Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó vagy cserélhető cross csizmára .
kidobtad az asszonyt?
Szia!

Mennyit kérsz érte? Jöhet privátba is.

bekiss@citromail.hu
Alpinestars GP PRO kesztyű, 2013-as típus eladó:

link
Forcefield hátprotektor érdekel valakit ?
Ha teljesen leeresztve a pumpát lötyög, akkor gondolom az egyel kisebb nem fog. Kell, hogy mindenhol tartson. Cseréld ki szerintem.
Pohi!
Szerinted akkor merjem kicserélni eggyel kisebbre? Csak az a gond hogy futárral tudom nekik küldeni már mint a superzone-nak. Így nem is tudom felpróbálni az L-es kupakot.
De viszont azt mondta a superzone hogy kicserélik
itt a mugenről van most szó
Nem minden textil ruha cordura..az olcsóbbak általában nem azok (nem is csoda ha nem bírják úgy)
az asszonynak volt cordurája,neki elmállott az anyag a combján,de lehet,hogy csak az volt hibás..
a kesztyűi viszont nagyon jók
Superzone-ban vettem de mivel Nyíregyházi vagyok így csak futárral tudnám nekik visszaküldeni, remélem kicserélik Blokk meg van fólia is még a sisakon van..
Reméljük a legjobbakat.
Nekem egy Racer Wing kesztyűm van. Kényelmes, de a tenyerén lévő filces? anyag kb. 1 hetet bírt. A használati értékből ez nem vont le semmit, mert alatta ott van a dupla réteg bőr, de nem erősíti a 'minőség' érzést. Két év után kiszakadt az egyik ujjvégnél. Nem estem benne, egyszerűen elfáradt. Mondjuk az én kezem elég izzadós és ez nem tesz jót a bőrnek.
Hát, akkor irány a bolt még gyorsan, hátha kicserélik...
Mondjuk a bőr ruhát nem ismerem, de a cordura cuccaik elég jók, abból már volt több példányom is.
Egy ismerősöm mz-vel versenyezik és a RACER kesztyűt isteníti. Kényelmes, tartós. Van benne anyag. Gondolom a ruha sem lehet rosszabb..
Szia!
De arcpumpás ha feljújom pofámat tartja! De olyan érzés mint ha a tarkom és fejem búbját nem!
Nekem van és csak pozitív, bár csak a kesztyűt használok 6 éve...
A weboldaluk: http://www.racer.at/
szia!

nekem nincs jó tapasztalatom a mugennel,a varrás elég gyengusz rajta,akkor már csak egy 20-ast kell hozzátenni és ott az arlen ness
Nem arcpumpás véletlenül a sisak?
Pumpáld fel....
Vegyél mugent a superzone-ban, olcsóbb szebb.
Hello,

van valakinek tapasztalata "Racer" bőr ruhákkal? a neten 300-600$ az ára. de nem találtam a márkára utaló vagy gyártó egyetlen weboldalt sem. Valakinek van vele valami tapasztalata? miért ilyen drága ha egy névtelen márka?
Hali!
Valakinek van Scorpion Exo 1000 sisakja? Mit tapasztal mértben? elvileg nekem a fejkörméretem M-es de a Scorpion-ból XL kellett.. Motorshown vettem de csak most tudtam a fejemen tartani egy kis ideig, de most olyan mint ha picit lötyögne a fejemen jobbra-balra mozgásnál, legalább is amikor gyorsan rángatom a fejem De nem fordul le a fejemről meg nem nyom sehol, kényelmes is. Szerintetek kérdezzem meg hogy kicserélik e egy számmal kisebbre? Vagy inkább maradjon ez a méret?
60 e ft körül megállna, 6-8 munkanap

http://www.fc-moto.de/epages/f...