Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eladó nagyon szép állapotban lévő 1 hónapot használt Airoh cross bukósisak hozzávaló új scott szemüveggel L méretben 1300g a súlya
ár 25 000ft fix
Eladó:
Alpinestars Black Label (XL)
Akito desert (kordura, XL, nadrággal együtt)
Roleff (kordura, XL, nadrággal együtt)
Nolan N84 (2db, L, M)
Kesztyű (Keprotec, XL)
45 az nem bazi nagy, pont a méretem.
amúgy igen, érdemes külföldön megnézni...vagy ebay.
Sziasztok!

Keresek fekete női cszmát 38-as méretben!
Sziasztok!
Vannak olcsó eladó motoroscuccaim, ha érdekel nézd meg weboldalam. Ime egy kis ízelítő képekben.
http://hasznaltmotorosruha.hu/
kínai cipő 5 ezerért vs nike 12ért
ugyanez a csizma is........
Ha így vesszük nem drága a Sidi, csak egyszerre soknak tűnik. Azért 30- 35 ezerért is elvárható lenne egy kis tartósság. Nézegettem a vertigokat akciósan csak kicsi vagy bazi nagyok vannak, 45 46 méretben azt üzenték nézzem meg 200 km-el arrébb
nem egy szezonra veszed. nekem a második sidim van immár 6. éve , nem azzal kezdtem (diadora---nem rossz minőség de kényelmetlen) de összespóroltam rá.
60 körül már kapsz vertigot---akcióban még alatta is, ez a prexport aminek meg leesik a talpa egy szezon alatt 30pluszpárezer forint...akkor melyik a drága?
Tudom, hogy furin hangzik, a Probiker az bírta, mostanában meglepően jó cuccaik is vannak, persze nem az alsó árfekvésben, és a Vanuccival is meg vagyok elégedve, jókat hallok vissza, de itthon horror az áruk. Én az idei szezont egy Dainese csizmával indítom, remélem nem fogok benne csalódni!
Az XPD-m pl jó, annak csak az anyag (valamilyen bőr utánzat) külső része hámlott le, de funkcionálisan semmi baja, csak ronda lett...

Vanucci VTB család tagjai jók, de az RV4-ek is jók.... (ezek sportosabbak az előzőek inkább túrásabb jellegűek) csupa-csupa jókat hallok róluk.
nekem csak a pozdorjacsavar fogta meg.......
fél csizma árát ráköltöttem ragasztóra, nagy kár volt.....
Tavaly ragasztattam (a már mást boldogító... ) Berik csizmám talpát, utána már nem volt gond vele (mondjuk olyan sokat nem is mentem vele utána.. max 7-8 ezer kilométert)
ez a csizmatalp ragasztás akkor nem csak engem szívat....
nincs olyan anyag ami megfogná
Ott van még akkor a Gaerne is
Szia!

Köszi a véleményt!
Az a feneség az egészben, hogy nem hallok jót a Suomyról, Alpinestars-ról is hallottam, hogy levált a talpa, állítólag a Diadora se az igazi. A Sidi meg nekem sajnos túl drága:
Szia!

Nekem az első csizmám Perxport volt ennek az elődje!
Hát én nagyon nem voltam vele megelégedve, pláne, hogy a Karasnában vettem Horror áron!
Egy ideig nem volt vele baj, pedig nem is használtam sokat.
A vízállóságát az első esőnél erősen kétségbe vontam, miután cuppogott a lábamon, a szellőztetője letörött, a talpa, konkrétan egy hosszú túra kezdeténél, még a városból sem értem le, egyszer csak levált!, még jó hogy volt nálam motoros cipő, csere át és tovább. Elvittem cipészhez de, se itthon, se külföldön nem tudták úgy megragasztani, hogy ne jöjjön le... ugyan úgy lejött a talpa.

Erre egy 3 hónapra rá, az egy jó barátom, meséli milyen jó csizmát vett, persze pont ugyan olyat, de legalább ő bagóért vette...
Meséltem neki, én hogy jártam, kb,másfél, két hét használat után mesélte, hogy ő ugyan úgy járt vele, mint én talpa le, és ennyi...
Szóval, én a helyedben nagyon meggondolnám!
Ami érdekes, hogy szintén ugyan akkor vettem a Karasnában 250-ért egy komplett bőr ruhát Prexportot, az jó, kisebb gondok vannak, mint hogy a kabáttal nem össze cipzátrozható a nadrág, de közölték velem a Karasnában, hogy plusz 6 ezer ft-ért megcsináltatják... vicc, egy helyen a cipzárnál a cérna elszakadt.
Tehát a ruha maga jó, a kesztyű jó (22 500,- Ft volt) sőt.

De a csizma: pocsék volt!
Köszi Titi!

Nekem is erre húz a szívem.
Szia. Prexport sonic.. 2éve használom, igaz esni nem estem benne, illetve egyszer még supermotom volt kimentem terepre és leléptem egyszer a homokba menetközbe, de jól fogta a bokám, persze nem is volt komoly esés. Tehát két éve használom, baja, csak annyi van, hogy ha nem húzod le teljesen a zipzárt, akkor belül a perforált "bélés" könnyen kiszakítod a varrásnál a sarkaddal, nekem sikerült, de ez nem zavaró és ezenkivül semmi baja. szerintem megéri azt a 30 ezret, bár én még 27ért vettem akciósan.
A 4. lemaradt:
Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata az alábbi csizmákkal?

Prexport Evo
Prexport Fast
Prexport Sonic
Stylmartin Roadjet

További jó locsolkodást!

Tel:70 4270156
Eladó 56os új illatú,protektoros(váll-könyék)kivehető, cordura erős anyagú., fényvisszaverős logók és a háton csík...könnyű kényelmes viselet...25 irányáron....
Eladó:
Alig használt ( 2x) Roleff cordura kabát ..kivehető téli béléssel, külső-belső zsebekkel,szellőzőkkel...protektorokkal.Nadrággal összezipzárazható...
TELJESEN ÚJ ÁLLAPOTBAN.
Irányár: 21 500Ft
Igény szerint postázom is....( a postaköltség nincs az árban)Az ár enyhén alkuképes.......
Tel. 0670 9409 606
xxsanyi@citromail.hu
Írj mailt...
Szia, pohi engem érdekelne XXl-es