szia,
a ruha fekete,de holnap úgyis megyünk motorozni elő lesz véve,és rendes fényben csinálok fotókat róla.az árán még nem gondolkodtam,te milyen árfekvésben gondolkodtál?
női vanucci bőrruhát eladnánk tipusváltás miatt,164cm és 50 kg a hölgy aki hordta pár alkalommal, kétrészes,összezippezhető kétféleképpen, teljesen körben vagy csak a deréknál is.hibátlan állapotban,protektoros. holnap csinálok hozzá fotót,2011-ben vettük.
Nem tudja valaki véletlenül, hogy honnan tudnék rendelni Berik LP-5927-BK bőrnadrágot?
Ausztriában néztem Wienerneustadtban de pont a méretemben nem volt ez a fajta. Viszont legalább tutira tudom, hogy 54-es kell belőle.
Köszönöm előre is mindenkinek a segítséget.
Sziasztok!
Eladó vagy cserélhető a kabátom, érdekelne cserébe s-es sisak, 44-es sport csizma, xl-es kesztyű. Természetesen értékegyeztetéssel.
A dzsekiben protektorok nincsenek, már így vettem. a nyaka kicsit megkopott a sisaktól, az ujja a kesztyűtől, de ezeken kívül hibátlan.
2 szezont használtam, de 3000 km-nél nem mentem többet összesen.
irányára 20k
Nincs mit! A bőr részével semmi gond nincs. A fehér műanyag rész viszont vesztett a hófehérségéből, egy kicsit sárgult, de nem vészes. Szerintem nincs is olyan fehér csizma, ami megtartaná fehérségét. Az első csizmám is fehér volt és akkor megfogadtam, hogy soha többet. Aztán a mostani is fehér. Ha racionálisan nézzük, akkor a fekete jobb, nincs vele annyi baj. Viszont kinézetben a fehér sokkal szebb, nálam emiatt ő nyert.
Nekem most az van, elégedett vagyok vele! Kimondottan szeretem benne, hogy a váltásnak megerősített rész, végig nyúlik az egész orrán. Az előző csizmámnál ez nem így volt és mivel eléggé orrheggyel váltok, ezért ott kikopott. Sétálni ez sem a legtökéletesebb, de nem is arra van kitalálva. A váltós oldalinak, a talpa középrészén, azok a kis kitüremkedések lekoptak. Nem bántam meg, hogy ezt vettem tavaly, pedig Sidi-n és Alpinestar-on is agyaltam.
a ruha fekete,de holnap úgyis megyünk motorozni elő lesz véve,és rendes fényben csinálok fotókat róla.az árán még nem gondolkodtam,te milyen árfekvésben gondolkodtál?