Szia Pohi !
Vettem tőled egy Alpin kesztyűt még 3-4 éve. Most is bírja a strapát, csak sajnos megázott párszor és már nem igazi. Foglakozol még ilyenekkel? Nevét nem tudom, de rövid kesztyű, ja és kék-fehér :D
nekem nem az extreme verzio, hanem a sima fekete-ezust verzio van. 3 eve vettem anno a parillaban 54ezer kokemeny konvertibilis netto magyar forintert :D
amiert nekem bejott, az az, hogy nem vagyok egy vastag ember (180cm/75kg) es tokeletesen passzol a vadlimnal is. erosebb, vastagabb vadliju ismerosomnek peldaul kenyelmetlen volt.
szerintem nagyon jo, hogy a cipzart kivulre tettek, mert igy - a korabbi csizmaimmal ellentetben - nem baszod szet a cipzart es az azt fedo borakarmit a labtarto belsejevel.
kenyelmesnek szerintem nagyon kenyelmes, bar eleinte kicsit nehez volt belebujni. a belese ilyen hipoantiallergen baszas, nekem nem szokott izzadni benne a labam - bar ez alkati kerdes.
a boka, sarok es a sipcsont eleg rendesen korbe van "bastyazva", volt benne egy balesetem, es rendesen tette a dolgat, nem is karcolodott nagyon ossze. a koptato az orran cserelheto (ha jol tudom, csatot is lehet kulon venni, nem csak koptatot)
az egyetlen gyenge pontja a boka resznel levo aluminium cucc, ami igy hatrafele megy. na az nekem egyszer beakadt a labtarto koptatocsavarjaba valahogy, ami miatt nem tudtam lerakni a labam, a motor meg dolt oldalra. mivel nem akartam felborulni, ezert izombol rantottam egyet a labamon es az a "csavar" kiszakadt a befoglalo muanyag alol - hozzatennem, hogy eleg szar megoldassal van odarakva. mindenesetre nekem igy is tokeletesen szuperal a csizma mar 3 eve.
a legkozelebbi csizmam is valoszinuleg ilyen lesz - mondjuk feherben nem vennek, mert nem volna kedvem naponta takaritgatni
Sziasztok van egy eladó bukósisakom ha valakit érdekelne nevetséges áron Römer Tribal RR203 (s-55/56) Súly: 1500gr Állapota kiválló Ár.: 4000ft Budapest VI. ker 20/568-27-06
Sziasztok van egy eladó bukósisakom ha valakit érdekelne nevetséges áron Römer Tribal RR203 (s-55/56) Súly: 1500gr Állapota kiválló Ár.: 4000ft Budapest VI. ker
Hasonlo gondjaim vannak, 46-47-48as tartomanyba veszem a labbeliket...
Sportolni a sidi vertigo air( nem vizallo) lett a kenyelmes, turazni meg egy tcx matrix goretex. Mindket marka minosegi csizmakat keszit, ajanlom oket.
Van! Kb. 12ekm-en keresztül használtam. Nekem ez idő alatt nem volt különösebb bajom vele. Nálam csak a sárgulás jelent meg, de az minden fehér csizmán megjelenik előbb-utóbb. Esőben nem használtam, fogalmam sincs beázik-e. A nyikorgás is megvolt, de ha szeretsz a figyelem középpontjában lenni, akkor ennek, még örülni is fogsz.
csak azért vettem suomy-t mert anno besétáltam a pardi-ba (pénzel a zsebemben), de annyira lekezelőek voltak, hogy úgy döntöttem nem hagyok náluk pénzt, nem veszek alpinestarst...pedig arra vágytam INNEN IS ÜZENEM INKÁBB ÜZEMELTESSENEK SZOLÁRIUMOT
inkább a parillába vittem a pénzt akik legalább kedvesek azzal aki náluk költi....
pár éve használom...már illene a csere.....
2 szezon alatt besárgul a műanyag
a csat "állító része" kioldott állapotban könnyen elhagyható(sikerült, 5e volt egy apró műanyag)
új korától beázik a koptatót rögzítő csavarnál
a koptató lötyög(hiába húzod meg)
a hátsó csavarok amik rögzítik a műanyag merevítőt 2 hét alatt estek ki
még ma is nyikorog mint a kurvaég! pedig mentem vele 50e km-et
A sarka nagyon vékony. és mivel "puha" a talpa hamar elkopik ha sétálsz is benne, érdekes, hogy a lábtartó nem viselte meg
bánom, h nem a feketét vettem meg!
TÖBBSZÖR ESTEM BENNE ÉS NEM LETT BENNE BAJOM! tehát megvédi a lábad
Ősszel vásároltam egy Spyke ST 305-ös kesztyűt, és most, hogy elkezdtem használni, sajnos kicsinek bizonyult. Abszolút hibátlan állapotban eladó, esetleg nagyobbra cserélhető. link
Szia Ini!
Először is köszi a válaszod! tegnap akartam motorshown megvenni, néztem pl Berikből is 43as a lábam 45be se ment bele, :/ De majd Nyíregyházán hátha kapok valamit:) Viszont vettem egy Scorpion Exo 1000 Air-t hát mit ne mondjak nagyon jó kis sisak:))) ennyi pozitív volt a tegnapi napban:)
Vettem tőled egy Alpin kesztyűt még 3-4 éve. Most is bírja a strapát, csak sajnos megázott párszor és már nem igazi. Foglakozol még ilyenekkel? Nevét nem tudom, de rövid kesztyű, ja és kék-fehér :D