Motoros kabát MIR Cordura XL-es,szél és vízálló,
kivehető termo béléssel,protektorokkal,keveset használt,
ujszerü állapotban eladó.
Ár:22000ft
Érdeklödni: piki24@vipmail.hu
http://www.sportmotor.hu/teszt...
Van egy ilyen Schuberth Concept sapkánk 29.990-ért, mint a tesztben szereplő.
Az ami nálunk van az is használt, de a tesztben fotózottnál sokkal szebb állapotú.
Szia.Neked nem párásodik a sisak.Tudom tudom ,pinlock meg minden ,de ilyen időben nekem párásodik,állítottam már mindenhogy rajta a pinlockot... ,de párásodik.Amúgy nekem nem nyom sehol, csendes nem huzatos szóval király.
Ezzel nem lesz bajod autopalyan..
Hipotetikusan mondom ha mentem volna a 3 shoei sisakommal 300 as tempot palyan akkor egyik sem lett volna zajos annal a sebessegnel sem
Annyi fejlodes van hogy az xr1000 dobalta a fejemet kicsit 2 felett de a gtair egyaltalan nem max temponal sem. Zaj meg alig..
Sziasztok!
Ha valakinek szüksége van olcsó,de márkás motoros cuccokra akkor nézz szét termékeim között, mert lehet nálam megtalálod amit keresel.
1.-csizma:Gaerne motoros túracsizma (44-es) 14.900.-
Különleges túracsizma kemény igénybevételre. A lábfejnél többállású csattal, a lábszárnál belül fűzővel, kívül tépőzárral lehet tökéletesen a lábhoz illeszteni. Kemény sípcsont és bokaprotektorai vannak, rugalmas betétei miatt mégis könnyű benne mozogni. Vízálló, világjárásra ideális!
2.csizmaCrane motoros túracsizma (38-as)9.900.-
Vízálló, szélálló túracsizma. Sípcsontvédő és bokaprotektorok vannak benne, cipzárral és tépőzárral záródik. CoolMax vízálló membrános béléssel. Nagyon keveset volt használva, ennek megfelelően tiszta és szagmentes. Szinte új.
3. Krossz mez: Alpinestars cross mez:4.900.-
Újszerű állapotú, M-es méretű cross mez. Nincs összedzsuvázva, megsárgulva, egy egészen apró szakadást kivéve olyan, mint egy új. Páncélra rámegy.
4: HJC FG-15 üvegszál-kevlár bukósisak (L-es)14.900.-Ennek a HJC sisaknak a matt fényezésű héján szinte nem is látszik a használat, ami nem csoda, hiszen alig használt, fiatal darab. Kivehető arc- és fejpárnái frissen tisztítottak, és szintén kitűnő állapotban vannak. Plexije gombbal fixálható, hogy nagy tempónál se tudjon felnyílni. Egyetlen hibája, hogy a plexijén apró, a kilátást amúgy nem zavaró karcok vannak.
Érd:http://hasznaltmotorosruha.hu/
Sokan mondták, hogy sokkal csendesebb mint egy sport sisak, ez az egyik legfontosabb szempont nekem. A csat tényleg kicsit macerás, de remélhetőleg csak megszokást igényel. Ezelőtt egy Shark RSI-m volt de abban meg lehet süketülni.(Autópálya tempó felett) Mondjuk csak 130-150 felett volt zavaróan hangos....annál többel meg úgysem mehet az ember... Egyenlőre nagyon tetszik az új sisak, dizájnban és minőségben is nagyon ott van, meg kényelmesnek is tűnik. (Bár ez utóbbi dologra majd csak egy hosszabb motorozás után derül fény.--arra meg még sajnos jó pár hónapot várni kell )
de hogy rosszat is mondjak róla
a bal fülemet nyomja vmiért, télen szétszedem belül megnézem van e baj vagy csak az én fülem lett nagyobb
a másik a csatt.. na azzal küzdöttem az elején, kb 1 perc volt mire bejátszottam. most eljutottam 5 sekundumig, úgyhgy fejlődök
mit mondjak..sokkal jobb mint az xr1100.napszemüveg kibaszott jó..
az xr1100-nél a huzat (belül)120-tól felfelé már volt, de a gt-air 200-220 ig egyenesen ülök, utána lesz huzatos belül. a kinti zajszintje hasonló mint az elődjének, nagyjából semmi
Hát a Spidi egyrészese jobban tetszik. De biztosan felpróbálom mindkettőt a választás előtt. Egyébként a Spidi egy 50-nel drágább mint az Alpinestars montegie. Meglátjuk...
Az új sisak egyébként SHOEI GT AIR journey , a csizma és a kesztyű egy gyártótól ALPINESTARS. Előbbi S-MX PLUS 2013, utóbbi GP PRO 2013 TRACK.
KawaBBusa- Ha jól tudom neked is egy GT Air-ed van...mik a tapasztalataid vele?- -- Mert nekem csupa szépet és jót mondtak róla
De, köszi....