Halló! A Racer kesztyűk közül melyikből van még feketében L-es méret? A mostanit 5 évig nyúztam és csak most ment szét a tenyere, úgyhogy nekem bevált nagyon (ez a reklám helye :))
Megnéztem. Hasonló kesztyű , de nem ugyanaz.
A gyártó viszont ugyanaz. Érdekes.
Kár hogy az emberek nem mondják el ha valamivel rossz tapasztalatuk volt, hiszen az segítség lenne a boltoknak is. Mert olyat többé a boltos sem venne. Akkor ha nem fogy a nagyker sem rendelné , ergo a gyártó kapcsolhatna hogy valami nem stimmel.
Nálunk ha valaki esetleg nem elégedett, azt is megköszönjük, mert az a mi munkánkat segíti a véleményével.
A jobbos kesztyű nekem is baromi kényelmes volt, a gond a másikkal volt. Lehet gyári hibás volt, vagy hasonló.
A boltban kényelmes volt. Nem volt vele gond. Viszont amikor már 20-30 kmt motoroztam, akkor lett baromi kényelmetlen. Hiába markolásztam a boltban kormányokat, mégis rossz lett. Mivel nem vittem egyből vissza, ezért nem is tudtam vele mit csinálni, csak eladni. Attól, hogy nem viszik vissza a boltba és csapják oda a pultra, hogy ez vacak, attól még lehet az. Én meg szoktam ezt tenni, és csodálkoznak az eladók, mert senki se hozta még vissza. Mert a legtöbb embert nem érdekli, vesz egy másikat és nem is néz többet az a bolt felé. Valószínűleg tudják, hogy a garancia, szavatosság vagy bárminek is nevezzük, nem ér semmit.
Hogyha kesztyű téma, hol tudok venni akciósan zöld sport kesztyűt?(jó állapot esetén használt is érdekel)
Nem kell a legmodernebb replika darab, de ne is sima túra chopperos legyen.
Idén márciusban a kiállításon is ami akciosak meg faszák voltak, azok egyik se zöldek voltak :(
Kellemetlen az eset. Sajnálom a rossz tapasztalatot a kesztyűvel.
A kollégám nyúzza a mai napig, ide-s tova két éve van meg neki.
Kérlek szólj legközelebb hogy te vagy az aki így jártál és mindenképpen egy törzsvásárlói kártyával próbálom enyhíteni kellemetlenséget.
(Állandó 10% kedvezmény a kártya )
En vettem ilyen kesztyut pont nalatok, es a tepozarja egy szezont se birt ki, elgyengult es folyton kinyilt motorozas kozben. Kenytelen voltam elvinni varronohoz es kapott uj tepozarat, szoval nem olyan jo az a kesztyu.
Az "úgy néz ki" de mégsem ugyanilyen...az nem ugyanez.
Ez egy kifejezetten kényelmes puha bőr kesztyű.
Bárkinek szívesen ajánlom, mert a próba meggyőzi a vásárlókat.
Pont most vittek egyet. Kiváló termék. Ha gondolod nézz be és próbáld fel. Szerintem parádé!
Ha ma el akarsz adni vmit..a gatyat le kell tolni..tovig
Eladnám Arai Nr típusú sisakomat M es méretben használatából eredően pár karcolással.
Ár:6000ft
Eladnám jó állapotú Lazer mx6 X Pro Cross sisakomat M-es méretben.Adok hozzá még egy Uvex szemüveget+egy csizmát ajándékba.
Ár:30.000ft.
Kb 60-63cm-es fejre jó.
http://www.kepesmotor.hu/zart_...
A gyártó viszont ugyanaz. Érdekes.
Kár hogy az emberek nem mondják el ha valamivel rossz tapasztalatuk volt, hiszen az segítség lenne a boltoknak is. Mert olyat többé a boltos sem venne. Akkor ha nem fogy a nagyker sem rendelné , ergo a gyártó kapcsolhatna hogy valami nem stimmel.
Nálunk ha valaki esetleg nem elégedett, azt is megköszönjük, mert az a mi munkánkat segíti a véleményével.
Szerintem egy nagykertől származnak ezek, nálatok is ugyanazt kaptam volna.
http://www.darazsgarazs.hu/ter...
A boltban kényelmes volt. Nem volt vele gond. Viszont amikor már 20-30 kmt motoroztam, akkor lett baromi kényelmetlen. Hiába markolásztam a boltban kormányokat, mégis rossz lett. Mivel nem vittem egyből vissza, ezért nem is tudtam vele mit csinálni, csak eladni. Attól, hogy nem viszik vissza a boltba és csapják oda a pultra, hogy ez vacak, attól még lehet az. Én meg szoktam ezt tenni, és csodálkoznak az eladók, mert senki se hozta még vissza. Mert a legtöbb embert nem érdekli, vesz egy másikat és nem is néz többet az a bolt felé. Valószínűleg tudják, hogy a garancia, szavatosság vagy bárminek is nevezzük, nem ér semmit.
Nem kell a legmodernebb replika darab, de ne is sima túra chopperos legyen.
Idén márciusban a kiállításon is ami akciosak meg faszák voltak, azok egyik se zöldek voltak :(
A kollégám nyúzza a mai napig, ide-s tova két éve van meg neki.
Kérlek szólj legközelebb hogy te vagy az aki így jártál és mindenképpen egy törzsvásárlói kártyával próbálom enyhíteni kellemetlenséget.
(Állandó 10% kedvezmény a kártya )
Ez egy kifejezetten kényelmes puha bőr kesztyű.
Bárkinek szívesen ajánlom, mert a próba meggyőzi a vásárlókat.
Pont most vittek egyet. Kiváló termék. Ha gondolod nézz be és próbáld fel. Szerintem parádé!