Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

airoh cross sisak + scott új szemüveg egybe 25 eft
cross felszerelés eladó
falco csizma 42 18 eft
fm racing protektoring 20 eft
fm cross ruha 34 (50) xl 12 eft
tcx csizma 43 új 35 eft
Üdv!
A cross csizmák vízállók?
Illetve elvárható, hogy vízálló legyen?
ez viszont új információ volt hogy két testvér gyártja az eredetit és a hamisat is... nem lennék ott a családi vasárnapi ebéden... biztos lehet vita! Pohi köszönjük az infót!
Manapság már csak az ára mivel az eredetit is Kínában csinálják és az után gyártottat is.... az egyiket Xi Fon varrja az utca egyik végén a másikat Po Fon az utca másik végén

Persze vannak silány minőségűek is. Feliratokat kell nézni megfelelő helyen vannak e, megfelelő színűek e, perforáció az ujjak között, belső címke, protektor bütyök tömör e bizonyos típusoknál.

A bolti gp pro 58.000 a kínai kevesebb mint a fele.....
Nekem ez is az is volt, a Kínai kényelmesebb és ugyanaddig tart...
De mindenki azt vesz amit akar...
Az eredeti 60000 be kerül a hamis 20000be! :) Hamis és hamis között is van különbség! Nem mindegy hogy Indiai 6 éves gyártotta vagy kínai 12 éves! A nagyon kókányon látszik a perforálásnál hogy nem lukacsos, hanem ki van szaggatva, valamint a rajta lévő gumi, és vasalt emblémák ferdék, kókányak, és lejönnek egy hét alatt, a kevésbé kókány verziókon ugyanitt veheted észre a különbséget, plusz az anyag minőségén.
Nekem XPD XP 5R -em van pici perforációval ,de a lában soha nem fázott benne.
Szevasztok!

Egy kis segítség kéne mert csizma vásárlás előtt állok. Valami biztonságosabb ezért főleg bokamerevítős csizmát néznék (Gaerne), de a nagy kérdés, hogy perforált vagy perforálatlan legyen? Leginkább elindulni szoktam a nagyvilágba motorral. Reggel, hétvégén vagy este. Tavaly elég sokszor kapott el az eső is. Van egy már már elhordott túracsizmám, ami nem perforált. Nyáron dög meleg, de nehezen is ázik át viszont a védelme hagy kívánni valót maga után.

A perforált előnye a szellőzés lenne, a perforálatlané meg, hogy 15 (?) fok alatt nem fagy le a lábam.

Előre is köszi a véleményeket és a segítségeket!
Sziasztok!

Van egy eladó Rush-M bőrkabátom. Keveset használt, már 2 éve a szekrényben pihen.

Ilyenről van szó, S-es méretben

10.000 Ft-ért vihető.
sziasztok! segítünk! bukósisak és ruházat javítás olcsón,próbát meg ér ! képet küldesz a problémáról, legolcsóbban orvosoljuk! nem tákolmány,minőségi anyagokkal dolgozunk,szerintem jobb a gyári anyagoknál ,amit max 1,5 évre gyártanak! ha nem tudjuk megoldani,inkább szólok h nem vállaljuk!
Az eredetit az Alpinestars gyártotta, a másikat nem
Boooocs!
Valaki tudja hogy az eredeti Alpinestars gp pro kesztyű és a hamisítvány között mi a különbség?
köszi!
egyébként ez tényleg igy megy!
Lebeszéled az eladóval hogy leteszed a pízt mész egy kört vele és ha jó szálázzák ha nem vissza a píz.
régebbi cikk de a lényeg ott van!
teszt
köszi,jól hangzik nagyon!
ez milyen gyártmány?
próbálj ki egy nzi spyder 3-at!
http://www.sportmotor.hu/teszt...
nem süket szobát várok,csak egy kis zajvédelmet
egyszerűen nem tudom milyet vegyek,mert csak használat közben derül ki milyen
Oldalt a két fekete izét lehet mozgatni amibe bekattintod a plexit.
A yamahaworldos srác hebrákolt valamit és csökkent a sípolás de nem szünt meg.
Majd leejtettem és visszajött.
Utána nem tököltem vele megszoktam.
40-ért nem lesz süketszoba egy sisak sem.
De szerintem 200-ért sem.
ezt még nem figyeltem,de elég gömbölyű fejem van
hogyan kell rendesen beállítani a plexit?
a füled alatt nem tartja el a fejed a sisakot picit? mert az egy dolog hogy mondjuk a pofazacskókat szorítja
Nekem marushin 888 van. 100 fölött süvít, visít... A plexi és a sisak héj közt ömlik befele a menetszél, ami rohadtul zavaró nagyobb sebességnél.