Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyém évek óta bírja...
Nekem az Arlen Ness is szétment félév alatt...
Van egy SHOX Track kesztyűm is (már nem használom), amit 2 éve vettem és még mindig hibátlan. Az egyébként 8000 FT volt. .
Hát igen. Mondjuk én 30e-ért nem ezt vártam.
Isten hozott a klubban!
3 alkalom után kilyukadt a jobb kezem mutató és középső ujján a fékkartól.Vissza vittem és kicserélték,majd a 2. használat után felszakadt a tenyere a gázkartól...Inkább ráfizettem 5000-et és Arlen Nessre cseréltettem(elméletileg 1 cég,de ég és föld)-azzal 3éve nincs gond.
Majdnem , ezért írtam nagy betüvel a végére, hogy HU, nem com.
Knox handroid
kicsi! :(
kesztyűt akartam ìrni.
Mennyit szánsz a kesztűre?
Csak mugen race-t ne vegyél! Az tavaly megvettem a legdràgàbb ( elvileg legjobb) kengurubőr kesztyűjüket ami 3 hônap hétvégi motorozàs után két helyen elszakadt, és szinte az õsszes felirat lekopott rôla. (Kidobott pénz volt) Fantasztikus hazai termék.
Sziasztok!
Speed kesztyűt szeretnék venni. Tudna valaki ajànlani olyan kesztyűt, ami àr-érték arànyban jó és nem csillagàszati az àra? A gagyi kínai alpinekoppincs nem érdekel, huszonezerért 1000km utàn kilyukadt a tenyere.
Mekkora csizma kellene?
Keresek cross szemüveget,ruhát,csizmát!
Sziasztok!

Eladó a kétrészes ruhám!
Akito 48-as kétrészes eladó!

Üdv!
https://www.facebook.com/pages...
Ducati 50 méretű új2 részes bőrruha eladó.
Igen azt hiszem igazad van, bokától felfele nem véd semmi. Hmm csak ne tetszene úgy. Mind1 csizmára gyúrok inkább, aztán később beinvesztálok egybe :)
nem ez a címed?
mrgabi kukac gmail pont com
hmm...nem jött semmi
Sziasztok,eladó 2db eredeti No Fear MX felső.Erős L-es méret.Vadi újak,7e ft/db fix áron.