Hali!
Tudnátok nekem olyan sport csizmát ajánlani ami rá is megy magas és széles lábfejjel rendelkező mutáns lábra?
Alpinestars, Berik, ArlenNess, Mugen Race, csizmákat próbáltam és azokba bele sem ment a lábam .
Előre is köszönöm!
anélkül meg teli vagyok bogárral
szimóra van ilyen plexi nélküli bukóm, de annak a rettenetes haladási sebessége mellett is örökké teli van minden kacattal a szemem
te aszfalton közlekedsz én meg a dzsuvában.....
sajna a crosssisak&szemüveg kombó nem jött be így csak a zárt bukó maradt
sajna az agv gp1-hez is 10-11ezer egy plexi pedig nem fiatal bukó(már ha lehet hozzá még kapni)
Akkor Te eszed a plexit, nekem 2,5 év után adta meg magát a sötét, mert szinte mindig azt használtam, az egyik oldalt letört a pöcök, felületileg még majdnem hibátlan volt. Nekem 777 -es sisakom van.
Mindenképp próbálj. 185/82-vel én is az 54-eseket néztem viszont rám pont passzentos az 52-es Berik. Ami nekem fontos volt hogy a protektor ott legyen ahol kell és ne mozduljon el. Ha más a testalakatod lehet, hogy pont az 54-es lenne jó.
Egy 2 részes Arlen Ness-t néztem a neten, de nemtudom felpróbálni, 54es méret...Én meg 185 vagyok meg 80 kg plusz minusz valamennyi, és tanácstalan vagyok...Mugen Race ruhát próbáltam 2 részest, abból az 52 pont kényelmetlen volt, nyomta a nem mondom mit, az 54es viszont kényelmes..
Srácok én 178cm 85 kg vagyok, és rám jó az 52-es Arlen Ness. Hasban én is erős vagyok Az Arlenek kb. fél számmal bővebbek, mint a Berik ugyanabban a méretben.
175cm és 85kg vagyok, az 54 es beriknek a nadrágja picit hosszú volt, de még használható, a kabát új és derékhossza jó, viszont hasban éppen hogy össze tudtam húzni a cipzárt.
a ness-t még nem próbáltam de én is ebben a cipőben utazok...
nekem a túrázós csizmán 47-es aztán 45-46-os a lábam,és jó széles....
Tudnátok nekem olyan sport csizmát ajánlani ami rá is megy magas és széles lábfejjel rendelkező mutáns lábra?
Alpinestars, Berik, ArlenNess, Mugen Race, csizmákat próbáltam és azokba bele sem ment a lábam .
Előre is köszönöm!
ehhez csak 6500 a plexi.
meg könnyebb is mint ami most van
ki lett úgy is próbálva a sisak 10km alatt feladtam
szimóra van ilyen plexi nélküli bukóm, de annak a rettenetes haladási sebessége mellett is örökké teli van minden kacattal a szemem
próbáltam többfélét is még síszemüveget is
olyan érzés mintha fojtogatnának
sajna a crosssisak&szemüveg kombó nem jött be így csak a zárt bukó maradt
sajna az agv gp1-hez is 10-11ezer egy plexi pedig nem fiatal bukó(már ha lehet hozzá még kapni)
nekem évente kb egy plexi megy a levesbe
úgy néz ki a könnyű bukó és az olcsó plexi közül csak az egyik opció választható
a ness-t még nem próbáltam de én is ebben a cipőben utazok...