Kettő haveromnak van (vagy legalábbis volt) Marushin,,,1 éves korára szétpergett a belseje, de a szó szoros értelmében,,, a műbőr szarrá repedezett a tarkó részénél,,,varrások szétmentek benne, csat elb@szódott,,, szóval, amit írtam,,, korántsem alaptalan.
Nekem Shark S500 Air van,,,öt éves elmúlt,,, és hibátlan,,, most lett véve egy új plexi rá,mert a régi már elég karcos volt, de ennyi...
De a kérdés nem erről szólt, csak viszonyításnak írtam ide,,, ezt,,, nyugodt szívvel ajánlanám bárkinek, nem is egy horror ár,most olyan 35 körül van...
jókis sisak örülnék is neki de sjnos a pénztárcám már nem annyira
de körülnéztem és használtan vannak Schuberth concept sisakok elfogadható áron és ahogy olvasom elég jók is
a 888-as is zajos sisak...
én is ugyanebben a cipőben jártam,mint te,végigjártam majd az összes márkát és típust,mire megtaláltam a megoldást:
marushin rs1
ez hülyeség...
a marushin a saját kategóriájában a legjobb(100-150 eur),a karbon sisakja pedig kurva jók...
az AGV-k,na azok egy rakás szarok és az áruk is iszonyatos...
sziasztok! Ha hiányzik valami felszerelésétek a motorozáshoz nézz szét nálam sok olcsó jó termékek között válogathatsz!
Széles utat! http://hasznaltmotorosruha.hu/
Nekem scorpion exo 500 air-em van, ok nincs tapasztalatom más sisakkal de ez nagyon bejön. Ráadásul járt hozzá pinlock (nuku párásodás), beépített napszemüvege van, a szélzaj sem volt eddig még zavaró, most hétvégén megyek egy nagyobb etapot vele. Bp-i vagy? A Becsi úton a Superzone-ban szerintem biztos tudsz próbálni
Üdv
Bukósisak vásárlása előtt álok mert ami most van abban már elviselhetetlen a szélzaj 100km/h felett.
két sisakot néztem ki, kinek mi a véleménye róla, szélzajról kényelemről?
marushin 888nx illetve lazer Vertigo
Nekem Shark S500 Air van,,,öt éves elmúlt,,, és hibátlan,,, most lett véve egy új plexi rá,mert a régi már elég karcos volt, de ennyi...
De a kérdés nem erről szólt, csak viszonyításnak írtam ide,,, ezt,,, nyugodt szívvel ajánlanám bárkinek, nem is egy horror ár,most olyan 35 körül van...
de körülnéztem és használtan vannak Schuberth concept sisakok elfogadható áron és ahogy olvasom elég jók is
az örök álom...
én is ugyanebben a cipőben jártam,mint te,végigjártam majd az összes márkát és típust,mire megtaláltam a megoldást:
marushin rs1
a marushin a saját kategóriájában a legjobb(100-150 eur),a karbon sisakja pedig kurva jók...
az AGV-k,na azok egy rakás szarok és az áruk is iszonyatos...
Széles utat!
http://hasznaltmotorosruha.hu/
Bukósisak vásárlása előtt álok mert ami most van abban már elviselhetetlen a szélzaj 100km/h felett.
két sisakot néztem ki, kinek mi a véleménye róla, szélzajról kényelemről?
marushin 888nx illetve lazer Vertigo