Koszi. Kozben kezmeleg vizben megmostam a plexit, es valami takony reteg jott le rola. Lehet be volt fujva gyarilag valamivel? Ez sosem fog kiderulni, de legalabb ujra atlatszo lett...
Nekem suomynál volt olyan hogy rá volt vasalva belülről a plexire egy szinte koton vékony ilyen fólia réteg... rohadt zavaró volt, és mállott is le... szerintem ilyesmi lehet nálad is... csapból jövő forró víz alatt áztattam, és szép lassan húzogattam le róla mint az elhalt bőrréteget... majd láss csodát a kilátás is tisztább lett rajta... sztem ilyesmi lehet nálad is... feltételezem a párát nem dörzsiszivaccsal törölted, tehát nem a plexi károsodott hanem valami ami rajta van... az meg nem kell oda! szvsz
Sziasztok. Uj Agv k3 as bukot vettem itthon ujra felvettem es beparasodott de ez nem egyszeru para mert a belso fele foltos lett kezzel megprobaltam torolni de semmi. A folt ott maradt. Olyan erzes mintha smirgli lenne. Tudok tenni valamit hogy meggyogyulhon?
Koszi elore is.
sziasztok cross csizma eladó (axo boxer ) szép állapotban 44 méret vagy csere goretex ruhára ráfizetéssel (shox és társai nem érdekel ) tel 06203452964 képet mailba tudok küldeni
Most már én is azon az állásponton vagyok, hogy jót vagy semmit. Talán már azt sem bánnám, ha hamarabb menne tönkre, de érezzem benne a motorozást, mert azért az nem járja, hogy amikor állva sebességet akarok váltani az járjon az eszembe hogyan fog sikerülni. Láttam itt az interneten bokacsuklós gaerne sg-10 50000Ft és sidi crossfiere 100001 Ft vajon milyen lehet, mert már csizmával alszok és azzal ébredek.
Én az SG-1-et 2004-2005 telén vettem (mondjuk akkor 67e-t tényleg durva volt kiadni érte) és tavaly tavasszal, vagy 40e km (ebben volt túra, krossz- és supermoto pályázás, enduro, szóval kb. minden) után adtam el, teljesen használható állapotban (mondjuk egy talpalás azért már ráfért volna).
Szóval hosszú távon tényleg a drága az olcsó(bb)...
Krosszcsizmából még nekem se sikerült jót venni. StylMartin, Axo, W2,Forma, Fly mind szarok. Nekem 100 üzemórát egyik sem bírt ki Mostmár vmi faxa néne cak az meg drágaszág lesz ,
Igaz, nekem csak 9000 km van benne, de gond nélkül bírta eddig. Idén nem volt olyan túrám, ahol ne áztam volna szarrá, ezért szereztem be GoreTex-es ruhát, és most már csizmát is. Szar az, amikor a napi 600 km-es túra elején úgy megázol, hogy ki kell önteni a pihenőnél a vizet a csizmából.....igaz, nyáron megszáradt pár óra alatt Viszont a csizma nem eresztette el a ragasztást, és semmi nyoma rajta az ázásnak. Nekem egy velúros, három csatos van.
Ha már itt tartunk, valaki nem tud ajánlani GorTex-es kesztyűt? Olyat, ami nem téli.
Hogy már végre megérthesd, van nehéz terepre, és van aszfaltra csizma. Teneked, ha jól értem közútra kell, ide nem a dög nehéz és otromba crosscsima, hanem a finomabb motoros csizma való. Itt nincs., hogy város meg nem város, városban is ugyan az kell mint a külterületen, az számít milyen úton,pályán akarod használni.
Gyalogolni tényleg nem egy élmény korsszcsizmában (bár ezt is fajtája válogatja hogy melyikben mennyire nem), viszont utcai motorozásra (is) teljesen alkalmas, ha nem volna, a futárok közül sem nyomnák sokan olyanban. Meg én se tudtam volna már vagy 50e km-t elmotorozni aszfalton bennük.
Utcai csizmákat nem ismerem, azért nem is tudok ajánlani semmilyen márkájút, de az biztos, hogy neked utcára nem lesz kényelmes a cross csizma, nem is beszélve arról ,ha gyalogolni kellene benne.
Az alpinestars tech 3 az egyik legolcsóbb csizma. Itt az apróban is árulnak újakat Pápán az ára 30000 Ft. Hasonló csizma ,a Scott Mx 250-450. Utcai motorozáshoz, az utcai csizma való.
Koszi elore is.
Tapasztalattal rendelkező bajtársak véleményét kérném.
Melyik lenne a jobb választás?
http://www.shox.hu/agv-k3-bukosisak/?p=2110080100100L
-vagy ez.
http://www.motorinfo.hu/shop/bukosisakok/zart-bukosisak/icon/airma
da-medicine-man-orange_12435
Előre is köszi.
Szóval hosszú távon tényleg a drága az olcsó(bb)...
de nagyon jók, nekem a tcx speedway ami ki van téve a gyűrődésnek de nagyon jól bírja
koszonom a segitseget
TCX
Ha már itt tartunk, valaki nem tud ajánlani GorTex-es kesztyűt? Olyat, ami nem téli.