Eladó furious motoros nadrág!
Új nem volt használva,mérethiba miatt eladó.Méret:xs
Állítható övrésszel,oldalzsebekkel.
Cordura nadrág kivehető thermobéléssel, kivehető térd és csípőprotektorral.
A varrás alapján jellemzően pakisztáni cumó. Ami egyébként egyáltalán nem degradálólag hangzik el, hiszen a bőr hazája manapság Pakisztán.
Vastag, masszív darabokat gyártanak arrafelé bár szabásukat tekintve korántsem olyan divatosak mint egy nagyobb nevű márka, azért sokáig hű társad lehet ez a bőrciha ha vigyázol rá.
Ez csak az én véleményem.
Köszi hogy érdemi véleményt is kaptam cégre, nem csak a "gagyi kínai ".....
Egyébként még nem próbáltam csak láttam amikor mást kerestem, de engem is a külseje fogott meg.
Azt hiszem csak megnézem még egyszer, de most már tudom hogy milyen szempontok szerint legyek különösen kritikus !
Kényelmetlen, fapados sisak. Elméletileg francia gyártmány, autóik kényelméből kiindulva csalódás volt, de az is lehet, hogy csak az én fejformámhoz nem passzol. A 949 képen is és élőben is nagyon tetszett, semleges sisak bármilyen színű motorhoz vállalható és a fényezés minősége is szép, de a párnázása elég gyenge.
Valaki jól fog járni! Barátom kinőtte, ruha fele, még most látott elsőnek embert, mikor felvettem és a kép készült!
KABÁT NADRÁG CSIZMA KESZTYŰ 50.000 FT!
eladó 4 évszakos cordura ruhám, keveset volt használva sérülésmentes , minden patent cipzár működik , beépített protektorok és vesevédő,össze cipzározlható a nadrág és a kabát, kivehető bélés, kivehető eső bélés, sok zseb , fekete és szürke színben, nagyonsok állítási lehetőség , minden kérdésre szívesen válaszolok, méret kb 170-180cm 70-85 kg , ár 45 eft .06203452964
Hú ez szomorú, mert pont a külső alapján akadt meg a szemem ezen . Igazából egy nem csicsás, napszemüveges enduro - esetleg zárt sisakot keresek ezen az áron de mást nem találtam. Sőt az egyik helyi motorosboltban kifejezetten nem ajánlották az ilyen típusú sisakokat ( mármint az enduro-supermoto )
Szia
A kelomotorban akartam venni sisakot egy ismerosomnek.
Megkerdeztem a sracot a boltban melyiket vegyem 30 ezer korul. Hjc vagy nox
Azt mondta a noxot felejtsem el, picit jobb mint a lidl-s...
Üdv ! NOX bukósisakot ismeri valaki ? Sehol nem találok róluk infót !
Elsősorban az N731 cross/supermoto vagy N940 típus érdekelne !
Elég jó áron van, 125-ös enduro-ra kellene . Itt találtam :http://www.kelomotor.hu/sisak....
sziasztok eladó sidi fexforce cross csizma KTM sárga színben , bokacsuklós, keveset volt használva, csak aszfalton, 44 méret , karcok vannak rajta, de a képek magukért beszélnek , doboza megvan .csere esetleg veterán kerékpárra .... ár 30 eft
35e-ig elég sok sisakot próbáltam, hátha tudok ajánlani olyat amit még nem néztél.
Új nem volt használva,mérethiba miatt eladó.Méret:xs
Állítható övrésszel,oldalzsebekkel.
Cordura nadrág kivehető thermobéléssel, kivehető térd és csípőprotektorral.
Vastag, masszív darabokat gyártanak arrafelé bár szabásukat tekintve korántsem olyan divatosak mint egy nagyobb nevű márka, azért sokáig hű társad lehet ez a bőrciha ha vigyázol rá.
Ez csak az én véleményem.
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Egyébként még nem próbáltam csak láttam amikor mást kerestem, de engem is a külseje fogott meg.
Azt hiszem csak megnézem még egyszer, de most már tudom hogy milyen szempontok szerint legyek különösen kritikus !
Talán érdekel valakit... link
KABÁT NADRÁG CSIZMA KESZTYŰ 50.000 FT!
Belefutottam még más márkanév alatt is. Nem lennék meglepve, ha ugyanarról a kínai gyártósorról származnának
Én supermotóra csakis cross sisakot szeretek hordani. abban van választék.
pl. az én sisakjaim:
Passz..te dontesz
http://www.aunergyor.hu/utcai-...
igaz nem ezt akartam, ( 50.1 ) de amit rendeltem már nem volt ezt hozták helyette ( 50.2 ) 24 ropiért.
A kelomotorban akartam venni sisakot egy ismerosomnek.
Megkerdeztem a sracot a boltban melyiket vegyem 30 ezer korul. Hjc vagy nox
Azt mondta a noxot felejtsem el, picit jobb mint a lidl-s...
Elsősorban az N731 cross/supermoto vagy N940 típus érdekelne !
Elég jó áron van, 125-ös enduro-ra kellene . Itt találtam :http://www.kelomotor.hu/sisak....