Sziasztok,Icon kabátokat lehet még itthon kapni?Vagy csak ahol megmaradt valami?Egy Visegrádi utcai istimotor.hu nevű oldalon találtam,de 2011-es utolsó bejegyzéssel nem hiszem hogy működne..
Van valami praktika, hogy a bukó kicsit halkabb legyen nagy tempónál? AGV Airtechről lenne szó. A plexi jól van beállítva, nincs rés körülötte, és maszkot is szoktam hordani.
a füldugóval több gond van. Sokaknak nem szabvány a hallójárata, egy idő után fáj tőle a füle. Másik, hogy minden zajt tompít, így a közlekedési zajokat is, az egyik érzékelési módot lövöd ki vele. A harmadik a sisak kérdése, mivel a zajos sisak általában huzatos is, spec. nekem a szemem gyulladt be folyamatosan az AGV-ben. De a legnagyobb gondom vele, hogy nem hallom, ha a bluetooth dumál.
Megoldás lehet az Alpinsafe füldugó egy szintig, az csak egy frekvencia felett szűr, nem is olyan kényelmetlen, mint a 3M-es sárgák, cserébe drága. Ha meg veszel egy jó és csendes sisakot megúszod a macerát a füldugóval.
Kicsit pontosabban... 20 éve Stihlekkel dolgozom,,, én spec örülök, ha a szélzajt hallom, mert tudom, akkor motorozom.
(Amúgy nem vagyok süket, mielőtt még ez lenne a vége...)
Csupasz motorom nincs,,,140-150 körül már bebújok a plexi mögé,,, ott nem igazán érződne, hogy olyan idegesítő hangja van,,, addig meg bőven nem zavaró...
De! Ha netán zavarna,,, akkor veszek egy pár füldugót 3 eft-ért, és probléma kiküszöbölve,,, szóval,,, hagyjuk már ezt a szélzaj témát.
kicsit pontosabban?
nekem most grex r1-esem van kb 4-5éves de 110-120nál már idegesitő illetve 10-15km-er után ilyen utazóban megfájdul a fülem illetve a fejem benne
fülldugó vagy másik sisak! De inkább B verzió!
Az rs2 hogy tetszik?miben más az rs1-hez képest?
http://www.kepesmotor.hu/bukog...
Ha valakit érdekel:http://www.kepesmotor.hu/texti...
Megoldás lehet az Alpinsafe füldugó egy szintig, az csak egy frekvencia felett szűr, nem is olyan kényelmetlen, mint a 3M-es sárgák, cserébe drága. Ha meg veszel egy jó és csendes sisakot megúszod a macerát a füldugóval.
jajah mivel még a pénz egyenlre gyűlik a sisakra ezért én is berendeltem pár darab füldugót átmenetileg megteszi
(Amúgy nem vagyok süket, mielőtt még ez lenne a vége...)
Csupasz motorom nincs,,,140-150 körül már bebújok a plexi mögé,,, ott nem igazán érződne, hogy olyan idegesítő hangja van,,, addig meg bőven nem zavaró...
De! Ha netán zavarna,,, akkor veszek egy pár füldugót 3 eft-ért, és probléma kiküszöbölve,,, szóval,,, hagyjuk már ezt a szélzaj témát.
nekem most grex r1-esem van kb 4-5éves de 110-120nál már idegesitő illetve 10-15km-er után ilyen utazóban megfájdul a fülem illetve a fejem benne