Van egy eladó, teljesen új Scott voltage x szemüvegem!
Abszolút használatlan, ezüst színű, cserélhető lencsés, 100% UV szűrős, letépős, szilikonozott, csúszásmentes pánt.
Letépőm nincs hozzá, az ára csak a szemüveget tartalmazza, dobozostól, papírostól: 10.000 Ft! Boltban 15 felett van.
Posta előre utalás után ingyen van, utánvétet nem tudom állni.
Racer Toho, és Racer Jive bőrruhák (újak) 46-os méretben eladóak az eredeti ár feléért.
Teljesen új ruhák.
79990Ft a szett (alsó - felső)
Prémium kategória , bohóc árban!
Ilyen többet nem lesz! Ragadd meg a lehetőséget!
Nagyon korrektek itthon jelenleg, legalább is a Bázis motornál! Le a kalappal, a Szinte a kinti áron áron adják a cuccokat persze némi eltérés van, max 3 000,- Ft Ez az euro váltástól függ feltételezem, ez simán belefér... Sőt találtam egy pár olyan cuccot, ami itthon olcsóbb volt, mint kint, elég sok akciójuk is van. Én meg voltam az árakkal elégedve meglepő módon. Konkrétan nem volt érdemes kiutazni (benzin stb) mert az árkülönbség ez a 3 000,- ft nem érte meg... annyi, hogy kint sokkal nagyobb az áruválaszték, több méretsor van, stb... Nagyon kellemeset csalódtam. Februárban jártam a Bázisban, azóta nem tudom, hogy alakították az árakat, a weblapjukon ahogy nézem, emeltek így szezon kezdetére... Kint most személyesen nem voltam egy ideje, de az árakat a neten mindig össze hasonlítom, azt folyamatosan nyomon követem!
itt a ruha,bár a fotók nem adják vissza az állapotát,mert a ruha karc,és kopásmentes,sehol nincs megkopva a szine sem,se a fenékbél,se ott ahol a csizmánál érintkezik a nadrág szára,se a kesztyűnél,se elöl a hasnál,mert utasruha,kb 3szor volt felvéve,2 év alatt.az asszony nem akar felülni az r6-ra,inkább veszünk drag 1.1-est. akabáton fekete a felirat,csak vékony vényvisszaverővel is körbe van varva az írás ,az fénylik elől és hátul is. a kabát szellőzik az elasztikus anyagnal,mint mindegyik,plusz 4 zipzár kinyitásánál plusz 4 szellőző van ezt is fotóztam.
Abszolút használatlan, ezüst színű, cserélhető lencsés, 100% UV szűrős, letépős, szilikonozott, csúszásmentes pánt.
Letépőm nincs hozzá, az ára csak a szemüveget tartalmazza, dobozostól, papírostól: 10.000 Ft! Boltban 15 felett van.
Posta előre utalás után ingyen van, utánvétet nem tudom állni.
06/30-386-87-83
http://auto-motor.vatera.hu/mo...
link
Teljesen új ruhák.
79990Ft a szett (alsó - felső)
Prémium kategória , bohóc árban!
Ilyen többet nem lesz! Ragadd meg a lehetőséget!
Nagyon korrektek itthon jelenleg, legalább is a Bázis motornál! Le a kalappal, a Szinte a kinti áron áron adják a cuccokat persze némi eltérés van, max 3 000,- Ft Ez az euro váltástól függ feltételezem, ez simán belefér... Sőt találtam egy pár olyan cuccot, ami itthon olcsóbb volt, mint kint, elég sok akciójuk is van. Én meg voltam az árakkal elégedve meglepő módon. Konkrétan nem volt érdemes kiutazni (benzin stb) mert az árkülönbség ez a 3 000,- ft nem érte meg... annyi, hogy kint sokkal nagyobb az áruválaszték, több méretsor van, stb... Nagyon kellemeset csalódtam. Februárban jártam a Bázisban, azóta nem tudom, hogy alakították az árakat, a weblapjukon ahogy nézem, emeltek így szezon kezdetére... Kint most személyesen nem voltam egy ideje, de az árakat a neten mindig össze hasonlítom, azt folyamatosan nyomon követem!
Üdv Kill.
Vagy adsz emailt vagy kuldj nekem egyet kerlek
Thh txc cross bukó.M-es Karcmentes,tiszta belső sisaktartózsákkal-15eFT
FoxFormaPro cross csizma,ujszerű, hibátlan talp,csattok 43-as-22eFT
NoFear Rouge cross nadrág,fenekén enyhe kopással,nem szakadt foltozott sehol 36-XL-12eFT
Bármi kérdésed van írj e-mailt.
m.pasztor@freemail.hu
Mi az ara?
Kepeket es arat majd rakj fel..
de nem is shox áron. :-))))))))))
Eladó a képen látható AGV Air-Tech típusú, ÚJ, XL-es bukósisak!
Ár: 40.000 Ft
Érd.: 06-30/951-26-81 Gábor
Székesfehérvár
Eladó a képen látható Marushin 888, ÚJ, L-es bukósisak.
Ár: 35.000 Ft
Érd.: 06309512681 Gábor
Székesfehérvár