Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Pohi !
Vettem tőled egy Alpin kesztyűt még 3-4 éve. Most is bírja a strapát, csak sajnos megázott párszor és már nem igazi. Foglakozol még ilyenekkel? Nevét nem tudom, de rövid kesztyű, ja és kék-fehér :D
szia!

nekem nem az extreme verzio, hanem a sima fekete-ezust verzio van. 3 eve vettem anno a parillaban 54ezer kokemeny konvertibilis netto magyar forintert :D
amiert nekem bejott, az az, hogy nem vagyok egy vastag ember (180cm/75kg) es tokeletesen passzol a vadlimnal is. erosebb, vastagabb vadliju ismerosomnek peldaul kenyelmetlen volt.
szerintem nagyon jo, hogy a cipzart kivulre tettek, mert igy - a korabbi csizmaimmal ellentetben - nem baszod szet a cipzart es az azt fedo borakarmit a labtarto belsejevel.
kenyelmesnek szerintem nagyon kenyelmes, bar eleinte kicsit nehez volt belebujni. a belese ilyen hipoantiallergen baszas, nekem nem szokott izzadni benne a labam - bar ez alkati kerdes.
a boka, sarok es a sipcsont eleg rendesen korbe van "bastyazva", volt benne egy balesetem, es rendesen tette a dolgat, nem is karcolodott nagyon ossze. a koptato az orran cserelheto (ha jol tudom, csatot is lehet kulon venni, nem csak koptatot)
az egyetlen gyenge pontja a boka resznel levo aluminium cucc, ami igy hatrafele megy. na az nekem egyszer beakadt a labtarto koptatocsavarjaba valahogy, ami miatt nem tudtam lerakni a labam, a motor meg dolt oldalra. mivel nem akartam felborulni, ezert izombol rantottam egyet a labamon es az a "csavar" kiszakadt a befoglalo muanyag alol - hozzatennem, hogy eleg szar megoldassal van odarakva. mindenesetre nekem igy is tokeletesen szuperal a csizma mar 3 eve.
a legkozelebbi csizmam is valoszinuleg ilyen lesz - mondjuk feherben nem vennek, mert nem volna kedvem naponta takaritgatni
Eladó airoh 1 szer használt bukósisakom L méret hozzá scott új szemüveggel 25 eft
Tcx cross csizmám új 43 méret 30 eft
tel 06203452964
Oké, köszi :)
Pohit keresd! Vagy ebay esetleg FC-moto
Hali!
Alpinestars cuccokat Pardi-n kívül hol lehet venni?
sziasztok
kroszcsizmája nincs valakinek 46-os eladó?
köszi
Sziasztok van egy eladó bukósisakom ha valakit érdekelne nevetséges áron Römer Tribal RR203 (s-55/56) Súly: 1500gr Állapota kiválló Ár.: 4000ft Budapest VI. ker 20/568-27-06
http://www.kepesmotor.hu/texti...

Vigyétek!Kevés pénzért! 15000 Ft

Csajodnak is jó lehet,ha neked kicsi!

czako20@freemail.hu
Sziasztok!

Keresek M-es(57-58) méretben zárt vagy felnyitható bukósisakot. Utasnak lesz. (33000)a plafon
Sziasztok van egy eladó bukósisakom ha valakit érdekelne nevetséges áron Römer Tribal RR203 (s-55/56) Súly: 1500gr Állapota kiválló Ár.: 4000ft Budapest VI. ker
Hasonlo gondjaim vannak, 46-47-48as tartomanyba veszem a labbeliket...
Sportolni a sidi vertigo air( nem vizallo) lett a kenyelmes, turazni meg egy tcx matrix goretex. Mindket marka minosegi csizmakat keszit, ajanlom oket.
Van! Kb. 12ekm-en keresztül használtam. Nekem ez idő alatt nem volt különösebb bajom vele. Nálam csak a sárgulás jelent meg, de az minden fehér csizmán megjelenik előbb-utóbb. Esőben nem használtam, fogalmam sincs beázik-e. A nyikorgás is megvolt, de ha szeretsz a figyelem középpontjában lenni, akkor ennek, még örülni is fogsz.
80.000 újonnan:link
Hali!Látom már régen hirdetted meg a sisakot,megvan még?
csak azért vettem suomy-t mert anno besétáltam a pardi-ba (pénzel a zsebemben), de annyira lekezelőek voltak, hogy úgy döntöttem nem hagyok náluk pénzt, nem veszek alpinestarst...pedig arra vágytam INNEN IS ÜZENEM INKÁBB ÜZEMELTESSENEK SZOLÁRIUMOT
inkább a parillába vittem a pénzt akik legalább kedvesek azzal aki náluk költi....

pár éve használom...már illene a csere.....
2 szezon alatt besárgul a műanyag
a csat "állító része" kioldott állapotban könnyen elhagyható(sikerült, 5e volt egy apró műanyag)
új korától beázik a koptatót rögzítő csavarnál
a koptató lötyög(hiába húzod meg)
a hátsó csavarok amik rögzítik a műanyag merevítőt 2 hét alatt estek ki
még ma is nyikorog mint a kurvaég! pedig mentem vele 50e km-et
A sarka nagyon vékony. és mivel "puha" a talpa hamar elkopik ha sétálsz is benne, érdekes, hogy a lábtartó nem viselte meg

bánom, h nem a feketét vettem meg!

TÖBBSZÖR ESTEM BENNE ÉS NEM LETT BENNE BAJOM! tehát megvédi a lábad

ha kell...10 ért odaadom az enyém
Ősszel vásároltam egy Spyke ST 305-ös kesztyűt, és most, hogy elkezdtem használni, sajnos kicsinek bizonyult. Abszolút hibátlan állapotban eladó, esetleg nagyobbra cserélhető. link
Eladó két darab ÚJ Bering nadrág! NŐI!
Kivehető béléssel, és térd protektorral!

1, ÚJ! BERING Lady Fit cordura nadrág T4-es (L, XL méret)
ára: 40 000,- Ft
2, Bering női motoros nadrág. ÚJ! T4-es méret cordura L, XL
ára: 35 000,- Ft
Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata az alábbi csizmával? A boncteremben nem találtam semmi infót.

SUOMY Extreme

nekem akkora a 47es hogy teljesen be tudom görbíteni benne a lábujjaim
volt hogy 3 napig le sem vettem
Szia Ini!
Először is köszi a válaszod! tegnap akartam motorshown megvenni, néztem pl Berikből is 43as a lábam 45be se ment bele, :/ De majd Nyíregyházán hátha kapok valamit:) Viszont vettem egy Scorpion Exo 1000 Air-t hát mit ne mondjak nagyon jó kis sisak:))) ennyi pozitív volt a tegnapi napban:)
volt csak kifoszlott már a hungarocell is belőle
egy székpárnával használtam évekig