Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia,
a ruha fekete,de holnap úgyis megyünk motorozni elő lesz véve,és rendes fényben csinálok fotókat róla.az árán még nem gondolkodtam,te milyen árfekvésben gondolkodtál?
Szia
Mi lenne az ara es milyen szinu..
sziasztok

női vanucci bőrruhát eladnánk tipusváltás miatt,164cm és 50 kg a hölgy aki hordta pár alkalommal, kétrészes,összezippezhető kétféleképpen, teljesen körben vagy csak a deréknál is.hibátlan állapotban,protektoros. holnap csinálok hozzá fotót,2011-ben vettük.
Hali! Új szerű állapotban L méret 8000ft
Sziasztok!

Sidi Vertigo-t, Vertigo Corsát, vagy Vortice-t keresek 46-os méretben használt de jó állapotút.

E-mail:gulyesz@freemail.hu
Sziasztok!

Nem tudja valaki véletlenül, hogy honnan tudnék rendelni Berik LP-5927-BK bőrnadrágot?
Ausztriában néztem Wienerneustadtban de pont a méretemben nem volt ez a fajta. Viszont legalább tutira tudom, hogy 54-es kell belőle.
Köszönöm előre is mindenkinek a segítséget.
Szia!

Bármelyik motoros boltban vagy webáruházban, de ha jól rémlik ramírez kolléga is hirdetett itt.
A lényeg lemaradt:
54-es méret =)
Sziasztok!
Eladó vagy cserélhető a kabátom, érdekelne cserébe s-es sisak, 44-es sport csizma, xl-es kesztyű. Természetesen értékegyeztetéssel.
A dzsekiben protektorok nincsenek, már így vettem. a nyaka kicsit megkopott a sisaktól, az ujja a kesztyűtől, de ezeken kívül hibátlan.
2 szezont használtam, de 3000 km-nél nem mentem többet összesen.
irányára 20k
Én meg akkor irigykedem... nagy, bőséges, és gyönyörű az árukészlet
én meg itt vagyok salzburgi Louis-nál..:-)
Nincs mit! A bőr részével semmi gond nincs. A fehér műanyag rész viszont vesztett a hófehérségéből, egy kicsit sárgult, de nem vészes. Szerintem nincs is olyan fehér csizma, ami megtartaná fehérségét. Az első csizmám is fehér volt és akkor megfogadtam, hogy soha többet. Aztán a mostani is fehér. Ha racionálisan nézzük, akkor a fekete jobb, nincs vele annyi baj. Viszont kinézetben a fehér sokkal szebb, nálam emiatt ő nyert.
Sziasztok! Nemrég vettem egy BERIK kétrészes ruhát viszont hiányzik róla a térd koptató! Nem tudjátok hol tudnék beszerezni? :)
Köszönöm a segítséget! Olyat szeretnék még kérdezni hogy a fehér műanyag resz nem sárgul, mattul be? Illetve a fehér bőr nemtőrik meg csúnyán?
Hali!
Csaj részére, szinte új Nicky bőrnadrágom lenne eladó. Ha valakit érdekel, írjon! Köszi!
Nekem most az van, elégedett vagyok vele! Kimondottan szeretem benne, hogy a váltásnak megerősített rész, végig nyúlik az egész orrán. Az előző csizmámnál ez nem így volt és mivel eléggé orrheggyel váltok, ezért ott kikopott. Sétálni ez sem a legtökéletesebb, de nem is arra van kitalálva. A váltós oldalinak, a talpa középrészén, azok a kis kitüremkedések lekoptak. Nem bántam meg, hogy ezt vettem tavaly, pedig Sidi-n és Alpinestar-on is agyaltam.
Sziasztok

Gaerne GP1 ről vélemény?
2013-as Alpinestars GP pro eladó "L" és "M" méretben 58.000 helyett, 28.000-ért...
Tényleg!
Azt nem írtam,hogy nem 20e-ért,sorry...