Mikor még "gyermek" voltam, és azt se tudtam mi az a csizma, már akkor mondta ismerősöm hogy a Diadora jó csizmákat csinál, lehet ez egy legenda, nekem még nem volt, állást nem akarok foglalni, ezek a hallottak.
Diadora extreme air..nekem volt es kb 10 parat adtam el
mindenki azota is dicseri
En magam spyke totem airt hasznalok mert szelesebb labfejre csak az jo..
Amit sidit 1-2 t lattam 2-3 evesen tobb problema volt veluk.
Mindenki olyat hasznal amire van penze es tetszik neki, a kollega ismert markakat kerdezett en mondtam neki
Ha konkret tapasztalatod van ezekkel mint nekem a felsorolt markakkal szivesen veszi mindenki ha elmondod, en is ezt tettem
Sokan el akarnak adni ,csak felpróbált motoros csizmát. Vajon miért? A legtöbbször az internetes rendelésnél van a probléma. A magam kárán jöttem rá, hogy csizmát, sisakot, kesztyűt, csak felpróbálva szabad vásárolni. A méret ugyan számszerűleg megvan, de ez még nem biztos, hogy eltaláltuk a számunkra a legmegfelelőbbet. Csizmában van amelyik felhúzva, ugyan kényelmesnek tűnik, de motorozás közben jönnek elő a gondok. Engem például zavar, ha állva nehéz a fékezés vagy a sebesség váltás, van akinek nem gond/ a többnyire ülő motorosoknak/. Ez a csizma merevségének , és a bokában, a nem csukó megoldásnak tudható be, mert szinte nem tud a boka előre, hátra billenni. Vannak jó védelemmel ellátott, kellemes viseletet adó motoros csizmák, de azok nagyon drágák, mindenki saját maga dönti el mire áldoz. Én még egyszer a csizmán nem fogok spórolni az biztos, és fel fogom próbálni, mielőtt kifizetem. Mert az elhozott, és csak felpróbált csizmát is, csak veszteséggel lehet eladni, még hozzá nem is kicsivel. Sokan beugranak a nagy árengedménynek, hogy az milyen jó lehet, és milyen sokat engednek belőle, ezzel sajnos a pénztelenségünket használják ki. Később derül ki, hogy egy nagy rakás....
Kihasználatlanság illetve méretprobléma (nyomja a lábamat) okán eladóvá vált Gaerne G-king Aquatech vízálló túracsizmám. Néhány hónapig használtam robogózni, ez egyetlen helyen látszik rajta, egy picike felületi sérülés formájában. Fekete színű, 42-es méretű.
25000 Ft.
sziasztok textil vagy bor ruhat ajanlotok 35 kmes motorozashoz angliai kellemes idojarashoz. tudom leragott csont ez a tema de mind a textilt mind a bort sokan dicsertek es ajanlottak.
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni kesztyű vàlasztàsban!
Clover rs3 evo, vagy a wintex rs-stingray.
De ha van tapasztalat, ötlet szìvesen veszem.
Előre is köszönöm.
Én most kaptam meg az asszonynak rendelt bukót a motorosboltból. Probiker RSX5 típus, ami 28.800,-Ft volt. Ezért az árért egy üvegszálas, dupla D csatos, napszemüveges, pinlock előkészített stb. sisakot kaptam kézhez, aminek a kidolgozása és a fényezése is nagyon szép. Ez az akciós ár, és már csak XS és XXL méretben van a Louisban, de hátha valakinek ekkora kell. Az arcpárna az átlagostól kissé szűkebb az XS-ben, ezért azt lángosképűeknek nem ajánlanám. http://www.louis.de/_2075e9199...
Napszemüvegesben a NOX-on kívül csak az MT BLADE-et próbáltam az kényelmesebb volt. Ebben a kategóriában egy elég jó minőség az MT
van vagy négy zárt típusuk és felnyitható is van belőle. Ami még jó volt IXS hx 246, 247,530 ezek is 30 alatt vannak és elég kényelmesek. Shark S500 air sima ezüstben próbáltam nem csicsás kényelmes és 25000 az ára. Ami a legjobb volt eddig: SHARK S800 nagyon kényelmes passzos, szoros mintha a fejemre öntötték volna 35000-ért sajnos csajos fényezése volt :(
Ja és ott van még a GREX ami a NOLAN olcsó márkája, próbáltam egyet és nagyon kényelmes.
Sokan lenézik, hogy műanyag bili, de ebben a kategóriában csak műanyag sisakot találsz, abból viszont a LEXAN a legjobb. Egyébként próbálj fel mindent ami tetszik még ha drágább is, ha kényelmes és megvan a rád való méret lehet, hogy két hét múlva leakciózzák valahol és megrendeled neten, én maradtam azért le nagyon jó magasabb kategóriás sisakról mert nem tudtam az adott típust felpróbálni és így nem mertem megrendelni 50%-os akcióban.
Ez elég hosszúra sikerült, de talán segítettem valamennyit.
Nekem egy pár kesztűm van ilyen. Az anyaga masszív, jól is néz ki, viszont a varrás nem mindig sikerül tökéletesre. A bal rendben van, kényelmes, de a jobboson van elcsavarodott ujj, és a protektor sincs a helyén, nyomja a bütykeimet.
Akkor nyilván tehénszart eszel, hiszen egymilliárd légy nem tévedhet...
mindenki azota is dicseri
En magam spyke totem airt hasznalok mert szelesebb labfejre csak az jo..
Amit sidit 1-2 t lattam 2-3 evesen tobb problema volt veluk.
Mindenki olyat hasznal amire van penze es tetszik neki, a kollega ismert markakat kerdezett en mondtam neki
Ha konkret tapasztalatod van ezekkel mint nekem a felsorolt markakkal szivesen veszi mindenki ha elmondod, en is ezt tettem
Csizmát a Gaerne meg a Sidi tud csinálni, a többiek csak próbálkoznak (by Lánczi Sanya)
25000 Ft.
Turatempo 600as turamotor,anglia..kordura..
ide írj:chuwakka19@gmail.com
Fekete lesz vmikor?
Egy kis segítséget szeretnék kérni kesztyű vàlasztàsban!
Clover rs3 evo, vagy a wintex rs-stingray.
De ha van tapasztalat, ötlet szìvesen veszem.
Előre is köszönöm.
http://www.louis.de/_2075e9199...
van vagy négy zárt típusuk és felnyitható is van belőle. Ami még jó volt IXS hx 246, 247,530 ezek is 30 alatt vannak és elég kényelmesek. Shark S500 air sima ezüstben próbáltam nem csicsás kényelmes és 25000 az ára. Ami a legjobb volt eddig: SHARK S800 nagyon kényelmes passzos, szoros mintha a fejemre öntötték volna 35000-ért sajnos csajos fényezése volt :(
Ja és ott van még a GREX ami a NOLAN olcsó márkája, próbáltam egyet és nagyon kényelmes.
Sokan lenézik, hogy műanyag bili, de ebben a kategóriában csak műanyag sisakot találsz, abból viszont a LEXAN a legjobb. Egyébként próbálj fel mindent ami tetszik még ha drágább is, ha kényelmes és megvan a rád való méret lehet, hogy két hét múlva leakciózzák valahol és megrendeled neten, én maradtam azért le nagyon jó magasabb kategóriás sisakról mert nem tudtam az adott típust felpróbálni és így nem mertem megrendelni 50%-os akcióban.
Ez elég hosszúra sikerült, de talán segítettem valamennyit.