Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Five RFX1 ?
Sziasztok!

Eladó 2 pár motoros csizma: Probiker túra - 43-as és Outstars speed - 44-es méretben! Mindkettő szép állapotú.
L-es sportkesztyű valakinek? Kék előnyben, de azokkal a kínai Alpinestars, Spidi, és a többivel hanyagoljatok, egyszer vettem itt valakitől, soha töbet, a Shox többet ért annál.....de megsérteni senkit nem áll szándékomban!
fake14@freemail.hu előre is köszi
Szia még nem rendeltem semmit csak az árakra vagyok kíváncsi :)
Sidi Vortice csizmát vettem én is 1.5 hónapja. Érdemes lenne felpróbálnod mielőtt rendelsz, mert nekem pl 2számmal nagyobb kellett belőle mint az utcai cipőmből.
ok adj egy mailt és utána nézek
Kiváncsi vagyok az árakra
shoei xr 1100 bradley
ALPINESTARS KESZTYŰ SP-2 2013 FEKETE-FEHÉR Xl-es
Csizma, Sidi Vortice Air (Fekete) 45 ös
HJC Sisak R-PHA 10 Plus Cage MC1
hello van egy eladó 48 as bőr ruhám 5x talán ha volt rajtam meg egy 43 mas bakancsom ! 55 000 a ruha az ár irány ár ! bakancs 25 000 az is irány ár !
Én olaszból hozok be cuccokat ha megmondod mi kell akkor tudok árat mondani valószínűleg olcsóbbat mint itthon....
Sziasztok.

Ma vettem egy Agv skyline bukósisakot. Véleménye, tapasztalata van róla valakinek esetleg? Nem ilyet akartam egyébként eredetileg venni de ez illeszkedett jól a fejemre így ez lett.
Sziasztok tud valaki Budapesten olyan boltot ahol Sidi csizma Alpinestars kesztyű és HJC esetleg SUOMY sisakok vannak vagy ahol érdemesebb szétnézni....Köszi.
Emailra kérnék egy átat,és pontos méreteket.

Nadrág:Derék,csipő,comb(közvetlen az üllepe alatt) szár külső belső teljes hosz.

szotyilow@citromail.hu
Eladó cuccok!
Akit érdekel, keressen nyugodtan!

Caberg V2R bukó:
V2R sisak

B-Star kabát:
B-Star kabát
Shark Speed-R Sauer L-es eladó 85.000 Ft
Január 6-tól minden héten más akciós termékkel szeretnénk elérni hogy az év valóban jól induljon minden kedves vásárlónk számára.
Az akciók minden hétfői nyitástól, a szombati zárásig érvényesek!
Részletekért KLIKK!

Január 6 -11-ig a NOLAN N71 bukósisakunkat 86.900Ft helyett 44.990Ft-ért lehet
megvásárolni.(Pinlock, napszemüveg , levehető áll, kommunikáció előkészítés)

Január 13- 18-ig Protektoros Cordura nadrág 24.990Ft helyett 19.990Ft
Német, extra minőségű termék! 100%Vízlepergető külső rész.

Január 20-25-ig Olasz valódi bőr motoros kabát 50.000Ft helyett 19.990Ft

Január 27-Február 1-ig Motowell beépített Bluetooth kapcsolattal rendelkező , napszemüveges integrált bukósisak 36.990Ft helyett: 19.990Ft

Február 03-08-ig : BF T Fluor láthatósági vagy egyszínű fekete ( választható) kabát.
Német, extra minőségű termék!100%Vízlepergető külső rész.
35.990Ft helyett 29.990Ft

Február 10-15-ig: Női protektoros Cordura nadrág 17.990Ft helyett 12.990Ft

Február 17-22-ig Protektoros Farmernadrág (férfi.és női modellek is) 29.990Ft helyett 11.990Ft

Február 24-től Március 1-ig Furious cross – Enduró csizma 36.000Ft helyett : 24990Ft

A termékekről bővebb információ a www.darazsgarazs.hu oldalon
Kollégáink telefonon, vagy e-mailben is szívesen nyújtanak felvilágosítást a termékekről, illetve az aktuális készletről.
Minden termék postán is megrendelhető!
0670 246 71 50
Esetleg ha kell valakinek:

http://aprod.hu/hirdetes/hjc-c...

Alkudj pofátlanul oszt vidd ha kő próbád fő, nem macskazsák...
eladóvá vált egyszer használt csizmám Forma Ice 38as.dobozban-blokkal.hibátlan állapot. shoban vettem 87 ezerért
. 40 ért adom.
Budapesten bármikor megtekintehő.
0630-877-9897
Sziasztok
Van egy NoFear Trophee MX típusú cross csizmám . Érdeklődni szeretnék, hogy lehet-e hozzá vásárolni, szerezni csatot mert sikerült letörnöm .
Köszi aki tud segíteni :) !
Caberg v2r xhosa beépített napszemüveges használt de nagyon jó állapotú sisakom eladó! az ár NEM irányár!
Ismerősöknek a Schubert-ek plexijéről is lehámlott a páragátló réteg, de gariban cserélték nekik (Euromotor) és asszem még számlát se kértek.
Volt egy széria a Sharkoknál is, az iridiumos plexikkel, de a Fokt is cserélte számla ellenében. Mondjuk az a plexi 25rongy!
szia

rossz hírem van. én annó hasonlóan jártam az enyémmel. én lemostam szappanos vízzel kívülröl a bogarakat, viszont egy csíkban befolyt belülre is. sajnos abban a csíkban nekem is le jött róla a párásodás gátló réteg. én a Shox-ban vettem. mivel vidéki vagyok így elvittem egy közeli boltban akivel szerződésben állt a Shoxsz. őszintén elmondtam mi történt és láss csodát kicserélték újra. én azóta lecseréltem egy pin-lok-os plexire, azóta ilyen gondom nincs.