Ha szeretnéd a barátnődet olcsón felöltöztetni, akkor itt nézz körül: mivesmotor vatera link
Női motoros dzsekik és nadrágok most 1 Ft-ról induló aukciókban!
Ezt a gerincvédőt bármilyen dzseki alá felveheted, legyen az bőr vagy Cordura. A vállpántokkal és a vesevédővel tökéletesen magadhoz igazíthatod, így veled együtt mozog motorozás közben. A külső kemény héj és a belső puha ütéselnyelő réteg kombinációja a legnagyobb védelmet biztosítja a gerinced, lapockáid és hátizmaid számára. A protektor hossza 70 cm, M-es mérettől felfelé jó.Érd: 0620/5220302
Már láttam a hirdetésedet, de az nekem nem tetszik, túl sötét. Nekem olyasmi kellene aminek az alapja fekete és van benne kis fehér is mint pl ez
A méret lehet, hogy jó meg lehet hogy nagy, de 50esnél kisebbet nem nagyon találtam ami tetszik is.
Hát én 72 kg és 175 cm vagyok és nekem 50-es kell. Én minden félle képen a 2 részes ruhát ajánlanám. Sajnos a te testalkatod picit "aránytalan" de szerintem 48-as 50-es a méreted. Küldjek linket a ruhámról meg a kesztyűkről megnézed? Ha gondolod email-en is beszélhetünk, ott egyszerűbb.
Méretben nem tudom, hogy mekkora kell, de 178 magas és 61 kiló vagyok.
Lehet akkor használtat fogok venni, kétrészest, berikből elég nagy is a kínált. Viszont a Mugan kinézetre jobban tetszik. SuperZone oldalán néztem újat 80ezerért akciósan Ls2-MNR-1103, de viszont ez már kombi és én meg nem pályázni fogok hanem túrázni és erre lehet jobb lenne a kétrészes.
Ha gondolod nekem van egy 2 részes Berik ruhám. 50-es méret. Adatlapodat meg néztem, sajnos csak 1 kép van fent rólad, de méretbe ott körül tűnsz mint én. Olvastam a kérdésed, és az előzőekhez hasonlóan is azt tudom ajánlani hogy inkább egy használt ruhát vegyél de márkásat, ha a keretek nem engedik az új márkás ruhát vegyél. Szerintem nem kell külön protektorokat venni a veszel bőr ruhát, de azért egy + gerinc védő nem árt, de a többi szerintem hanyagolható. A szokásos felszerelést érdemes venni csizma kesztyű sisak Bőrruha és egy gerinc védő még az ajánlott de azt szerintem hagyd legutójára a többi fontosabb. Ha gondolod nézd meg a ruhám van eladó kesztyűm is. Én azt szoktam mondani egy próbát megér, ha a végén azt mondod hogy nem tetszik is.
Sok sikert a vásárláshoz!
Sziasztok! Kis segítséget kérnék ! :( Történt egy kis baleset a sisakommal ( Arai Viper Gt Web); mikor nyitottam felfelé a plekszit halottam egy roppanást ill. a szokásosnál nehezebb is nyílt, megálltam és sajnálattal tapasztaltam, hogy a bal oldali "takaró" ami az arai sisakokon van az a fenti részen eléggé kiáll ill. a plekszi is kiakadt, ezen a kis takaró részen! Ha jól látom egy kis műanyag fül eltört rajta :S ! Arra lennék kíváncsi hogy érdemes esetleg ezt valami iszonyat pillanatragasztóval meghenkelni vagy új takarót kell vennem ? Valamint az is érdekelne hogy ezt az oldalsó takarót hogy lehet leszedni ? M.O.-n kik foglalkoznak arai sisakok értékesítésével ill. alkatrész beszerzéssel ?
kicsit szétnéztem és ezt találtam ahonnan esetleg be lehet szerezni -- http://www.sportsbikeshop.co.u...
Ti mit ajánlotok ?
Szerintem erdemes egy jobb markat valasztanod akciosan vagy itt az aproban alig hasznaltan vagy ujonnan. Vigyazz nehogy barmit utanvettel vegyel..tobb ok miatt sem szabad. Pl a superzoneban 200-250 e ftos ruhakat akcioban megkaphatsz 90-120 kozott..arlennes berik mugen. Erdemes markasabbat venni mert tartosabb es hasznalat szempntjabol sokkal kenyelmesebb praktikusabb. Es persze jobban nez ki
Erdemes vagy egy helyen venned a gerincprotit vagy a ruha vasarlasa elott megvenni es a ruha probara vinned. Abbol sem szabad szart venned mert hamar megbanod. Mindennel fontos hogy tetszen de meg fontosabb hogy passzoljon es kenyelmes legyen.
Altalaban ruhabol szorosabbat kell venni mint az elsore normalis nak tunik mert kb fel meretet fog tagulni a bor. Persze olyat vegyel amiben elsore is kapsz levegot..nagyjabol
Erdemes ketreszeset nezni mert azt egyedul is fel le tudod venni. Kiveve ha csak palyazol akkor jobb az egyreszes.
És amúgy rucit, hogyan kell választani?
Nos a keretem bőr szerkóra 100.000 de nem baj ha belefér még egy kesztyű is.
Szerintem ennyiért már lehet kapni egy jó minőségűt.
Nos az lenne a kérdés, hogy mire kell ügyelni ha kinézek valamit? Mert protektorokat is vennék még, de bármilyet lehet venni vagy erre is kell ügyelni hogy paszoljanak egymáshoz? pl ha megveszek 90K-ért rucit és a 30K-s proti nem megy bele csak az olcsó 10K-s. Ilyen van vagy nincs? Csizmával ugyanez a kérdésem.
Egy 90K-s és 140K-s ruci között mi a különbség a márkán és egyéb extra funkciókon kívül? Az olcsóbb ugyanúgy véd mind a drágább, nem?
Eddig a Porbiker PRX-6 vagy PRX-9 kombit néztem ki, meg akkor egy Probiker Speedstar II csizmát hogy a márkák egyezzenek
Ez a páros jó választás vagy ár/érték arányban van jobb is?
Hali!
Tudtok pár magyar motoros webáruházat? shox.hu-t ismerem, de elég kevés ruci van ott fent. Másik amit ismerek az a louis osztrákoknál, viszont olcsó, de érdekelnek a magyar árak is, hátha egy akció során érdemesebb itthon venni.
Amúgy a probiker az jó márka? Illetve mit kell nézni vásárláskor?
Bőr kombiban gondolkozok amibe belelehet rakni protektorokat.
Még valami. Hol lehet venni olyan motoros maszkot ami koponyafej mintájú?
Köszönöm!