Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez egesz jo aron van.
ebayen neztem utanna 160 fontol kezdodik 5o ezer forint.
én nem tudom mennyi az ára
jo arba is vannak ennyit nem tudok sajna kolteni egy csizmara
én pont a minap kaptam egy alp. tech 3-as csizmát kölcsönbe, míg elvittek a bányáig, le volt alázva a csizam rendesen, de nekem nagyon adta
áhh meg is van,pont ilyen volt
nah akkor igy a csizma van elonyben. esetleg tudsz- tudtok valami jot ajanlani?
ha 90% városon kívül az út, akkor ne is gondolkozz cipőben
Angliaban elek itt kicsit huvosebb az ido bar nyaron azert szokott meleg lenni. munkaba jarashoz hasznalnam 35km oda vissza 90%ban varoson kivul. igazabol jobban vedene a labom es esobeis jobb valasztas lenne de ha melegebb idokbe belerohad a labom az elegge negativ dolog.
kis sebességű motorozásnál, városban meleg lesz.
Látom fanatikus vagy, KTM, Glock...csak az osztrák cucc, rövidre vágott haj..... volt onnan egy jó minőségű szobafestő is.
amugy lehet hulye kerdes, de munkaba jarashoz is ajanlatos a cross csizma hasznalata vagy csak az sportolasra jo? mert a magas szara miatt en is gndolkoztam azon hogy lehet hogy jobban vedene a labam mint egy rovidebb "utcai" cipo.
persze. az emberek labatol is fugg, nem mindenkinek ugyanaz a csizma fekszik a legjobban. a legjobb velemeny mindenkinek a sajat tapasztalata.
Igy igaz..en csaka sportcsizmakat ismerem legalabbis nemelyiket,arrol tudok velemenyt mondani. Nekem speciel csak a spyke jo a szeles labfej es magas ruszt miatt. Ugyanakkor mire horvatba ertem a sarkantyuja( magnezium sarokvedo)ketoldalt 20forintos nagysagu duzzanatot okozott utkozben a bokam ketoldalan. Meg szerencse hogy renitensnel volt komplett szerszamkeszlet es a horvat autopalya leallosavjaban 10 perc kuzdelem utan sikerult leoperalni a koptatot..mondjuk szerencse hogy renitensnek hondaja van, mertha busaja lett volna semmi szerszamot nem kellene hogy hordjon
Egy szo mint szaz mindenkinek mas csizma lehet a jo..penztarcarol nem is beszelve
TCX csizma egy év rendeltetésszerű használat után.
A cross csizmák közül el kell ismerni,hogy a gaerne sg 10,12 a sidi crossfiere, az alpinestars tech 8,10 valamint a fox valamelyik típusa képviseli a ma piacon lévő csizmák elitjét. A fő kérdés az, hogy ahány ember annyi fajta láb, valakinek ez jön be van akinek a másik típus. Példának említhetem a nemrég itt dicsért TCX csizmát. A egyik ismerősömnek az volt vele a baja, hogy a csizma sarka, ő szerinte rossz helyzetbe van és ülésből, a felálláskor mindig igazítani kellett a lábát, egyébként nem rossz csizma.
Nyilván.
látszik, hogy nem volt még minőség a lábadon, ezért vagy sötét a témához.....
10 évvel ezelőtt lehet hogy még az A* is a minőség kategóriába tartozott
25 vagy 27 volt újonnan dobozban
de van egy régi tech 4 csizmám is az is teljesen kiválló, pedig tuti 10+ éves már csak egész nap kényelmetlen mert fél számmal kisebb mint kellene, de a bokagyilkos helyekre mindig azt veszem fel, a román csizma a túrázós
De gondolom nem is 100e volt mint egy Alpinestars...
nekem van egy román csizmám valami trace vagy mipicsa
azon kívül hogy beázik, és a talpa csavarokkal van felerősítve nagyon faca
Ha arra vágysz hogy valami kínai vagy román gyártmányú szutykot vegyél meg aranyárban...
Azért az Alpinestars-ra azt mondani, hogy csak próbálkozik......