Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Tanácsot szeretnék kérni, bukó ügyben. Kinéztem egy HJC TR-1 Mark típusú bukót, 40.000ért potyálják, ami nem számít valami drága kategóriának leírás alapján viszont elég jól felszerelt
"beépített, könnyen kezelhető napszemüveg, cserélhető lencsével, 2 rétegű, könnyű APC (Advanced Polycarbonate Composite) ötvözet héjszerkezet, szélcsatornában tesztelve, szélzajmentes kialakítás, többpontos ACS szellőzőrendszer (Advanced Channeling System), átszellőzőkkel, "SILVER COOL" nedvszívó és szagmentes, kivehető és mosható antibakteriális belsőrész, amely biztosítja a belső párnázat szárazon tartását, kényelmes, stabilan tartó és cserélhető arcpárnák, a cserélhető arc és fejpárna miatt a méretek módosíthatóak, dupla plexizárral rendelkező, zárható, párásodásgátló plexi, UV védelemmel (HJ-09 Anti-Fog), gyorskioldós sisakcsat, kivehető orrmaszk, bogárháló, sisakzsák"
Mi a véleményetek róla, esetleg valakinek van róla valamilyen tapasztalata? Előre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok !

Van valakinek eladó Suzuki Motorsportos citromsárga polár pulcsija ?
XL-es méretben érdekelne.

Köszi, üdv: Imi
Bering esőgatya Houston 2 - PLP020- L-es méret 8000 Ft =- Foktban 12320 akciósan
Bering Lady Riva (új) - T1 azaz Xs-es méret 27.000 Ft
Bering Férfi textil kabát L-es méretben (használt) 18.000 Ft

Valamint Shark S800 S Sisakok.
Sziasztok!
Valakinek eladó Shoei vfx-w sisakja S/M méretben eladó?! Kicsi hiba belefér csak a védelembe ne gátoljon vagy Airoh Aviator sisak ugyan ebben a méretekben!?
Ára: 50-60körül szánok rá!
Üdv.

Eladóvá vált szeretett bukósisakom. AGV GP-PRO karbon héjszerkeztű, kivehető mosható bélés. S-es méret. dupla-D gyűrűs. Hibátlan állapotban, plexi karcmentes fényezés szintén.(persze hajszálkarc előfordul, de használt sisakról beszélünk).

Ár: 35 000 Ft+posta

Érdeklődni itt és vagy emailben: turizsolt94@gmail.com
Sziasztok.
KTM narancs FLM bőrruha eladó:
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Shark s800 sisakok eladók!

Ha valamelyik érdekel jó fényviszonyok mellett csináluk róluk képeket.
Emelett bering használt és új kabátok gatyák (főleg női) is eladók, javarészt megtalálhatók a motorosbizomanyi.hu oldalon, az ottani árból tudok engedni.
Alkudj pofátlanul oszt vidd!

http://aprod.hu/hirdetes/hjc-c...
Eladó 50-es női Suomy motoros kabát. (Törtfehér, kivehető béléses)
http://aprod.hu/hirdetes/suomy...
Ajándékutalvány vehető nálunk!
10 perc alatt tudod elintézni a vásárlást úgy hogy garantáltan nem csalódik aki kapja! Olyat terméket vásárol belőle ami a szívének valóban kedves!
www.darazsgarazs.hu
Postán is!
Protektoros bőrkesztyű eladó!
Van tapasztalata valakinek ezzel a sisakkal?

http://www.motorinfo.hu/shop/bukosisakok/zart-bukosisak/gi
vi/501-runner-feher-fekete-feher-fekete-feher-fekete_12994

Köszi.
Sajnos nekem vállban kicsi és ujjban rövid lett, így eladnám vadiúj Shift Superstreet dzsekimet.
Fekete-fehér színű, S-es méretű (kb. 175 cm/75 kg-ig jó).
Vállnál-könyöknél protektor, hátnál zseb a gerincvédőnek, fényvisszaverők, szellőzők, kivehető thermomellény, 2 külső és 2 belső zseb. Ajándék Shift vállfával(műanyag)!
18000 Ft (+posta), Bp-en lehet felpróbálni.
Szia én szülinapomra kaptam 170 euróba került. azaz 50ezer körül. csak mérethiba miat elado. nem volt még használva csak felpróbálva. 30ezerért szerintem baráti ár lenne érte.
Szia
Altalaban a felnyilosok foleg a varosban celszeruek, nagyibb tempoju turazasnal zajos szeles, foleg a 40ezres kategoria. En a zartat javasolnam
Abbol ami mar jo es akcios az pl kelomotor hjc,superzone kbc scorpion,aproban hasznalt markas pl shoei raid2,quest ,shark, stb
Sziasztok!

Kérnék tőletek egy kis segítséget.
Bukósisak vásárlás előtt állok. Eddig volt egy Akira sisakom ez a sport/SM keverék, ami tökéletesen megfelelt a városi dühöngéshez, illetve az előző motoromon való túrázgatáshoz (Varadero 125). Most viszont nagyobb motoron ülve rendkívül zajos. 30-40e között milyen sisakokat érdemes nézni főként túrázásra?
Akár lehet teljesen zárt, vagy felnyitható, ti melyiket javasolnátok? Továbbá kedvencem a matt fehér szín. Lehetséges tisztán tartani egy ilyen sisakot? :)

Köszönettel, kishajos_hG
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem.Tavaly vásároltam egy JET-822-HELMET felnyitható állú sisakot, a nyitó mechanikája széttört ezért nem tudom használni. Ahol vettem azt mondták, nem tudják beszerezni mert már nem gyártják. Az utána következő modellé meg nem passzol hozzá. Kérlek benneteket aki tud megoldást az írjon.
szia nekem van ilyen cipőm , nagyon kényelmes és jól tartja a bokát . a hátrány , hogy hátú nagy a kivágás ....hidegebb időben fázott benne a lábam hátul , de nyáron melegbe kitűnő .....
szia mi lenne az ára ?
Eladó furious motoros nadrág!
Új nem volt használva,mérethiba miatt eladó.Méret:SX
Állítható övrésszel,oldalzsebekkel.
Cordura nadrág kivehető thermobéléssel, kivehető térd és csípőprotektorral.
Sziasztok! olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy akinek van caberg v2 407 es típusú bukósisakja az h veszi ki a belső bélést? az arc párnát könnyen ki lehet de a belső bélést hogy lehetne?
Eladó Uj ThorMx T-30 as csizma.45 ös méret.! mérethiba miatt eladó! vagy cserélném 43 as ra.
Es hogy megy a biznisz..
Latom keszleted van..