Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nadrág 5000 póló 5000 endúrókabát 10 000ft... 30 605 6883
Szokjatok hozza sracok
Ha ma el akarsz adni vmit..a gatyat le kell tolni..tovig
Sziasztok!
Eladnám Arai Nr típusú sisakomat M es méretben használatából eredően pár karcolással.
Ár:6000ft
Sziasztok!
Eladnám jó állapotú Lazer mx6 X Pro Cross sisakomat M-es méretben.Adok hozzá még egy Uvex szemüveget+egy csizmát ajándékba.
Ár:30.000ft.
hát igen, ez jó ár, főleg annak fényében hogy vagy 80 ezerbe volt az új scott textill dzseki + nadrág, ez meg azért jobb :D
45-ért de ilyenkor nem jó már ezekről tudni mert sokszo az ember szive szakad meg
sajna már nincs L méretem a RACER -től.
Megkérdezhetem mennyiért kelt el?
Tegnap el kelt, de köszönöm az érdeklődést!
Szia! kb mit kérsz a ruháért? szép, tetszik
Halló! A Racer kesztyűk közül melyikből van még feketében L-es méret? A mostanit 5 évig nyúztam és csak most ment szét a tenyere, úgyhogy nekem bevált nagyon (ez a reklám helye :))
Az ára 85ezer, de benne van a leírásban, meg hogy mi van benne az árban.
Kb 60-63cm-es fejre jó.
Eladó egy nagyon jó állapotú kétrészes Berik GP fél bőr fél cordura 50 ruha. Ár megegyezés trágyát képezi!
Arai Rx-7 Versenysisak 90.000 HUF-al a Bolti ár ALATT! + Füst Színű Pinlock-os Plexi!

http://www.kepesmotor.hu/zart_...
Megnéztem. Hasonló kesztyű , de nem ugyanaz.
A gyártó viszont ugyanaz. Érdekes.
Kár hogy az emberek nem mondják el ha valamivel rossz tapasztalatuk volt, hiszen az segítség lenne a boltoknak is. Mert olyat többé a boltos sem venne. Akkor ha nem fogy a nagyker sem rendelné , ergo a gyártó kapcsolhatna hogy valami nem stimmel.
Nálunk ha valaki esetleg nem elégedett, azt is megköszönjük, mert az a mi munkánkat segíti a véleményével.
nem tudom a bolt nevét, a batthyány térnél.
Szerintem egy nagykertől származnak ezek, nálatok is ugyanazt kaptam volna.
Nálunk vannak zöld kesztyűk.
http://www.darazsgarazs.hu/ter...
Azt a darabot hol vetted?
A jobbos kesztyű nekem is baromi kényelmes volt, a gond a másikkal volt. Lehet gyári hibás volt, vagy hasonló.
A boltban kényelmes volt. Nem volt vele gond. Viszont amikor már 20-30 kmt motoroztam, akkor lett baromi kényelmetlen. Hiába markolásztam a boltban kormányokat, mégis rossz lett. Mivel nem vittem egyből vissza, ezért nem is tudtam vele mit csinálni, csak eladni. Attól, hogy nem viszik vissza a boltba és csapják oda a pultra, hogy ez vacak, attól még lehet az. Én meg szoktam ezt tenni, és csodálkoznak az eladók, mert senki se hozta még vissza. Mert a legtöbb embert nem érdekli, vesz egy másikat és nem is néz többet az a bolt felé. Valószínűleg tudják, hogy a garancia, szavatosság vagy bárminek is nevezzük, nem ér semmit.
Hogyha kesztyű téma, hol tudok venni akciósan zöld sport kesztyűt?(jó állapot esetén használt is érdekel)
Nem kell a legmodernebb replika darab, de ne is sima túra chopperos legyen.

Idén márciusban a kiállításon is ami akciosak meg faszák voltak, azok egyik se zöldek voltak :(
Kellemetlen az eset. Sajnálom a rossz tapasztalatot a kesztyűvel.
A kollégám nyúzza a mai napig, ide-s tova két éve van meg neki.
Kérlek szólj legközelebb hogy te vagy az aki így jártál és mindenképpen egy törzsvásárlói kártyával próbálom enyhíteni kellemetlenséget.
(Állandó 10% kedvezmény a kártya )
En vettem ilyen kesztyut pont nalatok, es a tepozarja egy szezont se birt ki, elgyengult es folyton kinyilt motorozas kozben. Kenytelen voltam elvinni varronohoz es kapott uj tepozarat, szoval nem olyan jo az a kesztyu.
Az "úgy néz ki" de mégsem ugyanilyen...az nem ugyanez.
Ez egy kifejezetten kényelmes puha bőr kesztyű.
Bárkinek szívesen ajánlom, mert a próba meggyőzi a vásárlókat.
Pont most vittek egyet. Kiváló termék. Ha gondolod nézz be és próbáld fel. Szerintem parádé!