Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy faxa nagyképernyős kiskőrösi kéne neked
vegyél 2 számmal nagyobbat
nekem a túrázós csizmán 47-es aztán 45-46-os a lábam,és jó széles....
Hali!
Tudnátok nekem olyan sport csizmát ajánlani ami rá is megy magas és széles lábfejjel rendelkező mutáns lábra?
Alpinestars, Berik, ArlenNess, Mugen Race, csizmákat próbáltam és azokba bele sem ment a lábam .
Előre is köszönöm!
ezen agyalok
ehhez csak 6500 a plexi.
meg könnyebb is mint ami most van
Vegyél valami hasonlót, mint ez, máshol olcsóbb, ha jól rémlik!
Igen, erre nem gondoltam. Így már érthető.
itt felénk homoksivatag van, 50 alatt keresztbe-hosszába tudsz csak menni....
ki lett úgy is próbálva a sisak 10km alatt feladtam
+k
nagyon tőtheted te terepen, ha betalálna a bogarak
anélkül meg teli vagyok bogárral
szimóra van ilyen plexi nélküli bukóm, de annak a rettenetes haladási sebessége mellett is örökké teli van minden kacattal a szemem
én se veszek szemöveget, csak ha vki után hajtok, vmi poros részen, am simán csak hátraforditom a sisakon, v a kormányra akasztom
nem bírom elviselni magamon a szemüveget
próbáltam többfélét is még síszemüveget is
olyan érzés mintha fojtogatnának
hogy nem jött be?
te aszfalton közlekedsz én meg a dzsuvában.....
sajna a crosssisak&szemüveg kombó nem jött be így csak a zárt bukó maradt
sajna az agv gp1-hez is 10-11ezer egy plexi pedig nem fiatal bukó(már ha lehet hozzá még kapni)
Akkor Te eszed a plexit, nekem 2,5 év után adta meg magát a sötét, mert szinte mindig azt használtam, az egyik oldalt letört a pöcök, felületileg még majdnem hibátlan volt. Nekem 777 -es sisakom van.
szia köszi de nem mert a kék-fehér nem megy a piros fehér szerkómhoz meg a motorhoz.
Mindenképp próbálj. 185/82-vel én is az 54-eseket néztem viszont rám pont passzentos az 52-es Berik. Ami nekem fontos volt hogy a protektor ott legyen ahol kell és ne mozduljon el. Ha más a testalakatod lehet, hogy pont az 54-es lenne jó.
Egy 2 részes Arlen Ness-t néztem a neten, de nemtudom felpróbálni, 54es méret...Én meg 185 vagyok meg 80 kg plusz minusz valamennyi, és tanácstalan vagyok...Mugen Race ruhát próbáltam 2 részest, abból az 52 pont kényelmetlen volt, nyomta a nem mondom mit, az 54es viszont kényelmes..
Srácok én 178cm 85 kg vagyok, és rám jó az 52-es Arlen Ness. Hasban én is erős vagyok Az Arlenek kb. fél számmal bővebbek, mint a Berik ugyanabban a méretben.
akkor nem a legolcsóbb ehhez sem
nekem évente kb egy plexi megy a levesbe

úgy néz ki a könnyű bukó és az olcsó plexi közül csak az egyik opció választható
elvileg jó lehet, én "picit" pocakos vagyok és pont passzentos volt az 54 es.
akkor az 54 pont nekem való, én 185 körül vagyok, meg 80 kg nagyjából
Üdv!Nekem lenne 1 fehér-kék Axo csizmám.Ha érdekel csinálok képet.Rám 1 kicsit-kicsi.
175cm és 85kg vagyok, az 54 es beriknek a nadrágja picit hosszú volt, de még használható, a kabát új és derékhossza jó, viszont hasban éppen hogy össze tudtam húzni a cipzárt.

a ness-t még nem próbáltam de én is ebben a cipőben utazok...
Hasonlo..