Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amelyik jobban tetszik es kenyelmes...dainese spidi alpinstars a felso kategoria...
Sziasztok!
Spidi track wind pro bőrruhával valakinek tapasztalata? Vagy egyeltalán csak Spidi termékekel...
(Lecserélem a ruhatáram a sisak, csízma, kesztyű már megvan)
Két bőrruha között vacillálok:
-Spidi track wind pro
-Alpinestars Montegi
mindkettő egyrészes fekete.
Köszi az infót. A tél folyamán veszek 1 pár 45-öst Ákoséknál asszem.
Sziasztok!
Eladnám jó állapotú Lazer mx6 X Pro Cross sisakomat M-es méretben.Adok hozzá még egy Uvex szemüveget.
Mélyen bolti ár alatt.
Ár:15.000ft
tcx, szóval rossz nem lehet, nekem eddig csak tcx csizmám volt , igaz kicsit drága de nagyon jó
dobok mailt
Büse
Büse GP tudom nem magyar, de talán az előző forgalmazó által beszerezhető.
Amiből még láttam zöldet Sidi, Spyke, RST de nem magyar oldalon.
Akit esetleg érdekel: Dainese x flight sídzseki eladó. Bolti ára Karasna 152 ezer forint. Uj, meretprobléma miatt eladó. Ha ilyet szeretnél írd meg mennyit ér meg neked:)
Jó állapotban, adataim a hirdetések között!
32 ezer irányáron.
Felsorolnátok az összes motoros ruházati weboldal címét?
Eddig amiket néztem nincs sehol zőőőőőd sportcsizma :(
Sidiről vélemény? Azzal szemezek, de itthon nem találtam zőőőődet.
Árban 30e körül gondoltam akciósan a bizniszt :)
Itt a tél és akció hegyek, remélhetőleg hátha beletudok alkudni egy 30-50% -t akkor 30körül kilehetne fogni egy 40-50e csizmát, az meg már szerint a használható kategóriát alúlról pont súrolja....
ebay, külföld kilőve, mert számla kell róla!
Eladó Eredeti Monster One Pulcsi!
L-es méretben
Eladó cuccok: Két bukó ajándék Cordura. Minden Uj!

http://aprod.hu/hirdetes/shiro...
Van esetleg valakinek tapasztalata erről a cipőről?

http://www.aunergyor.hu/utcai-...
Valami normális kesztyűt keresek kb L-es méretben és 15 ezerig bezárólag.
Sziasztok!
Eladnám Lazer mx6 X Pro Cross sisakomat M-es méretben.Adok hozzá még egy Uvex szemüveget is.
Írjatok ajánlatot és megegyzünk.
Eladó!
Hát nekem is jobban tetszik a sidi s a spidi ruha melle jobban is passzol;) nevileg;)
Eladó egy Gericke dzseki. XXL-es méretű, kb 54-56-os.
Sárga-fekete, kivehető steppelt bélés, cipzáros szellőzők lapockánál, szűkítők a karokon. Dupla, szélálló cipzár, váll és könyökprotektor, fényvisszaverők elöl-hátul.
Nem sokat használt és minden esetben impregnálószerrel kezelve mosás után.
Ára 10ezer.
minőségi, és védelmi szintre 99% ugyanaz igy vagy az olcsobbat vagy a neked jobban tetszőt vedd meg! Nekem sidim van én azt ajánlom, de akinek alpineja lesz az azt mondja, szerintem negativum egyikre sincs! Mind kettő jó választás lesz!
Egy kérdésem lenne hozzátok! Csizma vásárlás előtt állok és két választás van, melyiket vegyem?
-Alpinestars SM-X 5 (160 Euro)
- SIDI FUSION (170 Euro)
Válaszotokat indokoljátok, esetleg személyes tapasztalatot is megoszhattok. Köszönöm előre is! Szép napot!
Sziasztok!

Eladóak a képeken látható felszerelések, posta oké:
1. Axo Racing két részes 54es ruha a képen látható szép állapotban ár alatt. Sajnos minimális horzsolás található a két könyökön, a jobb combon és a térden, ára 42000 ft.
2. Spyke Racing két részes 54es ruha újszerű, megkímélt állapotban. Sérülésmentes, ára 72.000 ft.
3. Wintex 38as két részes újszerű, megkímélt állapotú ruha ajándék 6os kesztyűvel, ára 42.000 ft.
4. 1000 km-et használt Arai Chaser Jolly Roger desing bukósisak. Papírjaival, dobozában, sisakzsákjával, levehető sötét pinlock fóliával! Van rajt egy Gopro kamera tartó, ami nyomtalanul leszedhető! 155.000 volt tavaly, még nincs egy éves! 72.000 ft.
5. AGV K Series XL-es citromsárga-ezüst-fekete sisak szép állapotban, a plexin vannak karcolások de használható az is, 20.000 ft.
6. Oneal Taranis Black 45-ös krosszcsizma a képen látható szép állapotban, hibátlan csatok, újszerű talp és orrvas, 2012es évjárat, ára 20000 ft.
Sziasztok!

Eladó egy Falco motoros csízma. Állítólag 45-ös méret, de az én 42-es lábamnak pont jó tehát szerintem 42-es méret körüli. Nagyon megkímélt állapot, kb 1 évet volt használva, és 8 éve áll a garázsban egy zacskóban. Szép állapotban van. Ha valakit érdekel, akkor megegyezünk az árban. E-mail: peti.dobri@gmail.com
Csere érdekel cordura kabátra,protektoros farmerra,cordura nadrágra