriás---Goretexes Daytona Road Star Gtx csizma eladó, 46-os méretben. Új, dobozában, méret probléma miatt. Többszörös tesztgyőztes, teljesen vízálló, kényelmes és Biztonságos! Mélyen ár alatt. Email az adatlapomon.
Sziasztok!
Eladó Alpinestars Vector 2 részes bőrruhám. Újonnan vettem, még a kártyája is megvan. A ruhát megtekinteni/próbálni Pakson, vagy Szekszárdon lehet. Katayungánál tisztítva.
Teli tankot és széles utat!
szóval még kikupálodok vásárlás elött :-)