Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szélzaj mekkora benne illetve mekkora sebességtől kezd zavaró lenni?
Kettő haveromnak van (vagy legalábbis volt) Marushin,,,1 éves korára szétpergett a belseje, de a szó szoros értelmében,,, a műbőr szarrá repedezett a tarkó részénél,,,varrások szétmentek benne, csat elb@szódott,,, szóval, amit írtam,,, korántsem alaptalan.
Nekem Shark S500 Air van,,,öt éves elmúlt,,, és hibátlan,,, most lett véve egy új plexi rá,mert a régi már elég karcos volt, de ennyi...
De a kérdés nem erről szólt, csak viszonyításnak írtam ide,,, ezt,,, nyugodt szívvel ajánlanám bárkinek, nem is egy horror ár,most olyan 35 körül van...
jókis sisak örülnék is neki de sjnos a pénztárcám már nem annyira
de körülnéztem és használtan vannak Schuberth concept sisakok elfogadható áron és ahogy olvasom elég jók is
téényleeeg bakkeer
meg még a békebeli időkből chatponthu
ismerős vagy..de aztan rájöttem, jártál be aGyulai Shell-re :) ott dolgoztam
CBR naaaa
Vbr 600 F4i
az örök álom...
Koszi a valaszt!neztem en is a superzone-t de nem jarok arra mostanaban.Londonban vagyok
a 888-as is zajos sisak...
én is ugyanebben a cipőben jártam,mint te,végigjártam majd az összes márkát és típust,mire megtaláltam a megoldást:
marushin rs1
ez hülyeség...
a marushin a saját kategóriájában a legjobb(100-150 eur),a karbon sisakja pedig kurva jók...
az AGV-k,na azok egy rakás szarok és az áruk is iszonyatos...
Marushin egy szar jó reklámmal, meg minőségéhez képest aránytalanul magas árral,,,valami másban gondolkozz...
és mi lesz az XR helyett?
2013-as Fekete színű "L" méretű Alpinestars GP pro eladó. 25.000 Ft
sziasztok! Ha hiányzik valami felszerelésétek a motorozáshoz nézz szét nálam sok olcsó jó termékek között válogathatsz!
Széles utat!
http://hasznaltmotorosruha.hu/
Nekem scorpion exo 500 air-em van, ok nincs tapasztalatom más sisakkal de ez nagyon bejön. Ráadásul járt hozzá pinlock (nuku párásodás), beépített napszemüvege van, a szélzaj sem volt eddig még zavaró, most hétvégén megyek egy nagyobb etapot vele. Bp-i vagy? A Becsi úton a Superzone-ban szerintem biztos tudsz próbálni
ők is eladók. na ők már 3x voltak rajtam :D de tényleg, aki ért hozzá az láthatja hogy a belső bőr egyáltalan nem kopott. 30.000 Ft
10.000Ft . Ha véletlen itt nem lennék, irjatok a : sangi86@freemail.hu -ra
Sziasztok! van eladó Hondás mezem, szinte uj,sajnos 1x volt rajtam... ha érdekel irjatok!
Üdv
Bukósisak vásárlása előtt álok mert ami most van abban már elviselhetetlen a szélzaj 100km/h felett.
két sisakot néztem ki, kinek mi a véleménye róla, szélzajról kényelemről?
marushin 888nx illetve lazer Vertigo
Már megtaláltam, bocsi, de nekem nagy a méret is...
A bukót mennyiért adnád?
eladó nagyon szép állapotban lévő 1 hónapot használt Airoh cross bukósisak hozzávaló új scottl szemüveggel L méretben 1300g a súlya