Nem tudom milyen összegben gondolkozol, de tavaly a kiállításon vettem Marushin 999RS sisakot ami kb 10.000 volt az akkori ár alatt.
Súlya 1100 +/- 50 g. Szerintem elég jó. Nagyon megszerettem nekem kényelmes és az előző sisakomhoz képest (Grex RF2) alig párásodik, csöndesebb. Na és a sharp teszten is 5 csillagos.
üdv lenne egy forma dominátor 45-ös bokacsuklós csizmám párszor használt csak rám kicsit nagy és elcserélném kisebbre fehér vagy fekete 43- 44 akár rá is fizetnék
pár bukótípus tudtok ajánlani?
az a lényeg hogy minél könnyebb legyen, zárt kivitelű, és "olcsó" plexi legyen hozzá
az sem gáz ha gagyi bukó, nem szoktam gyorsan menni
Nem tudom hogy segítség-e de nekem Berik (
LS2-7890-BK ) van. De 52-es ami 185 cm-ig és 82kg-ig jó.
Az 54-es kabátnál nekem nem voltak annyira passzentosak a protektorok mint itt. Igaz én nem vagyok konfekcióméret.
Nagyon köszönöm a válaszokat.
Idén melóba járáshoz nem kell mert pár perc séta kell, hogy beérjek. De az előzó helyre azzal jártam. De alapvetően kora tavasztól (idén februárban is sikerült kifog om egy melegebb napot) nagyon késő őszigmotorozok. A csizmánál elsódleges a biztonság nálam. A neoprém zoknival 8-10 foktól már használható? Ha igen akkor hidegebb időben maradna a kevésbé biztonságos túracsizmám, melegebb időre meg vennék egy eprém zoknit és perforált csíizmát.
Munkban tökéletes. Jól bírja. Idén is ezt hordom, meg amíg bírja.
Ez nagyon jól szellőzik, még ha lenne valami világos szürke vagy fehér verziója azt venném, mivel a színe sem szívná a meleget....
Súlya 1100 +/- 50 g. Szerintem elég jó. Nagyon megszerettem nekem kényelmes és az előző sisakomhoz képest (Grex RF2) alig párásodik, csöndesebb. Na és a sharp teszten is 5 csillagos.
http://aprod.hu/hirdetes/turak...
és lehetőleg könnyű, nem ilyen 1500+grammos
Az 58as berik 100kg es 190cm...
http://www.expressz.hu/uj-cross-sisak-plexis-elado-44780573/
az a lényeg hogy minél könnyebb legyen, zárt kivitelű, és "olcsó" plexi legyen hozzá
az sem gáz ha gagyi bukó, nem szoktam gyorsan menni
HA esetleg valakit érdekelne egy hibátlan új börruha.
Méret 56-os egyrészes protektoros ér 55.000Ft
Tel:30=285-91-55 vagy zambiroli@gmai.com
2részes 52-es Berik rám pont passzentos
177cm/80kg
nekem 60-as kellett+cölöp levágott egy marhát és beletoldotta:)
mondjuk én 120 kg vagyok
Nem tudom hogy segítség-e de nekem Berik (
LS2-7890-BK ) van. De 52-es ami 185 cm-ig és 82kg-ig jó.
Az 54-es kabátnál nekem nem voltak annyira passzentosak a protektorok mint itt. Igaz én nem vagyok konfekcióméret.
Idén melóba járáshoz nem kell mert pár perc séta kell, hogy beérjek. De az előzó helyre azzal jártam. De alapvetően kora tavasztól (idén februárban is sikerült kifog om egy melegebb napot) nagyon késő őszigmotorozok. A csizmánál elsódleges a biztonság nálam. A neoprém zoknival 8-10 foktól már használható? Ha igen akkor hidegebb időben maradna a kevésbé biztonságos túracsizmám, melegebb időre meg vennék egy eprém zoknit és perforált csíizmát.
15 fok fölött és napsütésben amikor az átlag hobbimotoros motorozik tökéletes, perforált csizmán kívül mást nem is vennék.
Ha munkába is jársz vagy 15 fok alatt is motorozol, akkor azért elkél egy zárt csizma.
Én most vettem tavaly külföldről egy TCX csizmát:
link
Munkban tökéletes. Jól bírja. Idén is ezt hordom, meg amíg bírja.
Ez nagyon jól szellőzik, még ha lenne valami világos szürke vagy fehér verziója azt venném, mivel a színe sem szívná a meleget....