Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikor a cuccaimat vettem, én is ilyesmi cipőkre hajtottam, sokkal jobban tetszettek, mint egy csizma. Aztán a boltban miután már majdnem döntöttem az egyik mellett, elkezdtem tapizni a hasonló árú csizmákat is , eszembe jutott a haverom, aki régen ETZ-n sípcsonttal kapott el egy autót (szerencsére lépésben haladva ), és inkább a nagyobb biztonságot választottam.
Sziasztok! Erről a cipőröl mi a véleményetek alpinestars fastlane Annyira tetszik nekem, hogy nagyon. Csak az árával nem vagyok kibékülve hogy 35k lenne és ennyiből már rendes csizmát is kapni(vagy kicsit akkor még hozzá teszek).
Védelem szempontjából ér ez a cipő valamit is ? Ha ne adj isten el perecelnék? Igazából én rövidebb távokra szoktam csak menni motorozni (egy nap max 200-300km) és mindezt farmerba szoktam(még) és bőr dzsekibe. Erre a cipőre gondoltam hogy ez kell nekem.
Ahogy olvasgattam meg ugye a mérettel való leírás szerint rám 52 es kell, de még próbálni nem próbáltam fel egyet sem. :/
szerintem,nagy külömbség nincs,magasságban az 5 cm nem nagy,,meg kilóban is 2-3 van köztünk,most vagyok 72-73,nyárom 70 körül szoktam lenni
hú hát én termetileg kisebb vagyok :D 181 cm és 67-68 kiló
Sajnos és Pesten olyan ritkán járok mint a fehér holló. :/
tudom,ezért is válnék meg tőle nehezen,mert ez nem rossz ruha,csak én egyrészeset szeretnék,mert csak pályán használom szinte,de látom,hogy hozzá kell raknom legalább 150 ezret az tuti,és amiket láttam zöldet,nem az a szép kawazöld volt,ennek nagyon jó a zöldje,pestre nem szoktál menni? én 186 cm vagyok és 70-75 kiló között mozgok,de a ruha még plusszban 10 kilót elbír az tuti,
Hát ez már picit nehezít a dolgon :/
Az az érdekes az egészbe hogy én végig néztem szinte az összes nagyobb márkát akik overált gyártanak és nagyon maximum 2 márkába találtam zöldet azok is egyrészesek voltak. és az áruk is igen borsós volt... minden színből és szín kombinációból van de a zöld az valamiért teljesen tabu
ááá,az a szín már a véremben van.
Zoli csak nem leakarod cserélni azt a zöld színt másra? :)
mi kurva messze vagyunk egymástól,max Pesten tudnánk összehozni,mert én feléd nem járok,én Marcaliban lakom,Balaton déli part
nem néztem,mindjárt megnézem
Válaszoltam e-mailben, nem érkezett meg?
Szevasztok !
Eladó Shoei X-Spirit X-Spirit

Szia,képek odaértek?
Utángyártott sisakplexiről mi a véleményetek, megéri vagy inkább gyári ?
Színe pont jó! Holnap várom a képeket! :)
az enyém nem egy nyúzott darab,Texport kétrészes,nagyon jó állapotú,zipzárak tökéletesen működnek,most ősszel lett Katayungánál tisztítva,a méret is passzol akkor,a képeimnél meg tudod nézni,de küldök képet holnap ha érdekel
Hali hát nem feltétlen kikötésem hogy új legyen de nem szeretnék egy nyúzott darabot venni. Meg persze azért az ára sem lenne mind1. :D Méretre 52 es kellene. Ha tudsz róla küldeni képet az megköszönném
zoli9215 kukac gmail.com
Szia,attól függ mennyit szánsz rá,mert én is ilyen cipőben járok,körülnéztem már,de nagyon kevés van,Spyke-ban zaláltam,de nem egy olcsó modell,de egy nagyon jó állapotú használtam vanami valószinű eladásra kerül,ha az is érdekel esetleg?
Üdv.
Egy ki segítséget szeretnék kérni!
Bőrruha vásárlás előtt állok és sehol sem találok zöld/fehér/fekete keverékű árnyalatát (az se lenne gond ha valamelyik szín hiányzik belőle) zxr 400 hoz szeretném igazítani (már amennyire lehet).
Ha tudnátok linket vagy tanácsot adni hol nézzek szét azt megköszönném!
ment a mail
Vigyétek el, mert jó!

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...

A mobil szám most nem él, azon hívni nem tudtok, a vezetékes működik.
Nekem kicsit más a helyzet, 197 centim mellé vagyok 93 kiló. Gyúrást meg sajnos nem lehet abba hagyni, ha egyszer az ember elkapja a gépszíj...
Az RSR2 nagyon jó sisak, versenyzőknek, pályára. Nekem országúton nem vált be, túlzottan huzatos, kikészíti a szemem. Cserébe nem párásodik.
Mondanám, hogy vedd meg, de az enyém XL-es, meg nem is ez a fekete karbon.