Csizmát szeretnék venni kb 30 max 40e Ft értékben, mit ajánlotok? Fekete-piros dainese bőrruhám van szval azt sem hátrány ha nem vonultatom fel a szivárvány összes színét.
Sziasztok! Kicsit Off de nézzétek el:)
Bridgestone Blizzak LM-25 4x4 255/60 R17 Téligumi (új ár 48.000 Forint/db) 110.000 Ft/4 db -ért eladó,cserélhető!
Elsősorban női 40-es bőrruha, márkás bukósisak L-es méretben vagy motoros cuccok érdekelnének cserébe, de meghallgatok bármit!
Lenne továbbá 4 db Dezent 16"-os alufelnim ( javítást igényelnek), valamint 4 db 16"-os gyári Bmw alufelni ,amik szintén javítandóak. A felnik ára megbeszélés alapján történik:) Emailben: richard.horv@gmail.com
alpinestars smx5 a képek szerinti állapotban, sajna nekem nagy lett, ára 15000ft postával. az árban nem jár hozzá lábszag mert kitűnően szellőző csizma. veszek egy 44-est ezért eladó csak.
Tudunk ajánlani neked egy jó sisakot.
A Lazertől van napszemüveges , kivehető béléses minőségi sapkánk.
(Akár matt feketében is!)
29.990Ft
Van készleten M-es. Ha matt fekete kell, két napon belül a kezedben van az is!
Nekem olyan kérdésem lenne, ha valaki tud benne segíteni, hogy Nox N940 típusu bukósisakot Bp-en merre találnék?
Egyenlőre a DunaPláza mellett a Bembo-nál láttam, de csak XS és S-es méretben, viszont minimum egy M-es kellene.
Az interneten még Miskolcon a robogowebshopban leltem rá, de az messze van és fel is kellene próbálni.
Köszi a segítséget!
Üdv!
Segítségeteket kérném, talán van valami infótok, tanácsotok.
Vásároltam egy versenybukót, sima plexivel. Most derült ki a számomra, kissé elkapkodtam ezt a vásárlást, mivel nem lehet kapni sötétített plexit hozzá, csak füstöset, vagy tükröst, azokat is borsos áron.
Aki használt már tükrös plexit, leírná a véleményét? Az is sötétít, szemnek milyen?
Illetve nem tudjátok véletlen, hogy Bács-Kiskunban csinál-e valaki plexi fóliázást, ahol jól meg is csinálják? Ahol eddig érdeklődtem elhajtottak, nem tudják megcsinálni.
Ugyanilyen van nekem is
3000Km-t mentem vele és hasonlóan néz ki.
Egyedül a tépőzár résznél engedte el a ragasztó.
Levált a műanyagról.Ezen kívül nincs bajom vele.
Te mióta használod?
Csizmát szeretnék venni kb 30 max 40e Ft értékben, mit ajánlotok? Fekete-piros dainese bőrruhám van szval azt sem hátrány ha nem vonultatom fel a szivárvány összes színét.
Köszi, Laci
illetve Fly racing csizma 41 es méretben
tel.: 06 30 433 8115
Bridgestone Blizzak LM-25 4x4 255/60 R17 Téligumi (új ár 48.000 Forint/db) 110.000 Ft/4 db -ért eladó,cserélhető!
Elsősorban női 40-es bőrruha, márkás bukósisak L-es méretben vagy motoros cuccok érdekelnének cserébe, de meghallgatok bármit!
Lenne továbbá 4 db Dezent 16"-os alufelnim ( javítást igényelnek), valamint 4 db 16"-os gyári Bmw alufelni ,amik szintén javítandóak. A felnik ára megbeszélés alapján történik:) Emailben: richard.horv@gmail.com
Köszi!
Kedves darazsgarazs, a sisak egyébként nem nekem lesz, csak mi visszük "haza" majd Pestről, de azért nagyon köszönöm!
Komplett bőr ruhát és csizmát keresek. 170-175cm magassághoz. A csizma 40-41-es méretben. Ajánlatokat az alex_94@citromail.hu címre küldhettek.
A Lazertől van napszemüveges , kivehető béléses minőségi sapkánk.
(Akár matt feketében is!)
29.990Ft
Van készleten M-es. Ha matt fekete kell, két napon belül a kezedben van az is!
http://kelomotor.hu/nox_zart.h...
Nekem olyan kérdésem lenne, ha valaki tud benne segíteni, hogy Nox N940 típusu bukósisakot Bp-en merre találnék?
Egyenlőre a DunaPláza mellett a Bembo-nál láttam, de csak XS és S-es méretben, viszont minimum egy M-es kellene.
Az interneten még Miskolcon a robogowebshopban leltem rá, de az messze van és fel is kellene próbálni.
Köszi a segítséget!
A tükrös is ugyanaz, csak még sötétebb, cserébe sérülékenyebb a bevonat.
Segítségeteket kérném, talán van valami infótok, tanácsotok.
Vásároltam egy versenybukót, sima plexivel. Most derült ki a számomra, kissé elkapkodtam ezt a vásárlást, mivel nem lehet kapni sötétített plexit hozzá, csak füstöset, vagy tükröst, azokat is borsos áron.
Aki használt már tükrös plexit, leírná a véleményét? Az is sötétít, szemnek milyen?
Illetve nem tudjátok véletlen, hogy Bács-Kiskunban csinál-e valaki plexi fóliázást, ahol jól meg is csinálják? Ahol eddig érdeklődtem elhajtottak, nem tudják megcsinálni.
Köszönöm előre is ha válaszoltok! :)
Üdv:
Heni
3000Km-t mentem vele és hasonlóan néz ki.
Egyedül a tépőzár résznél engedte el a ragasztó.
Levált a műanyagról.Ezen kívül nincs bajom vele.
Te mióta használod?
Inkább arra,hogy 25-30e ft-ért az általad kínáltnál klasszisokkal jobbak vannak...
De,mindenki azt vesz amit csak akar!