KawaBBusa:Nagyon szépen köszönöm, de a Totem 2.0-ra ezt írták:
"Jelenleg raktáron van Totem 2.0 44-es fehér és fekete színben. Az ára 76.000" Akkor még lett volna 10% a kiállítás miatt, de úgy is drágább volt a honlapon írt 63-nál sajnos.
Telefonban is ezt az összeget mondták előtte, ezért nem fér bele nekem.
De nagyon köszönöm, a felajánlást!
Clam-nek is köszönöm a tippet már érdeklődtem is a boltnál.
sziasztok! segítünk! bukósisak és ruházat javítás olcsón,próbát meg ér ! képet küldesz a problémáról, legolcsóbban orvosoljuk! nem tákolmány,minőségi anyagokkal dolgozunk,szerintem jobb a gyári anyagoknál ,amit max 1,5 évre gyártanak! ha nem tudjuk megoldani,inkább szólok h nem vállaljuk!
Motorosruházat,bukósisak bélés javítás!Bőrruházat javítása.Cipzárcsere is!
- Cipzárcsere kabátban: kb. 3000-4000 ft.
- Bukósisakbélés javítás: 3000-6000 ft
Komplett béléscsere: kb. 7000 ft
Állapottól függően!
Rövid határidő, max. 7 nap!
postai utánvéttel is!
A műhely megtalálható Budapest-től 4 km-re Halásztelken.
Érdeklődni: brigililla@gmail.com
vagy
zoldalma@freemail.com http://motorosruhaja
v.blogger....
06303282168v06303874264
Újabb segítség kéne. Nem tudjátok, hogy hol érdemes nézni teljesen perforált csizmát max 60ért esetleg Pesten?
A Spyke tottem lett volna az egyik alternatíva, de az euromotoros honlapon lévő ár bőven olcsóbb mint amit a telefonba mondtak.
A Gaerne GRW lenne a másik, de itthon nem találok full perforált változatot a neten, de persze azért bemegyek majd személyesen is valamelyik boltba, csak a nyitvatartás és az én munkaidőm nem igen egyezik.
Sidiből csak a Vertigo Corsa kényelmes az meg nem ez az árkategória:)
A-pro Fighting is kényelmetlen.
Diadora X-Treme Air a Parillában (Kecskemét) van viszont mivel nincs kocsim csak motorom elég nehezen jutnék most oda el és a vélemények is megoszlanak a csizmáról.
Ez a bokánál nem tűnik valami jónak, de ez jutott még eszembe: http://superzone.hu/main.php?E...
Kedves Sneiderf!
Olyan motorosboltot nem fogsz találni, ami elfogadóhely lenne. Ha nem névre szóló, akkor mi bevesszük "barterben". Írj egy e-mailt, ha érdekel. Üdvözlettel
Tudtok olyan motoros boltot ahol lehet Sodexo ajándék mutalvánnyal fizetni?
A tét nem kicsi, kettő darab komplett "túra motoros" stílusú szerelésről lenne szó a csizmától a bukósisakig.
Az érték Kb. 300-350 000 Ft, ajándék utalvány van, Kp. korlátozottan.
Sf
Kedves Akela!
Sportruházatot sajnos nem lehet egészségpénztárra elszámolni. Velünk tudnál "barterezni": egészségpénztárra vásárolsz mást, és azt levonjuk a ruha árából. Írjál e-mailt, ha érdekel, és megbeszéljük! Üdvözlettel,
Nekem rövid ujjaim vannak és kicsi kezem, ezért nekem minden kesztyű egy kicsit hosszú, de ez az alpin ez nem annyira. Mondjuk ez egy rövid kesztyű, a hosszú kesztyűket nem szeretem.
Miskeri!
Neked az alpine kesztyűnek nem szokatlanul hosszúak az újjai? Nekem most egy SP-8 van de mutatóujja olyan hosszú hogy egy 1cm-t simán visszahajtok rajta Egyébként ezt olvastam egy amerikai fórumon hogy az Alpinestars a kesztyűkön szokatlanul hosszúra csinálják az ujj részeket.
Jó Napot!
Olyan kérdésem lenne,hogy nem tudtok olyan boltot mondani ahol motoros ruházatot(csizma,nadrág,kabát) tudnék egészségpénztári kártyára venni?Segítségeteket előre is köszönöm.
"Jelenleg raktáron van Totem 2.0 44-es fehér és fekete színben. Az ára 76.000" Akkor még lett volna 10% a kiállítás miatt, de úgy is drágább volt a honlapon írt 63-nál sajnos.
Telefonban is ezt az összeget mondták előtte, ezért nem fér bele nekem.
De nagyon köszönöm, a felajánlást!
Clam-nek is köszönöm a tippet már érdeklődtem is a boltnál.